Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee- 3

Sveikos , kulinarės 4u.gif ,o žvėrienos receptuku ar turite? butu įdomu išbandyti kokį įpatingą marinatą
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 07 12, 00:34)
Ačiū labai už pagyras 4u.gif Na su glazūra būtent šiam pyragui - tai viskas labai paprasta - viskas gamybos procese aprašyta mirksiukas.gif Aš taip ir dariau - pasiliktąja dalimi masės apšlaksčiau pyragą. Ova kad varškės nebūtų ypatingai daug palydinti su tešla - tai tešlos imiau 1,5 normos, varškės įdaro kiekis - tas pats, čia jau kiekvienos skonio reikalas mirksiukas.gif man skaniau kai daugiau tešlos blush2.gif O dėl papuošimų tai žiūrint ką planuoji daryt - jei prisipiešt įvairių ornamentų - tai reikia paišyti grynu šokoladu, jei tortą glazūruoti visą - tai rekomenduočiau išbandyti Glacee glazūrą iš Triufelinio torto - na nuostabesnės nesu kol kas mačius mirksiukas.gif

Aciu uz patarima aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 07 12, 00:34)
Ačiū labai už pagyras 4u.gif Na su glazūra būtent šiam pyragui - tai viskas labai paprasta - viskas gamybos procese aprašyta mirksiukas.gif Aš taip ir dariau - pasiliktąja dalimi masės apšlaksčiau pyragą. Ova kad varškės nebūtų ypatingai daug palydinti su tešla - tai tešlos imiau 1,5 normos, varškės įdaro kiekis - tas pats, čia jau kiekvienos skonio reikalas mirksiukas.gif man skaniau kai daugiau tešlos blush2.gif O dėl papuošimų tai žiūrint ką planuoji daryt - jei prisipiešt įvairių ornamentų - tai reikia paišyti grynu šokoladu, jei tortą glazūruoti visą - tai rekomenduočiau išbandyti Glacee glazūrą iš Triufelinio torto - na nuostabesnės nesu kol kas mačius mirksiukas.gif

merginos,kaip gali buti PER DAUG varskes?? ypac varskes megejoms?? lotuliukas.gif
nuspresta - butina isbandyti si pyraga. nes kol nesu jo bandziusi, galiu mirdama pasirasyt: varskes per daug nebus!

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 07 15, 16:38)
merginos,kaip gali buti PER DAUG varskes?? ypac varskes megejoms??  lotuliukas.gif
nuspresta - butina isbandyti si pyraga. nes kol nesu jo bandziusi, galiu mirdama pasirasyt: varskes per daug nebus!

Na as varske ir viskas kas su ja dievinu,bet sitam pyrage man jos per daug arba per mazai teslos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Visu pirma tai Glacee receptukai nuostabus,praskaiciau visas temas,receptu visas kalnas kompe doh.gif
Man iskilo klausymas,gal kas patartu,ka butu galima naudoti uzsienyje (UK) kaip varske? Nes lietuviska pirkti labai brangu o ir nesinori kai ji galioja puse metu blink.gif kazka girdejau kad riccotta biski nesa i varske? rolleyes.gif
Atsakyti
Na stai,isbandziau is Glacee blogo receptuka ...
taigi mano plikyti pyragaiciai su plikytu kremu blush2.gif :

user posted image

darbo nemazai,bet suejo tai per viena vakara! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2009 07 27, 21:44)
Na stai,isbandziau is Glacee blogo receptuka ...
taigi mano plikyti pyragaiciai su plikytu kremu  blush2.gif  :

darbo nemazai,bet suejo tai per viena vakara!  thumbup.gif

gal gali duot nuorodą į šį receptą, pati neradau niekaip blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 07 28, 14:18)
gal gali duot nuorodą į šį receptą, pati neradau niekaip  blush2.gif  4u.gif

zinoma biggrin.gif

Plikyti pyragaiciai su plikytu kremu
Atsakyti
dzokada, plikytukai laaaabai skaniai atrodo essen.gif

Na, o aš atėjau padėkoti Elžbietai už jos "Varškės tortą su braškėmis ir bananais" - žiūriu, kad aš jau kelinti metai iš eilės jį išsikepu ir vis braškėms besibaigiant lotuliukas.gif man laaaaabai skanus šitas tortukas, o braškių+bananų derinys mmm wub.gif rekomenduoju paragauti mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Atskiro pagyrimo nusipelno šio torto biskvitas thumbup.gif va čia įdėjau jo fotkes, kam įdomu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 01 rugpjūčio 2009 - 23:25
na stai isbandziau viena papuosimo ideja is Glacee,bet taip sunkiai sekesi doh.gif

Glacee ar galetum isduoti paslapti kaip padarei ta sokoladini sona? man jis kai kur sutruko ir t.t. doh.gif

user posted image (sorry uz istempta puslapi,neiseina pamazinti foto doh.gif
Papildyta:
RiMami aciu labai 4u.gif tikrai ir buvo labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
RiMami, man irgi Tavo tortas labai patinka smile.gif ir išties pašlakstymo nereikia... kaip bebūtų keista smile.gif dabar gailiuosi, kad jau braškių nėra....

dzokada, žinok, jokių paslapčių nėra. Jei trūkinėja, reiškia šiek tiek perstingdei, reikėjo anksčiau apjuosti tortą smile.gif Dar vienas dalykas galėtų palengvinti - kitąkart pabandyk daryti juostą iš dviejų dalių. Sudūrimo vietos nesimatys ... (iš pirmo žvilgsnio, o iš antro tortas jau bus supjaustytas smile.gif))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 02 rugpjūčio 2009 - 13:59
QUOTE(Glacee @ 2009 08 02, 13:58)
dzokada, žinok, jokių  paslapčių nėra. Jei trūkinėja, reiškia šiek tiek perstingdei, reikėjo anksčiau apjuosti tortą smile.gif Dar vienas dalykas galėtų palengvinti - kitąkart pabandyk daryti juostą iš dviejų dalių. Sudūrimo vietos nesimatys ... (iš pirmo žvilgsnio, o iš antro tortas jau bus supjaustytas smile.gif))))

As ta juosta dariau taip: (speju kad visai netaip netgi darosi blush2.gif )
as isemus torta is tortines formos,ant sono is vidaus apjuosiau tuo popierium kepimo,ten israizgiau ornamenta aplinkui,ikisau i saldikli,sustingo tada atsargiai istraukiau is formos ornamenta su tuo popieriumi,nuemiau popieriu ir dejau ant torto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti