Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee- 3

QUOTE(ambre @ 2007 11 23, 21:00)
Labai patinka jusu recepciukai!!! 4u.gif

Norejau paklaust vieno dalyko. Kokia tutele ar antgaliuku piesiate plikytos teslos drugelius -papuosimus? wub.gif
Plikyta tesla labai megstu ir daznai darau pyragelius , vainika, karpate...Bet vat papuosimu tai neturiu kuo daryt...

as darau dviem budais: 1. naudoju paprasta celofanini maiseli, tiksliau jo kamputi (pati kamputi prakerpu tiek kiek reikia, kad mase galima butu isspausti)
2. is kepimo popieriaus susisukti tutele
sie budai man patinka tuom, kad nereikia nieko papildomai pirkti ir sunaudoji beveik visa mase, kuria idedi, skylute gali prasikirpti tokio dydzio, kokio reikia. O dar ir plauti nieko nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif Merginos, Glacee nebesilanko verysad.gif bet noriu paklausti visų, gal kuri žinote ar vis dar dirba ta prieskonių parduotuvėlė, kurią Glacee girdavo ax.gif Esu užsirašius, kad ji yra Basanavičiaus 18, bet ar rytoj dirbtų? O gal jos iš vis nebėra? Norėčiau rytoj ten užsukti, bet nežinau ar verta ieškoti unsure.gif
P.S. gal žinote ar ten rasčiau aguonų (kūčiukams)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2007 12 21, 21:20)
help.gif help.gif help.gif Merginos, Glacee nebesilanko  verysad.gif  bet noriu paklausti visų, gal kuri žinote ar vis dar dirba ta prieskonių parduotuvėlė, kurią Glacee girdavo  ax.gif  Esu užsirašius, kad ji yra Basanavičiaus 18, bet ar rytoj dirbtų? O gal jos iš vis nebėra? Norėčiau rytoj ten užsukti, bet nežinau ar verta ieškoti  unsure.gif 
P.S. gal žinote ar ten rasčiau aguonų (kūčiukams)?  ax.gif

Aguonų geriau ieškok greta esančioje "Maksimoje" biggrin.gif
Nežinau, ar rytoj dirba, bet šiandien tikrai dirbo..
Atsakyti
Pamačiau Bulgariškų agurkėlių recepta thumbup.gif
Tik jūs man pasakykite,kaip reikia sterilizuoti,nes niekad nesu to dariusi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, sia tema atradau pries pat Kaledas. Kai pradejau skaitinet, tai nebegalejau sustoti lotuliukas.gif Taigi pabandziau ir as keleta receptuku - Kuciom dariau zuvies kukulius su citrininiu padazu thumbup.gif (pirstelius aplaize net tie, kurie nelabai megsta zuvi), Kaledom kepiau varsketi, tai per maziau kaip puse valandos beveik nebeliko, nors buvo labai didelis pyragas lotuliukas.gif O per naujus kepiau kepsniukus su dziovintu slyvu idaru - skanumelis thumbup.gif ir plikytos teslos pyraga su varskes idaru. Taip pat buvo labai skanu tik man gal siek tiek per daug pasirode visos citrinos zieveles varskes kreme ir per daug sokolado uzpilui. Bet cia kaip kas megsta. Mano vyras pareiske, kad per mazai sio pyrago lotuliukas.gif
Pati siaip nesu didele kulinare ir patiekalu neprigalvoju, o darau viska pagal recepta blush2.gif taigi sitie atrasti receptai man atrodo visiem prieinami, gana nesudetingi netgi nemokantiem gaminti. Esu labai patenkinta juos radusi 4u.gif Ir tikiuosi, kad sios temos seimininke vel gris ir dziugins mus naujais receptukais ir dalinsis savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Šitos temos šeimininkę dažnai galima rasti čia
Nors SM forume man tikrai Glacee trūksta ax.gif
Atsakyti
Labai thumbup.gif tema
Atsakyti
su velykom...!!!!
as tiek cia prisiskaiciau, kad seilem jau beveik paspringau smile.gif
sia savaite darysiu "aksomini sokoladini torta", dukreles gimtadienis, gal visiem patiks smile.gif
Atsakyti
Dariau Kalakuto kumpelis obuolių kailinukuose* . Na laabai jau skanu biggrin.gif Tik dejau puse citrinos ax.gif Labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Velykom dariau varsketi "Izaura".Man tai jis seip sau,nes per daug varskes.Reikes pabandyti su puse nurodytos normos varskes.
Atsakyti
ir as ziurejau i ta recepta kur su obuoliais marinadas...reiks pabandyti, dar patiko "sraiges"...baliui ka nors is to kepsiu.
Atsakyti
sveikos. kulinares biggrin.gif , gal vis del to kas nors man nemoksai paaiskintu ka reiskia tas sterilizavimas schmoll.gif bulgarisku agurkeliu. nes tuscius stiklianius as tai suprantu bet kaip sterilizuoti jau uzpildytus tuos stiklainius va cia tai klausimas kyla g.gif buciau labai dekinga nes dar nei karto neteko paciai darytis agurkeliu atsargas o norisi pasirodyti pries visus biggrin.gif
Atsakyti