Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių asmenų šeima jums atrodo gausi?

QUOTE(Ekibara @ 2009 10 20, 13:04)
Net nezinau...Pavyzdziui as pati, musu - kaip gausios seimynos tiesig negaliu isivaizduoti...Nors logiskai mastant viskas aisku - as, vyras, 5 vaikai, suo ir dvi kates -  daug musu thumbup.gif

hihihi.gif nors musu maziau,tik as,vyras,4 vaikai,sinsilas(ir pavasari planuojamas suo),kazkaip nejauciu,kad mes labai jau gausi seimyna,atrodo normali seima,kiekvienas savo vietoj,lyg ir niekad nebuvo musu maziau tongue.gif
Atsakyti
nu man jau ir 4 gausu blush2.gif
Atsakyti
Man tai ir 3 jau per daug g.gif
Atsakyti
mano nuomone, per daug vaiku buna tuomet, kai tevai nebegali tinkamai jais pasirupinti: neuztenka laiko, meiles, vietos, pinigu ir noro atiduoti savo vaikams viska, kas geriausia.
kaip zinia tai labai daznai pasitaiko ir ne gausiose seimose. kiti ir viena augindami nesuranda laiko.
Atsakyti
Auginausi sau dvi dukreles ir buvau patenkinta. Kartais pagalvodavau, kad galbut dar noreciau sunelio. Kol gyvenimas neapsiverte ir neissiskyriau su vyru. Dabar auginuosi dukreles viena, bet greitai turesiu jau ne du, bet keturis vaikus, nes planuoju kurti seima su vyru, kuris auginasi savo du vaikus ( berniuka ir mergaite). Taip kad tapsim daugiavaike seima. Gerai, kad jo vaikai jau siek tiek paauginti, savarankiskesni nei mano, tikiouosi, nebus labai sunku, nors dar kol kas neisivaizduoju, su kokiais issukiais teks susidurti...
Atsakyti
Na manau, kad 4 ir daugiau vaikų jau yra gausi:mastau:
Atsakyti
sveikutes,o man va atrodo gausi jau 5 vaikiukai lakstantys namuose... ax.gif grazu paziureti bet isisvaizduoju kaip sunku visus uzauginti g.gif
Atsakyti
as manau,kad jau nuo kazkur 6-7 vaikuciu yra daug biggrin.gif ir tikrai lenkiu galva pries tas mamytes kurios turi 6+ vaikucius 4u.gif
Atsakyti
as manau,kad 4 vaikuciu yra daug 4u.gif
na man dar truksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(country girl @ 2009 10 24, 14:53)
mano nuomone, per daug vaiku buna tuomet, kai tevai nebegali tinkamai jais pasirupinti: neuztenka laiko, meiles, vietos, pinigu ir noro atiduoti savo vaikams viska, kas geriausia.
kaip zinia tai labai daznai pasitaiko ir ne gausiose seimose. kiti ir viena augindami nesuranda laiko.

pritariu soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2009 10 25, 13:24)
Auginausi sau dvi dukreles ir buvau patenkinta. Kartais pagalvodavau, kad galbut dar noreciau sunelio. Kol gyvenimas neapsiverte ir neissiskyriau su vyru. Dabar auginuosi dukreles viena, bet greitai turesiu jau ne du, bet keturis vaikus, nes planuoju kurti seima su vyru, kuris auginasi savo du vaikus ( berniuka ir mergaite). Taip kad tapsim daugiavaike seima. Gerai, kad jo vaikai jau siek tiek paauginti, savarankiskesni nei mano, tikiouosi, nebus labai sunku, nors dar kol kas neisivaizduoju, su kokiais issukiais teks susidurti...

Sveikute 4u.gif
Va pas mane irgi panasus variantas,as turiu savo dukra mano vyras dvi dukras ir sunu na ir pabaigai viena bendra dukryte smile.gif
Tai jo sunus gyvena su mama,o dukros teismo priteistos tevui,tai su maziausia(11 metu) gyvename kartu,vyriausia(16) gyvena pas jo mama,bet buna vasara ar sventes pakaitom visi vaikai buna kartu --patikek nelengva.Bet ka svarbiausia norejau tau pasakyti,kad auginti podukra ar posuni ar ju daugiau nera taip lengva:
1.Pastovios problemos su SB (bent pas mus taip) mes pastoviai gincijames del panu nes maniskei 17,5 o jo tik bus 11 metu,jisai nesupranta kad yra nemazas metu skirtumas ir poreikiai labai skiriasi.O ir man is pradziu atrode ,kad bus lengva,bet dabar as jau galvoju---ar nepaskubejau gyventi su vyru ir auginti jo vaikus---nes namuose esu kaip tarnaite + dar maziuke yra ir viskas vienai ant peciu... doh.gif Na bet manau dar ir nuo vyro ir vaiku issiauklejimo priklauso..Sekmes linkiu tau,bet dar gerai apgalvok ar tikrai pajegsi auginti svetimus vaikus... drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar dadesiu kad pas mumis irgi skaitosi daugiavaike seima nors esame ir nevede blush2.gif ,na man kazkaip nesinori teketi... doh.gif
Atsakyti
Burka,

Kokia tavo puiki seimyna!
Mano svajone tureti butent tokia! blush2.gif
Dar pacioje musu draugystes pradzioje suterem su vyru, kad va 3-4 vaikelius turesim. Man patinka kai namai pilni, tikra to zodzio prasme.
Saunuoliai jus su tetuku!

sekmes jums dideliausios ir nuosirdziausios! 4u.gif
Atsakyti