Pagaminau citrusinį malonumą. Man asmeniškai kiek įkyrokas citrusų skonis biskvite (būtų visai gerai be to sirupo biskvitui) na tai tiek ;]
na vis del to isbandziau issivirti ta vistienos vyniotini sulciu pakelyje. vyriau greitpuodyje 45 min ir palikau toliua kol laisvai atsidare dangtis. manau butu uzteke ir pusvalandi bet pabijojau adk gal bus per mazai. kadangi neturiu tokio auskto puodo tai vyriau vieno litro pakeliuose ir dedavau siek tiek virs puses ir is viso vyriau tris pekelius. na labai saunus vyniotnis tik pastebejiams mano tik toks akd mesa stengtis supjasutyti tirkai smulkiai del geresnio sukibymo.
tai tikrai siulau isbandyti toms kurios gal ir norejo tik pabijojo.
tai tikrai siulau isbandyti toms kurios gal ir norejo tik pabijojo.
QUOTE(vanagyne07 @ 2009 04 13, 20:10)
na vis del to isbandziau issivirti ta vistienos vyniotini sulciu pakelyje. vyriau greitpuodyje 45 min ir palikau toliua kol laisvai atsidare dangtis. manau butu uzteke ir pusvalandi bet pabijojau adk gal bus per mazai. kadangi neturiu tokio auskto puodo tai vyriau vieno litro pakeliuose ir dedavau siek tiek virs puses ir is viso vyriau tris pekelius. na labai saunus vyniotnis tik pastebejiams mano tik toks akd mesa stengtis supjasutyti tirkai smulkiai del geresnio sukibymo.
tai tikrai siulau isbandyti toms kurios gal ir norejo tik pabijojo.
tai tikrai siulau isbandyti toms kurios gal ir norejo tik pabijojo.
O kur čia to vyniotinio receptas?
QUOTE(Jucy @ 2009 04 14, 22:52)
O kur čia to vyniotinio receptas?
Turbut, kaip ir visi kiti receptai, pirmajame puslapyje
Vistienos vyniotinis, ruosiamas sulciu pakelyje
sveikos seimininkeles
kaip cia pas jus skanu
kaip cia pas jus skanu
Neperseniausiai kepiau Elžbietos "Triufelinį" tortą Laaaaaabai ačiū autorei už šį receptą kepu jau nebe pirmą kartą šį torčiuką - jis tapo vienu iš mano favoritų - dieviškai skanus, toooooooks šokoladinis šį kartą neeilinei progai jį kepiau - močiutės metinėms, svečiai laaaabai išgyrė, kai kam jis netgi labiau patiko negu medaus tortas (tortus tai progai buvau 2 padarius (va čia juos abu rodžiausi )
ir taip pat atnešu parodyti nerealiai skanų pyragą "Izaura" buvau prisiskaičiusi merginų komentarų, kad pagal receptą tešlos gaunasi mažokai palyginti su varške - tai aš tešlos produktų imiau 1,5 normos, man buvo pats tas - bet čia skonio reikalas
Žodžiu, abu kepinukai verti grieko rekomenduoju paragauti ir dar kartelį ačiukas Elžbietai už receptukus
ir taip pat atnešu parodyti nerealiai skanų pyragą "Izaura" buvau prisiskaičiusi merginų komentarų, kad pagal receptą tešlos gaunasi mažokai palyginti su varške - tai aš tešlos produktų imiau 1,5 normos, man buvo pats tas - bet čia skonio reikalas
Žodžiu, abu kepinukai verti grieko rekomenduoju paragauti ir dar kartelį ačiukas Elžbietai už receptukus
RiMami nu jau grožis tavo torto ir pyrago Fantastika.
QUOTE(RiMami @ 2009 07 08, 19:36)
Neperseniausiai kepiau Elžbietos "Triufelinį" tortą Laaaaaabai ačiū autorei už šį receptą kepu jau nebe pirmą kartą šį torčiuką - jis tapo vienu iš mano favoritų - dieviškai skanus, toooooooks šokoladinis šį kartą neeilinei progai jį kepiau - močiutės metinėms, svečiai laaaabai išgyrė, kai kam jis netgi labiau patiko negu medaus tortas (tortus tai progai buvau 2 padarius (va čia juos abu rodžiausi )
ir taip pat atnešu parodyti nerealiai skanų pyragą "Izaura" buvau prisiskaičiusi merginų komentarų, kad pagal receptą tešlos gaunasi mažokai palyginti su varške - tai aš tešlos produktų imiau 1,5 normos, man buvo pats tas - bet čia skonio reikalas
Žodžiu, abu kepinukai verti grieko rekomenduoju paragauti ir dar kartelį ačiukas Elžbietai už receptukus
ir taip pat atnešu parodyti nerealiai skanų pyragą "Izaura" buvau prisiskaičiusi merginų komentarų, kad pagal receptą tešlos gaunasi mažokai palyginti su varške - tai aš tešlos produktų imiau 1,5 normos, man buvo pats tas - bet čia skonio reikalas
Žodžiu, abu kepinukai verti grieko rekomenduoju paragauti ir dar kartelį ačiukas Elžbietai už receptukus
O kaip jus paruosiat sokolada papuosimams?O kas liecia izaura,nors ir esu varskes megeja labai,bet man jos per daug buvo.Siaip skonis visai neblogas.Kita karta kai darysiu desiu maziau varskes.
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 08, 21:00)
O kaip jus paruosiat sokolada papuosimams?O kas liecia izaura,nors ir esu varskes megeja labai,bet man jos per daug buvo.Siaip skonis visai neblogas.Kita karta kai darysiu desiu maziau varskes.
Ačiū labai už pagyras Na su glazūra būtent šiam pyragui - tai viskas labai paprasta - viskas gamybos procese aprašyta Aš taip ir dariau - pasiliktąja dalimi masės apšlaksčiau pyragą. Ova kad varškės nebūtų ypatingai daug palydinti su tešla - tai tešlos imiau 1,5 normos, varškės įdaro kiekis - tas pats, čia jau kiekvienos skonio reikalas man skaniau kai daugiau tešlos O dėl papuošimų tai žiūrint ką planuoji daryt - jei prisipiešt įvairių ornamentų - tai reikia paišyti grynu šokoladu, jei tortą glazūruoti visą - tai rekomenduočiau išbandyti Glacee glazūrą iš Triufelinio torto - na nuostabesnės nesu kol kas mačius