kokiu nerealiu receptuku cia suradau,butinai palaipsniui bandysiu viska isbandyti,jei ne viska tai nors dali,nes ir vaizdas ir skonis turetu buti ir kaip smagu svecius nudziuginti kazkuo neiprastu ir ne kazdieniniu aciu
isbandziau kepti grietiniecius pagal antra recepta galiu tik pasakyti fantastiskas skonis. tikrai labai lenva pasidaryti ir pyrageliai tiesiog tirpsta. geras budas naikinti namine varske (kaip gera tureti senelius)
Aciu Glacee uz vistienos kotletuku recepta :
Man kotletai visada aukstu pilotazu kvepia visi tie batonai/ryziai ir t.t.
o isbandziau sita ir ir paprasta, ir greita, ir super skanu
tik dar turputi 'paimprovizavom' vietoj vistienos dejau pirktini kalakutienos farsa ir i vidu kotletuko idejau po gabaliuka fermentinio surio
ir net mano tetis, kuris kasdiena sukiojasi virtuveje, isgyre kad laaaaaabai skanu
Man kotletai visada aukstu pilotazu kvepia visi tie batonai/ryziai ir t.t.
o isbandziau sita ir ir paprasta, ir greita, ir super skanu
tik dar turputi 'paimprovizavom' vietoj vistienos dejau pirktini kalakutienos farsa ir i vidu kotletuko idejau po gabaliuka fermentinio surio
ir net mano tetis, kuris kasdiena sukiojasi virtuveje, isgyre kad laaaaaabai skanu
Kepiau "Citrusinį malonumą" nu tikrai kad malonumas, laabai skanus tortas. Ir svarbiausia puošt nesudėtinga
Ačiū Glacee
Ačiū Glacee
Sveikutes Uzsiregistravau tik siandien, bet skaitineju jau senokai ir ismeginau nemazai receptuku vienas is ju "varskes pyragas su rasa labai skanu.
P.s. malonu susipazinti, tikiuosi susipazinsim tikrai
P.s. malonu susipazinti, tikiuosi susipazinsim tikrai
kepiau ta isgirta visu keksa su cukinijomis. nu kepiau tirkai ilgai vos ne dvi valandas nes vis slapias ir slapias buvo. tai jau po pusantros valandos kepimo vis su neramia sirdimi pasiziuredavau i ji ir kai uzuodziau itartina kvapa traukiau lauk nu kepe kazkur 1va ir 45 min. keksas nesudege aisku net ne prisvylo tik pasijuto tas sokolado sodrus kvapas kuris taip ramybes ir nedave. labai skanus keksas. kiek daviau ragauti niekas nepasake akd jame yra cukinijos. toks sodrus skonis. tik kad ilgai kepa
QUOTE(inetum @ 2008 05 21, 17:41)
kepiau ta isgirta visu keksa su cukinijomis. nu kepiau tirkai ilgai vos ne dvi valandas nes vis slapias ir slapias buvo. tai jau po pusantros valandos kepimo vis su neramia sirdimi pasiziuredavau i ji ir kai uzuodziau itartina kvapa traukiau lauk nu kepe kazkur 1va ir 45 min. keksas nesudege aisku net ne prisvylo tik pasijuto tas sokolado sodrus kvapas kuris taip ramybes ir nedave. labai skanus keksas. kiek daviau ragauti niekas nepasake akd jame yra cukinijos. toks sodrus skonis. tik kad ilgai kepa
gražus pyragas.O kas ant viršaus? pabarstyta
tai kaip recepte ir nurodyta kapoti riesutai. as vis prisiperku kai buna akcijos o dabar ypac daznai buna maximoje mygdolu nukainavimas. tai stovi paruostas tam slovikelis ir vis papildom papildom
QUOTE(inetum @ 2008 05 22, 14:09)
tai kaip recepte ir nurodyta kapoti riesutai. as vis prisiperku kai buna akcijos o dabar ypac daznai buna maximoje mygdolu nukainavimas. tai stovi paruostas tam slovikelis ir vis papildom papildom
migdolų? man reiktų skaldytų,bet niekur tokių nėra
MAN IRGI JU LABAI REIKIA TIEK PAPUOSIMU SU JAIS YRA. BET DEJA NIEKUR AS JU NERANDU. NET VILNIAUS AKROPOLYJE IESKOJAU. MANIAU ATVAZIAVAU I SOSTINE IS SAVO MIESTELIO APSIPIRKSIU DEJA NEGAVAU. GAL AKS ZINO KUR RASTI
QUOTE(inetum @ 2008 05 22, 17:03)
MAN IRGI JU LABAI REIKIA TIEK PAPUOSIMU SU JAIS YRA. BET DEJA NIEKUR AS JU NERANDU. NET VILNIAUS AKROPOLYJE IESKOJAU. MANIAU ATVAZIAVAU I SOSTINE IS SAVO MIESTELIO APSIPIRKSIU DEJA NEGAVAU. GAL AKS ZINO KUR RASTI
Jūs turite omeny migdolų plokšteles, kuriomis aplipdomi tortų šonai? Tai aš jų esu seniau mačiusi Hyper RIMI, bet dabar nebuvo. Jų pakelis nepigiai kainavo.
taip letune butent ju mes ieskom bet niekur nerandu nei rimi nei iki nei maximoje. visos raso kad anksciau o dabar ar kas ju mate nors kokioje parduotuveje