Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių asmenų šeima jums atrodo gausi?

QUOTE(Sarjolanta @ 2008 05 22, 22:39)
Pats tas , kai augini tris vaikucius. Bet mano atvejis, viska pakeite ir neikiek nesigailiu, kad auginu penkis. thumbup.gif

kaip faina rolleyes.gif man gausi šeima prasideda nuo keturių vaikučių, kol išaugini tai vargelio nemažai, bet kai suauga ir suguža su savo šeimomis tai tada tikrai smagu ax.gif
Atsakyti
man gausi seima atrodo, kai yra trys ir daugiau vaiku 4u.gif
Atsakyti
Man gausi seima atrodo nuo 4-5 vaiku,ir man patinka tokios seimos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[ 4u.gif trys ir daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Keturi ir daugiau.
Atsakyti
Vat gims penktas - busim gausi seimyna thumbup.gif
Atsakyti
Kol buvo du - trys jau atrodė oho ho. Bet kai namie jau yra trejetukas, kaip ir nedaug. Dabar mąstau - penki tai gal oho ho g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crocus: 10 rugsėjo 2008 - 10:10
QUOTE(virdzinija 7 @ 2008 05 28, 15:28)
Aukso vidurys tiek kiek pats augini smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O is esmes manau, kad gausi seima - 4 vaikai ir daugiau. Trys gi net i paprasciausia masina laisvai telpa lotuliukas.gif
Atsakyti
siais laikais kai kam ir du jau daug tai priklauso nuo to kaip isgali tuos vaikus islaikyti mano drauge pvz viena be vyro vos du islaiko vargse dirba diena nakti tai jai dar trecias tai ar verta gyventi gi gali i aborigena pavirsti pas mus seimoje 4 vaikai ir gink dieve as tiek nenorejau antra dukra gime kai pirmai buvo 7 m tai kazkaip jau pailsejus tai lb norejau o dar po 7 m dar graziau suzinojomkad laukiames dvyniu tai ka jau padarysi kaip ir praejus sokui apsidziaugem.gime poryte na aisku seima lb gausi bet dabar jau nenoreciau kad kurio nors nebutu bet ir daugiau tai jau ne
Atsakyti
Mangausi šeimyna - tai 7-8 žmonės (čia iš viso). Bet pagal aplinkinių reakcijas į mūsų šeimą, matau , kad ir aš esu gausios šeimos atstovė biggrin.gif lotuliukas.gif ( O mūsų iš viso 5 thumbup.gif )
Atsakyti
Manau,kad 3 dar negausi schmoll.gif Vat musu,jau 5 vaikiukai,tai jau gausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vydux @ 2008 10 15, 22:01)
Manau,kad 3 dar negausi schmoll.gif Vat musu,jau 5 vaikiukai,tai jau gausi mirksiukas.gif

Pati auginu 4 vaikus, bet manau kaip tokioj lietuvelej tai 3 vaikai jau daug mirksiukas.gif
Atsakyti