QUOTE(Palaiminta @ 2009 10 25, 13:24)
Auginausi sau dvi dukreles ir buvau patenkinta. Kartais pagalvodavau, kad galbut dar noreciau sunelio. Kol gyvenimas neapsiverte ir neissiskyriau su vyru. Dabar auginuosi dukreles viena, bet greitai turesiu jau ne du, bet keturis vaikus, nes planuoju kurti seima su vyru, kuris auginasi savo du vaikus ( berniuka ir mergaite). Taip kad tapsim daugiavaike seima. Gerai, kad jo vaikai jau siek tiek paauginti, savarankiskesni nei mano, tikiouosi, nebus labai sunku, nors dar kol kas neisivaizduoju, su kokiais issukiais teks susidurti...
Sveikute
Va pas mane irgi panasus variantas,as turiu savo dukra mano vyras dvi dukras ir sunu na ir pabaigai viena bendra dukryte
Tai jo sunus gyvena su mama,o dukros teismo priteistos tevui,tai su maziausia(11 metu) gyvename kartu,vyriausia(16) gyvena pas jo mama,bet buna vasara ar sventes pakaitom visi vaikai buna kartu --patikek nelengva.Bet ka svarbiausia norejau tau pasakyti,kad auginti podukra ar posuni ar ju daugiau nera taip lengva:
1.Pastovios problemos su SB (bent pas mus taip) mes pastoviai gincijames del panu nes maniskei 17,5 o jo tik bus 11 metu,jisai nesupranta kad yra nemazas metu skirtumas ir poreikiai labai skiriasi.O ir man is pradziu atrode ,kad bus lengva,bet dabar as jau galvoju---ar nepaskubejau gyventi su vyru ir auginti jo vaikus---nes namuose esu kaip tarnaite + dar maziuke yra ir viskas vienai ant peciu...
Na bet manau dar ir nuo vyro ir vaiku issiauklejimo priklauso..Sekmes linkiu tau,bet dar gerai apgalvok ar tikrai pajegsi auginti svetimus vaikus...
Papildyta:
Dar dadesiu kad pas mumis irgi skaitosi daugiavaike seima nors esame ir nevede
,na man kazkaip nesinori teketi...