QUOTE(Elemire @ 2007 05 21, 11:02)
Elemire, 21 Geg 2007 - 11:02, parašė:
Elemire, 21 Geg 2007 - 11:02, parašė:
Na dėl tų bandelių tai nežinau, gal tu kartais per mažai to kiaušinio plakinio arba per daug aguonų užpili? Man tai kažkaip visada prilipdavo neblogai, nors kai pas mus šeimynoj niekas labai tų sezamų nemėgsta, tai aš nelabai daug jų ir lipdau.
Bandžiau vakar kepti Izaurą, gavosi tai kaip čia pasakius, valgoma, bet praskydus, nors ir nuspaudžiau vandenį iš varškės. Kaip tais man rodos kad čia su ta vietine varške pas mus teks pamiršti varškės pyragus, per skysta.
Na dėl tų bandelių tai nežinau, gal tu kartais per mažai to kiaušinio plakinio arba per daug aguonų užpili? Man tai kažkaip visada prilipdavo neblogai, nors kai pas mus šeimynoj niekas labai tų sezamų nemėgsta, tai aš nelabai daug jų ir lipdau.
Bandžiau vakar kepti Izaurą, gavosi tai kaip čia pasakius, valgoma, bet praskydus, nors ir nuspaudžiau vandenį iš varškės. Kaip tais man rodos kad čia su ta vietine varške pas mus teks pamiršti varškės pyragus, per skysta.
Na daug uzbarstyti nepavyksta, o ir tai ka sugebu prilipdyti nubyra. Plakinio neturetu buti mazai, nes jis man nuo bulkuciu karatis net nuteka

Man net buvo mintis bulkute veiduku i aguonas ar sezamo seklas 'panardinti'

Mano apibarstytos bulkutes atrodo kaip 'valdiskos'... Aj bet vistiek suvalgom
Ka turi omenyje sakydama 'vietine varske'? As UK perku ale tipo lietuviska svelniaja varske, tai visai nieko pyragai gaunasi