Patarimas dėl medaus.
Medus tur būti geriau skystas.
Gerų rezultatų.SEKMĖS.
ataskaita
na turbut padauginau citrinos nes pats kailinukas vadinamas gavosi rukstus ir nelabai kas valge jo nors pati mesyte gavosi skani. tai kitakart mazinsiu citrinos . emiau sauksta kieto medaus su kaupu bet to saldumo manau dar reikejo nes per rugstu man buvo
na turbut padauginau citrinos nes pats kailinukas vadinamas gavosi rukstus ir nelabai kas valge jo nors pati mesyte gavosi skani. tai kitakart mazinsiu citrinos . emiau sauksta kieto medaus su kaupu bet to saldumo manau dar reikejo nes per rugstu man buvo
pasigaminau vakar Aksomini torta skanus,super saldus
norejau paklausti:kiek brendzio i ji pilti? ipyliau 20 g,bet nelabai kas jauciasi
ir man sokolado nesutrauke,kaip recepte parasyta
Kaledoms si torta reiks butinai pasidaryti.tik dar noresiu kazko ne sokoladinio,priesingybes sitam juodam saldziam skanestui reiks pas Glacee pasieskoti receptuose
norejau paklausti:kiek brendzio i ji pilti? ipyliau 20 g,bet nelabai kas jauciasi
Kaledoms si torta reiks butinai pasidaryti.tik dar noresiu kazko ne sokoladinio,priesingybes sitam juodam saldziam skanestui reiks pas Glacee pasieskoti receptuose
niu va, pirmasis mūsų neprisvilęs blynas, pasigirsiu, ruošiau tortą vaiko antrąjam gimtadieniui, gaila, tik nuotraukos gavosi nekokybiškos
kadangi publika buvo 2-4 metų mažiai, tai dariau kuo sveikesnį, panaudojau Mišelės biskvitą (kadangi man jis vieną kartą jau gavosi, tai nerizikavau bandydama kitų) ir Glacee varškės kremą nuo torto su boružėmis, paprastą kaip du kart du. tik nedėjau braškių, nes jų nerasi šiuo metu... o išklojau pertepimus ir torto viršų madarinais ir kiviais.
figurėlių pati nedariau, aišku , užsakėm kepykloj marcipanines.
gavosi niam niam
kadangi publika buvo 2-4 metų mažiai, tai dariau kuo sveikesnį, panaudojau Mišelės biskvitą (kadangi man jis vieną kartą jau gavosi, tai nerizikavau bandydama kitų) ir Glacee varškės kremą nuo torto su boružėmis, paprastą kaip du kart du. tik nedėjau braškių, nes jų nerasi šiuo metu... o išklojau pertepimus ir torto viršų madarinais ir kiviais.
figurėlių pati nedariau, aišku , užsakėm kepykloj marcipanines.
gavosi niam niam
QUOTE(Olaiva @ 2008 12 07, 18:15)
pasigaminau vakar Aksomini torta skanus,super saldus
50 gr gali pilti, pilu iš akies
Kalėdoms išbandžiau Gastroorgazminius brownies capucino. Labai patiko Dėkui už receptą Gaminau kaip tortą. Prie kavos nuostabiai tiko
Taip pat kažkada kepiau Pavasarines bandeles. Irgi
Taip pat kažkada kepiau Pavasarines bandeles. Irgi
Kas domisi Glacee, jos receptus galit rasti čia
http://zaidziamevirtuve.blogspot.com/
http://zaidziamevirtuve.blogspot.com/
QUOTE(tavi @ 2009 01 06, 15:23)
Ačiū labai už nuorodą
QUOTE(tavi @ 2009 01 06, 15:23)
Ačiū
QUOTE(tavi @ 2009 01 06, 16:23)
aciu jums!!
Oi ir as labai uz nuoroda dekoju kaip Glacee graziai pasidarius puslapi