Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee- 3

sudomino ir mane sis vyniotinis rieeks isbandyti bet kur toki puoda gauti akd tilptu tas 2 litru pakelis
Atsakyti
Pagaminau citrusinį malonumą. Man asmeniškai kiek įkyrokas citrusų skonis biskvite (būtų visai gerai be to sirupo biskvitui) na tai tiek ;]
Atsakyti
na vis del to isbandziau issivirti ta vistienos vyniotini sulciu pakelyje. vyriau greitpuodyje 45 min ir palikau toliua kol laisvai atsidare dangtis. manau butu uzteke ir pusvalandi bet pabijojau adk gal bus per mazai. kadangi neturiu tokio auskto puodo tai vyriau vieno litro pakeliuose ir dedavau siek tiek virs puses ir is viso vyriau tris pekelius. na labai saunus vyniotnis tik pastebejiams mano tik toks akd mesa stengtis supjasutyti tirkai smulkiai del geresnio sukibymo.
tai tikrai siulau isbandyti toms kurios gal ir norejo tik pabijojo.
Atsakyti
QUOTE(vanagyne07 @ 2009 04 13, 20:10)
na vis del to isbandziau issivirti  ta vistienos vyniotini sulciu pakelyje. vyriau greitpuodyje 45 min ir palikau toliua kol laisvai atsidare dangtis. manau butu uzteke ir pusvalandi bet pabijojau adk gal bus per mazai. kadangi neturiu tokio auskto puodo tai vyriau vieno litro pakeliuose ir dedavau siek tiek virs puses ir is viso vyriau tris pekelius. na labai saunus vyniotnis  tik pastebejiams mano tik toks akd mesa stengtis supjasutyti tirkai smulkiai del geresnio sukibymo.
tai tikrai siulau isbandyti toms kurios gal ir norejo tik pabijojo.

O kur čia to vyniotinio receptas? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 04 14, 22:52)
O kur čia to vyniotinio receptas?  blush2.gif  4u.gif

Turbut, kaip ir visi kiti receptai, pirmajame puslapyje wink.gif

Vistienos vyniotinis, ruosiamas sulciu pakelyje
Atsakyti
sveikos seimininkeles 4u.gif
kaip cia pas jus skanu essen.gif
Atsakyti
Mergaitės, auksarankės, dalyvaukit konkurse:

http://virtuveskovos.iki.lt/
Atsakyti
Neperseniausiai kepiau Elžbietos "Triufelinį" tortą wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Laaaaaabai ačiū autorei už šį receptą 4u.gif kepu jau nebe pirmą kartą šį torčiuką - jis tapo vienu iš mano favoritų - dieviškai skanus, toooooooks šokoladinis wub.gif wub.gif šį kartą neeilinei progai jį kepiau - močiutės metinėms, svečiai laaaabai išgyrė, kai kam jis netgi labiau patiko negu medaus tortas (tortus tai progai buvau 2 padarius (va čia juos abu rodžiausi blush2.gif )

user posted image

user posted image

ir taip pat atnešu parodyti nerealiai skanų pyragą "Izaura" wub.gif wub.gif wub.gif buvau prisiskaičiusi merginų komentarų, kad pagal receptą tešlos gaunasi mažokai palyginti su varške - tai aš tešlos produktų imiau 1,5 normos, man buvo pats tas - bet čia skonio reikalas mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Žodžiu, abu kepinukai verti grieko wub.gif wub.gif wub.gif rekomenduoju paragauti mirksiukas.gif ir dar kartelį ačiukas Elžbietai už receptukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 08 liepos 2009 - 18:38
RiMami nu jau grožis tavo torto ir pyrago wub.gif Fantastika.
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 07 08, 18:36)

Kokie grožiai wub.gif labai jau norisi išbandyti, kai taip gražiai patiekti ir tokie puikūs atsiliepimaiuser posted image
esu kepusi " Triufelinį " pagal Mišelę, tai ir labai patiko 4u.gif kitą kartą reikės išmėginti ir šitą receptuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 07 08, 19:36)
Neperseniausiai kepiau Elžbietos "Triufelinį" tortą wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Laaaaaabai ačiū autorei už šį receptą 4u.gif kepu jau nebe pirmą kartą šį torčiuką - jis tapo vienu iš mano favoritų -  dieviškai skanus, toooooooks šokoladinis wub.gif  wub.gif šį kartą neeilinei progai jį kepiau - močiutės metinėms, svečiai laaaabai išgyrė, kai kam jis netgi labiau patiko negu medaus tortas (tortus tai progai buvau 2 padarius (va čia juos abu rodžiausi blush2.gif )

user posted image

user posted image

ir taip  pat atnešu parodyti nerealiai skanų pyragą "Izaura"  wub.gif  wub.gif  wub.gif buvau prisiskaičiusi merginų komentarų, kad pagal receptą tešlos gaunasi mažokai palyginti su varške - tai aš tešlos produktų imiau 1,5 normos, man buvo pats tas - bet čia skonio reikalas mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Žodžiu, abu kepinukai verti grieko  wub.gif  wub.gif  wub.gif rekomenduoju paragauti mirksiukas.gif ir dar kartelį ačiukas Elžbietai už receptukus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O kaip jus paruosiat sokolada papuosimams?O kas liecia izaura,nors ir esu varskes megeja labai,bet man jos per daug buvo.Siaip skonis visai neblogas.Kita karta kai darysiu desiu maziau varskes.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 07 08, 21:00)
O kaip jus paruosiat sokolada papuosimams?O kas liecia izaura,nors ir esu varskes megeja labai,bet man jos per daug buvo.Siaip skonis visai neblogas.Kita karta kai darysiu desiu maziau varskes.

Ačiū labai už pagyras 4u.gif Na su glazūra būtent šiam pyragui - tai viskas labai paprasta - viskas gamybos procese aprašyta mirksiukas.gif Aš taip ir dariau - pasiliktąja dalimi masės apšlaksčiau pyragą. Ova kad varškės nebūtų ypatingai daug palydinti su tešla - tai tešlos imiau 1,5 normos, varškės įdaro kiekis - tas pats, čia jau kiekvienos skonio reikalas mirksiukas.gif man skaniau kai daugiau tešlos blush2.gif O dėl papuošimų tai žiūrint ką planuoji daryt - jei prisipiešt įvairių ornamentų - tai reikia paišyti grynu šokoladu, jei tortą glazūruoti visą - tai rekomenduočiau išbandyti Glacee glazūrą iš Triufelinio torto - na nuostabesnės nesu kol kas mačius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 11 liepos 2009 - 23:44