
Sveikos , kulinarės
,o žvėrienos receptuku ar turite? butu įdomu išbandyti kokį įpatingą marinatą

QUOTE(RiMami @ 2009 07 12, 00:34)
Ačiū labai už pagyras
Na su glazūra būtent šiam pyragui - tai viskas labai paprasta - viskas gamybos procese aprašyta
Aš taip ir dariau - pasiliktąja dalimi masės apšlaksčiau pyragą. Ova kad varškės nebūtų ypatingai daug palydinti su tešla - tai tešlos imiau 1,5 normos, varškės įdaro kiekis - tas pats, čia jau kiekvienos skonio reikalas
man skaniau kai daugiau tešlos
O dėl papuošimų tai žiūrint ką planuoji daryt - jei prisipiešt įvairių ornamentų - tai reikia paišyti grynu šokoladu, jei tortą glazūruoti visą - tai rekomenduočiau išbandyti Glacee glazūrą iš Triufelinio torto - na nuostabesnės nesu kol kas mačius 





Aciu uz patarima

QUOTE(RiMami @ 2009 07 12, 00:34)
Ačiū labai už pagyras
Na su glazūra būtent šiam pyragui - tai viskas labai paprasta - viskas gamybos procese aprašyta
Aš taip ir dariau - pasiliktąja dalimi masės apšlaksčiau pyragą. Ova kad varškės nebūtų ypatingai daug palydinti su tešla - tai tešlos imiau 1,5 normos, varškės įdaro kiekis - tas pats, čia jau kiekvienos skonio reikalas
man skaniau kai daugiau tešlos
O dėl papuošimų tai žiūrint ką planuoji daryt - jei prisipiešt įvairių ornamentų - tai reikia paišyti grynu šokoladu, jei tortą glazūruoti visą - tai rekomenduočiau išbandyti Glacee glazūrą iš Triufelinio torto - na nuostabesnės nesu kol kas mačius 





merginos,kaip gali buti PER DAUG varskes?? ypac varskes megejoms??

nuspresta - butina isbandyti si pyraga. nes kol nesu jo bandziusi, galiu mirdama pasirasyt: varskes per daug nebus!
QUOTE(Renatina @ 2009 07 15, 16:38)
merginos,kaip gali buti PER DAUG varskes?? ypac varskes megejoms??
nuspresta - butina isbandyti si pyraga. nes kol nesu jo bandziusi, galiu mirdama pasirasyt: varskes per daug nebus!

nuspresta - butina isbandyti si pyraga. nes kol nesu jo bandziusi, galiu mirdama pasirasyt: varskes per daug nebus!
Na as varske ir viskas kas su ja dievinu,bet sitam pyrage man jos per daug arba per mazai teslos

Sveikos!
Visu pirma tai Glacee receptukai nuostabus,praskaiciau visas temas,receptu visas kalnas kompe
Man iskilo klausymas,gal kas patartu,ka butu galima naudoti uzsienyje (UK) kaip varske? Nes lietuviska pirkti labai brangu o ir nesinori kai ji galioja puse metu
kazka girdejau kad riccotta biski nesa i varske?

Visu pirma tai Glacee receptukai nuostabus,praskaiciau visas temas,receptu visas kalnas kompe

Man iskilo klausymas,gal kas patartu,ka butu galima naudoti uzsienyje (UK) kaip varske? Nes lietuviska pirkti labai brangu o ir nesinori kai ji galioja puse metu


Na stai,isbandziau is Glacee blogo receptuka ...
taigi mano plikyti pyragaiciai su plikytu kremu
:

darbo nemazai,bet suejo tai per viena vakara!
taigi mano plikyti pyragaiciai su plikytu kremu


darbo nemazai,bet suejo tai per viena vakara!

QUOTE(dzokada @ 2009 07 27, 21:44)
Na stai,isbandziau is Glacee blogo receptuka ...
taigi mano plikyti pyragaiciai su plikytu kremu
:
darbo nemazai,bet suejo tai per viena vakara!
taigi mano plikyti pyragaiciai su plikytu kremu

darbo nemazai,bet suejo tai per viena vakara!

gal gali duot nuorodą į šį receptą, pati neradau niekaip


dzokada, plikytukai laaaabai skaniai atrodo 
Na, o aš atėjau padėkoti Elžbietai už jos "Varškės tortą su braškėmis ir bananais" - žiūriu, kad aš jau kelinti metai iš eilės jį išsikepu ir vis braškėms besibaigiant
man laaaaabai skanus šitas tortukas, o braškių+bananų derinys mmm
rekomenduoju paragauti


Atskiro pagyrimo nusipelno šio torto biskvitas
va čia įdėjau jo fotkes, kam įdomu

Na, o aš atėjau padėkoti Elžbietai už jos "Varškės tortą su braškėmis ir bananais" - žiūriu, kad aš jau kelinti metai iš eilės jį išsikepu ir vis braškėms besibaigiant





Atskiro pagyrimo nusipelno šio torto biskvitas


na stai isbandziau viena papuosimo ideja is Glacee,bet taip sunkiai sekesi
Glacee ar galetum isduoti paslapti kaip padarei ta sokoladini sona? man jis kai kur sutruko ir t.t.
(sorry uz istempta puslapi,neiseina pamazinti foto 
Papildyta:
RiMami aciu labai
tikrai ir buvo labai skanus

Glacee ar galetum isduoti paslapti kaip padarei ta sokoladini sona? man jis kai kur sutruko ir t.t.



Papildyta:
RiMami aciu labai


RiMami, man irgi Tavo tortas labai patinka
ir išties pašlakstymo nereikia... kaip bebūtų keista
dabar gailiuosi, kad jau braškių nėra....
dzokada, žinok, jokių paslapčių nėra. Jei trūkinėja, reiškia šiek tiek perstingdei, reikėjo anksčiau apjuosti tortą
Dar vienas dalykas galėtų palengvinti - kitąkart pabandyk daryti juostą iš dviejų dalių. Sudūrimo vietos nesimatys ... (iš pirmo žvilgsnio, o iš antro tortas jau bus supjaustytas
))))


dzokada, žinok, jokių paslapčių nėra. Jei trūkinėja, reiškia šiek tiek perstingdei, reikėjo anksčiau apjuosti tortą


QUOTE(Glacee @ 2009 08 02, 13:58)
dzokada, žinok, jokių paslapčių nėra. Jei trūkinėja, reiškia šiek tiek perstingdei, reikėjo anksčiau apjuosti tortą
Dar vienas dalykas galėtų palengvinti - kitąkart pabandyk daryti juostą iš dviejų dalių. Sudūrimo vietos nesimatys ... (iš pirmo žvilgsnio, o iš antro tortas jau bus supjaustytas
))))


As ta juosta dariau taip: (speju kad visai netaip netgi darosi

as isemus torta is tortines formos,ant sono is vidaus apjuosiau tuo popierium kepimo,ten israizgiau ornamenta aplinkui,ikisau i saldikli,sustingo tada atsargiai istraukiau is formos ornamenta su tuo popieriumi,nuemiau popieriu ir dejau ant torto


