Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee- 3

QUOTE(Nikki N @ 2008 09 30, 13:42)

Gal gali paaiskinti, kas tai yra "60 g miltu, sumaisytu su kakava". Tai kiek cia miltu, o kiek kakavos?

as ir is pradziu pagalvojau kaip cia g.gif tai paemiau gera su saukstu kaupa kakavos milteliu ir sumaisiau su miltais.viskas kartu gavos apie 65 g blush2.gif bet tikrai nebuvo per mazai ju.
Atsakyti
supratau, dekui biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,norėjau paklausti dėl šokoladinio torto http://www.supermama...p;#entry6646685

Biskvito recepte rašoma jog reikia krakmolo,bet gaminimo eigoj jis nepaminimas,tai kur jį reikia dėti? ir dar klausimėlis,kiek laiko jis turėtų pastovėti,kad būtų tinkamas valgyti? 4u.gif ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2008 10 01, 14:21)
Sveikos,norėjau paklausti dėl šokoladinio torto http://www.supermama...p;#entry6646685

Biskvito recepte rašoma jog reikia krakmolo,bet gaminimo eigoj jis nepaminimas,tai kur jį reikia dėti? ir dar klausimėlis,kiek laiko jis turėtų pastovėti,kad būtų tinkamas valgyti? 4u.gif  ačiū iš anksto  smile.gif

na kai as ji kepiau tai visus lakstams reikalingus produktus tai miltus krakmola ir kakava sumaisiau ir gauta mase dalinau i reikiama kieki t.y. sesiems lakstams. o laikiau ji pernakti sutepusi ji is vakaro tada manau susigere ir susistovejo gerai.
Atsakyti
Ačiū labai wink.gif
Atsakyti
Labai šaunūs receptai, aciū autorei thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

niekaip nerandu recepto ar patarimo kaip pasigaminti valgomą kukurūzų burbuolę... kiek gaminau (viriau, orkaitei kepiau) tai tiesiai keliavo viskas į šiuksliadėzę sad.gif gal patarsit virtuzės? blush2.gif
Atsakyti
Aš radau tokį.
Reik paimti nuvalyti kukurūzą jį reik aptepti tokia mase,kuri yra pagaminta iš sviesto ir česnoko,aš nuo savęs pabarsčiau krapų.
Paimti folijos gabalelį įdeti dar įpjaustyti kelis gabatelius sviesto uždėti ir susukti į ritinėlį kepti orkaitėje apvartant.
Kad aiškiau susukti kaip saldainį galus užsspausti.Man patiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2008 10 12, 00:23)
Aš radau tokį.
Reik paimti nuvalyti kukurūzą jį reik aptepti tokia mase,kuri yra pagaminta iš sviesto ir česnoko,aš nuo savęs pabarsčiau krapų.
Paimti  folijos gabalelį įdeti dar įpjaustyti kelis gabatelius sviesto uždėti ir susukti į ritinėlį kepti orkaitėje apvartant.
Kad aiškiau susukti kaip saldainį galus užsspausti.Man patiko. 4u.gif

ačiū - bet kiek laiko ir kokia temperatūra???? g.gif
Atsakyti
Aš kepiau paprastą obuolių pyragą, bet jis man kažkaip labai jau plonas gavos... forma lyg ir nedidelė, dariau viską pagal receptą, bet nesigavo jis man doh.gif gal galit ką patarti, kad kitą kartą storesnis būtų? g.gif
Atsakyti
kadjau papuoliau tai papuoliau. savaite laikaus dietos ir uzsukau cia....seiles iki zemes...atrodo viskas cia taip skaniai bigsmile.gif aisku as savo mitybos principu neissizadesiu, bet va seimyna, uosvius draugus ir artimuosius vaisinsiu tik pagal Glacee receptura thumbup.gif
saunuoles mamos!
Atsakyti
siandien uzsimarinavau dvi kalakuto kumpelius pagal siuloma recepta kumpeliia obuoliu patale tai ziuresim kas gausis koks skonis bus. tik man iskylo klausimas recepte reikia sauksto medaus cia idomu tirpinto ar taip pakabinti kieto su kaupu nes man visda buna neaisku tie receptai su medumi kai nera konkreciai nurodyta g.gif
o desertui bus obuoliniai pyragaiciai . tikrai skanus lengvas desertas o dar kai obuoliu kalnai namie doh.gif
Atsakyti