Ačiū Glacee už pagyras ir už skanutėlį receptuką yyyyyypatingai miela tai girdėti iš pačios šios temos šeimininkėlės su papuošimais tai nepersistengiau labai paskubom puošiau svarbiausia šį syk buvo skanus tortas, o ne vaizdas
Dar ta pačia proga norėčiau pasiklausti tavęs dėl Bulgariškų agurkėlių Nr.2 Labai pamėgau šituos agurkiukus - patys skaniausi iš visų mano kada nors darytų ir ragautų bet visuomet abejodavau kokios talpos stiklinę naudot vandeniui matuoti Iki šiol vis naudojausi 200 ml talpos ta tokia sena sovietine stikline, bet, sakau, gal reik didesne matuot tiesiog laaabai įdomu kokią tu naudoji Rytoj pradedu marinavimo sezoną ir vėl juos darysiu tai sakau reik vieną kartą pasitikslint (bet ir taip kaip aš matuodavau su 200 ml ojjjjjj kaip skaniai gaunasi šeimyna sakė daryt tik tokius ir daugiau nebeeksperimentuot )
kepiau Glacee citrinini keksa tik be rikotos, nu pasakiskai skaniai gavosi
Sveikutės, noriu patarimo paklausti - radau Marinuotų kopūstų receptą, labai noriu pasidaryti, bet ar įmanoma be acto? Tarkim, su rūgščiu baltuoju arba žaliuoju vynu? Arba vynu ir citrinų rūgštim? Man actas labai smirda...
Ir dar vienas, superkvailas klausimas 500g miltų - kiek maždaug stiklinių (tūris apie 200 ml)? Mat neturiu kuo pamatuoti, ir acto namie neturiu, o gaminti viską šiandien noriu...
Ir dar vienas, superkvailas klausimas 500g miltų - kiek maždaug stiklinių (tūris apie 200 ml)? Mat neturiu kuo pamatuoti, ir acto namie neturiu, o gaminti viską šiandien noriu...
QUOTE(Vespa @ 2009 09 26, 15:21)
Sveikutės, noriu patarimo paklausti - radau Marinuotų kopūstų receptą, labai noriu pasidaryti, bet ar įmanoma be acto? Tarkim, su rūgščiu baltuoju arba žaliuoju vynu? Arba vynu ir citrinų rūgštim? Man actas labai smirda...
Dėl miltų kiekio, tai pasiskaičiuokit, va čia yra šeimininkių atmintinė. O dėl acto tai nežinau, aš visur naudoju obuolių actą
QUOTE(Vespa @ 2009 09 26, 14:21)
1 stiklinė (250 ml) = 160 gr miltų
Ačiū už matus!
Nerandu temos, iš kurios šiandien man iškepė nuostabius pyragėlius su vyšniom, bet laižiausi dar puse vakaro ačiū už gerą ir paprastą receptą
grecee gal gali parasyti savo firmini teslos recepta, esu daug gidejus apie geru aciliepimu
labai norecia pagaminti skanius kldunus, nusipirkau specialia forma, tik beliko recepta turet
labai norecia pagaminti skanius kldunus, nusipirkau specialia forma, tik beliko recepta turet
niekas nebegamina
Labas,
šiandien atradau šitą smagią vietelę virtuvės idėjoms. tuoj ką nors imsiu ir išbandysiu.
dėkui autorei.
šiandien atradau šitą smagią vietelę virtuvės idėjoms. tuoj ką nors imsiu ir išbandysiu.
dėkui autorei.