Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių asmenų šeima jums atrodo gausi?

QUOTE(Liumba @ 2008 12 27, 21:25)
Man "daug" atrodo tiek vaiku, su kiek tevai nesusitvarko. Kartais tai gali buti ir 1... smile.gif

Auksinė mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(austulle @ 2009 01 02, 04:41)
Puiki mintis  thumbup.gif Tokia, sakyčiau, pažvelgianti į visą šitą reikalą iš kitos pusės  biggrin.gif Taigi ir man mano ketvertukas vieną dieną atrodo daug, o kitą - juokų reikalas  wub.gif Tačiau dažniausiai - pats tas  thumbup.gif

wub.gif o man maniškių būna daug kai reikia visų mantą sukišti į mašiną važiuojant atostogų doh.gif
Atsakyti
Kiek jų bebūtų,vistiek visi bus laukiami ir mylimi. Bet mes su vyru apsistojom ties dvejais. Žinoma,jei pragyvenimo lygis būtų kitas,gal kada ir sesę sugalvotume broliams padovanot 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
tegul ir "simtas", kad tik pavalge, priziureti ir laimingi butu. kitu ir vienas pridaro tiek, kiek pulkas neprikrestu. mums tai ir 2 uztenka.
Atsakyti
kartais ir 1 kitiems per daug nes nesusitvarko,man kaip auginanciai 6 tai daug butu 16 nes net neisivaizduoju kaip tektu susitvarkyti su tokiu buriu g.gif
Atsakyti
g.gif o kaip galima pamatuot aš auginu keturis ,kaiminka per du namus viena, o dar kita trylika. Kas nustabiause mamyte turinti didžiause būri tvarkos tarp musų geriausia ir kiemas puikus ir vakai geri darbžtūs ir susirinkimuose tiek vaikų šventėse ji visalaik būna tad nuo šeimos če priklauso kiek jiem yra daug bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingė: 17 sausio 2009 - 21:09
man trys vaikai, tai jau gausi šeimyna, norėčiau gausios biggrin.gif
Atsakyti
Neisivaizduoju kaip reiktu augint kokius 4 vaikus?Kiek reiketu maisto virti ? Man 4 vaikai atrodo labai daug, anksciau atrode 3 daug bet vyras is 3 vaiku seimos tai atrodo norma smile.gif
Atsakyti
Gausi seimynele mano manymu 4 vaikiukai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2009 01 02, 18:25)
wub.gif o man maniškių būna daug kai reikia visų mantą sukišti į mašiną važiuojant atostogų  doh.gif

thumbup.gif pritariu jums , mes tai tik i mikriuka sukisam lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano nuomone, trys dar normaliai, 4 jau riba rolleyes.gif Bet čia kalbu apie save, kaip įsivaizduoju savo šeimą. O šiaip man labai gražu didelės gražios šeimos,gali būti ir 10 thumbup.gif
Atsakyti
Net nezinau...Pavyzdziui as pati, musu - kaip gausios seimynos tiesig negaliu isivaizduoti...Nors logiskai mastant viskas aisku - as, vyras, 5 vaikai, suo ir dvi kates - daug musu thumbup.gif
Atsakyti