Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidžiame virtuvę su Glacee- 3

Sveiki! Labai norečiau padėkoti Glacce už puikius receptukus. Bandžiau kopūstų apkepą -niam niam,tikrai nesitikėjau tokio rezultato tongue.gif
Ir patiko labai Lamadžo tongue.gif ,dabar eilėje lauke išbandyti balandėlius pekino kopusto lapuose ir dar pomidorus su medaus užpilu.... ax.gif
Atsakyti
Bet Glacee taip ir nepasirodo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Glacee , dar nebandziau tavo recepteliu bet jau keliata nusiziurejau........, reiks ismegint
Atsakyti
Neseniai buvau Kryme ir tenais man labai patiko Dolma.
Labai norėčiau padaryti ir chia kankina klausimas, kur tu konservuotu vynuogiu lapu gauti? Ar yra jų parduotuvėse, ar reiktu pačiai konservuoti?

Ir ar tiktu tiesiog jautienos frarshas?

Jeigu kas turite ziniu, labai lauksiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tsile @ 2007 11 16, 13:04)
Neseniai buvau Kryme ir tenais man labai patiko Dolma.
Labai norėčiau padaryti ir chia kankina klausimas, kur tu konservuotu vynuogiu lapu gauti? Ar yra jų parduotuvėse, ar reiktu pačiai konservuoti?

Ir ar tiktu tiesiog jautienos frarshas?

Jeigu kas turite ziniu, labai lauksiu atsakymo smile.gif

Buvo šioje ar Sonatinos temoje kalbėta apie lažkokią parduotuvytę, kur visokių gėrybių galima rast. Bandyk pasiskaitinėti ax.gif
Atsakyti
Labai patinka jusu recepciukai!!! 4u.gif

Norejau paklaust vieno dalyko. Kokia tutele ar antgaliuku piesiate plikytos teslos drugelius -papuosimus? wub.gif
Plikyta tesla labai megstu ir daznai darau pyragelius , vainika, karpate...Bet vat papuosimu tai neturiu kuo daryt...
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2007 11 23, 22:00)
Labai patinka jusu recepciukai!!! 4u.gif

Norejau paklaust vieno dalyko. Kokia tutele ar antgaliuku piesiate plikytos teslos drugelius -papuosimus? wub.gif aliai
Plikyta tesla labai megstu ir daznai darau pyragelius , vainika, karpate...Bet vat papuosimu tai neturiu kuo daryt...

Atsakysiu už Glacee. Rinkiniuose prie kulinariniu švirkštu visada pridedami bent tris antgaliai. Plonom linijum imk pati siauriausia, lygų.
Atsakyti
aisku...Aciu tavi 4u.gif
Tik va turiu TW dekoravimo kamuoliuka su antgaliais, tai nebenoriu ka nors dar pirkti...Gal bandysiu ka nors susimeistrauti... unsure.gif
gal dar Glacee prisijungs koki patarima duos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2007 11 26, 22:21)
aisku...Aciu tavi 4u.gif 
Tik va turiu TW dekoravimo kamuoliuka su antgaliais, tai nebenoriu ka nors dar pirkti...Gal bandysiu ka nors susimeistrauti... unsure.gif
gal dar Glacee prisijungs koki patarima duos smile.gif

Prie kažkurio recepto Glacee pasakojo kaip daro dekoracijas pačiu paprasčiausiu būdu - susisuka tūtelę iš kepimo popieriaus ir ja "piešia" plikytos tešlos drugelius, kuriuos paskui labai trumpai kepa. Išbandžiau - gaunasi puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Galima ir su tokia tūtele, bet reik būti įgudusiai.
Ambre, aš taip pat su TW darau, nors man ir nepatinka, kad rutulyje daug lieka.
Atsakyti
reiks bandyt su tutele smile.gif

tavi , ir man del to jis nelabai patinka, bet su maiseliu as kazkaip sugebu issiterliot blush2.gif siaip ar taip nedaznai darau su juo ka nors tai pakenciu smile.gif

Atsakyti
Sveikos, labai saunus receptukai, daug ko pasimokiau.Aciu dideliausias 4u.gif
Atsakyti