taviMan irgi su paprastomis citrinomis daugiau patinka
žaliųjų citrinų iš viso nemėgstu - per aitrus skonis. Dėl biskvito - žinok, aš visus biskvitus kepu pagal šį receptą, man gaunasi normalūs, lygūs
dar tokį "fokusą" pasakysiu - kai išimu iš orkaitės, tai iš karto formą apverčiu ir aušinu apverstą
manjanapas mane buvo skystai-tąsios karamėlės sluoksnis, bet nestoras - matosi nuotraukoje. Aišku, norėjosi storesnio, kai padariau storesnį, tai kaip ir tau prilipo prie formos, tad likau prie tiek, kiek priklauso
Monikutė Portukėooooo.... nuotykiai.... šiaip iš karto pasakysiu, kad aš asmeniškai labai nepritariu visokiausiems formų vyniojimams, taip pat nemėgstu silikoninių formų. Tokia jau... senamadiška
))))) Išvada tu pati padarei
Aš turiu iš senų laikų tokią keksinę, aliumininę su skyle. Forma yra vientįsa, jokių sujungimų, tad viskas lieka viduje
Šiaip aš pati lieku prie nuomonės, kad šitas tortas yra vertas "grieko"
bandysiu daryti citininį variantą
vilyttegal tiesiog padaryk iš pusės normos?
Pigalicanelabai įsivaizduoju iš ko daromas toks glajus. Pirmas, kas ateina į galvą - tortengusas, smarkiai užcitrinintas. Bet įtariu, kad konditeriniai cechai tiesiog gauna didelius tokių įvairių glajų kiekius ir naudoja, o specialiai niekas nedaro. Lygiai taip pat, kaip yra gaunama karamėlė (niekas tiesiog nesivargina su ja darydamas), įvairūs padažai, sultiniai
Šaunuolė! Man labai smagu, kai naudojamos idėjos ir kuriami nauji dalykai
Portukė