Puiki mintis Tokia, sakyčiau, pažvelgianti į visą šitą reikalą iš kitos pusės Taigi ir man mano ketvertukas vieną dieną atrodo daug, o kitą - juokų reikalas Tačiau dažniausiai - pats tas
Kiek jų bebūtų,vistiek visi bus laukiami ir mylimi. Bet mes su vyru apsistojom ties dvejais. Žinoma,jei pragyvenimo lygis būtų kitas,gal kada ir sesę sugalvotume broliams padovanot
o kaip galima pamatuot aš auginu keturis ,kaiminka per du namus viena, o dar kita trylika. Kas nustabiause mamyte turinti didžiause būri tvarkos tarp musų geriausia ir kiemas puikus ir vakai geri darbžtūs ir susirinkimuose tiek vaikų šventėse ji visalaik būna tad nuo šeimos če priklauso kiek jiem yra daug
Neisivaizduoju kaip reiktu augint kokius 4 vaikus?Kiek reiketu maisto virti ? Man 4 vaikai atrodo labai daug, anksciau atrode 3 daug bet vyras is 3 vaiku seimos tai atrodo norma
Mano nuomone, trys dar normaliai, 4 jau riba Bet čia kalbu apie save, kaip įsivaizduoju savo šeimą. O šiaip man labai gražu didelės gražios šeimos,gali būti ir 10
Net nezinau...Pavyzdziui as pati, musu - kaip gausios seimynos tiesig negaliu isivaizduoti...Nors logiskai mastant viskas aisku - as, vyras, 5 vaikai, suo ir dvi kates - daug musu