Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių asmenų šeima jums atrodo gausi?

Na 4 vaikuciai jau daug mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 11 04, 10:35)
Na 4 vaikuciai jau daug mano nuomone  smile.gif

Kol savo tiek neturi. wink.gif
Atsakyti
Sveikos. Man labai patiko per tv LAIDĄ KAŽKOKIĄ, KAI TOKS TĖTIS (DAUGIAVAIKIS) PASAKĖ,KAD DAUGIAVAIKIŲ ŠEIMŲ NĖRA YRA NORMALIOS ŠEIMOS(T.Y. DAUGIAVAIKĖS), IR MAŽAVAIKĖS ŠEIMOS lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man ir 3 vaikai yra jau gausu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai, jei vaikais sugebama rūpintis trys ir keturi nėra daug biggrin.gif , mes greit ketvirta parsivešim , o ir namuose trys lakstantys , suteikia daug džiaugsmo , net neisivaizduoju kaip butu jei jų nebūtu biggrin.gif
Atsakyti
manau jei vietos namuose pakanka( na kiekvienam vaikui po kambari ar jau bent dviems vienas) biggrin.gif tai galima kokius 4vaikucius tureti bet nedaugiau. reikia juk ir sau pagyventi, o ir vyresneliams tuomet daugaiu rupesteliu buna, kam jiems mazyliu "cypimai" juk dar spes savu prisiklausyti.
Atsakyti
labas rytas na man daug vaiku tai jau yra 5 ar 10 vaiku nu as saves su tokiu buriu nemanau kad sugebeciau susitvarkyti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
man atrodo daug, pradedant nuo 5, savo turiu tik 2 mirksiukas.gif
Atsakyti
manau 5 vaikuciai 4u.gif
Atsakyti
daug yra ne kiekis, o kai demesio kazkam pradeda trukti. Jeikiekvienas turi po kambari, pakankamai erdves saviraiskai ir netruksta demesio, tai kad ir 10. Kai kam gal ir vienas per daug...
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 11 13, 00:01)
Man ir 3 vaikai yra jau gausu  biggrin.gif  4u.gif

As taip pat jau sakyciau, kad didele seima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 11 08, 22:03)
Sveikos. Man labai patiko per tv LAIDĄ KAŽKOKIĄ, KAI TOKS TĖTIS (DAUGIAVAIKIS) PASAKĖ,KAD DAUGIAVAIKIŲ ŠEIMŲ NĖRA YRA NORMALIOS ŠEIMOS(T.Y. DAUGIAVAIKĖS), IR MAŽAVAIKĖS ŠEIMOS  lotuliukas.gif    thumbup.gif

Ir aš taip pat manau. Užauginau 5 vaikus ir visada savo šeimą laikiau normalia bigsmile.gif
Atsakyti