Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Augs tik jiems butina rugsti dirva. Virziai smelynu augalas o kur smelis ten ir sausa.Sodink i rugscia durpe

o tiktų ką nors sodint, kad nereiktų durpės? blush2.gif

Pas mane 21 aras, o jau vietos trukstu, o kad tureciau koki hektara

per kiek laiko sukūrei tokį grožį? bigsmile.gif ir takelių niekur nedarėt vaikščiojimui, nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 03, 12:13)
kai salia jo sodinau pakalnutes

pas mane ju visur kaip piktzoliu,atrodo perkasem...lenda visuos kampuos doh.gif dabar jau zydi,nu grazu tik gal kad ne vietoj ax.gif o ziuriu jei pirkti pakalnutes,tai gana brangios blink.gif
nesiseka man su augaleliais unsure.gif melsves triusiai nugriauze...rozes kazkokie zali vabaliukai uzpuole...prisodinau lavandu i tarpus gal pades ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 03 gegužės 2007 - 11:27
QUOTE(Wolke @ 2007 05 03, 12:26)
pas mane ju visur kaip piktzoliu,atrodo perkasem...lenda visuos kampuos  doh.gif dabar jau zydi,nu grazu tik  gal kad ne vietoj  ax.gif o ziuriu jei pirkti pakalnutes,tai gana brangios  blink.gif

lotuliukas.gif aha mano kaimyne kovoja su jomis irgi, o as is jos pasiemu hihihi.gif Nu man tai jos laaaaaabai patinka, beto turiu kur pasodinti, kampelyje prie riesuto manau labai tiks wub.gif Greit pleciasi, graziai zydi, skaniai kvepia mirksiukas.gif Po meteliu kitu bus pakalnuciu rojus 4u.gif
Atsakyti
Knifofija, tu kai sodini augalus, renkiesi taisyklingos formos, ar labiau ieskai kokio pakrypusio? Kai pasiziuriu pas kitus, tai man labai grazu tokie netaisyklingi, bet kai pati perku, visada ieskau pacio tobuliausio doh.gif , pati galvoju, kad durnai darau, bet cia jau turbut mano charakteris kaltas blush2.gif, nes as ziauriai linkusi prie taisyklingu, konkreciu, tiksliu formu.
Atsakyti
Norėjau paklaust, gal kas susidūrėt su tokia žole(gal nelabai vykusiai pavyko pavaizduot, bet kažkas tokio):

user posted image

Auga gėlyne ir aplink kaip išprotėjus, lapukai su stiebukais išauga kokių 20cm aukščio. Iš pradžių ravėjau - atželia super greitai. Perkasiau - stengiaus kuo labiau išraut šaknis su gumbeliais, bet dabar matau, kad nelabai pavyko - tik truputį palieki ir iš to gumbelio atželia vėl, dauginasi super greit.
Mane neviltis ima, kaip jom atsikratyt, ko užpilt. Bet pirmiausia kaip išsiaiškint, kas čia per velnias.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2007 05 03, 12:59)
Norėjau paklaust, gal kas susidūrėt su tokia žole(gal nelabai vykusiai pavyko pavaizduot, bet kažkas tokio):

user posted image

Auga gėlyne ir aplink kaip išprotėjus, lapukai su stiebukais išauga kokių 20cm aukščio. Iš pradžių ravėjau - atželia super greitai. Perkasiau - stengiaus kuo labiau išraut šaknis su gumbeliais, bet dabar matau, kad nelabai pavyko - tik truputį palieki ir iš to gumbelio atželia vėl, dauginasi super greit.
Mane neviltis ima, kaip jom atsikratyt, ko užpilt. Bet pirmiausia kaip išsiaiškint, kas čia per velnias.

o sužydėt ji kaip suprantu pas tave nespėja? g.gif
ar negali būti tai garšva g.gif ji plečiasi leisdama ūglius, tačiau ten ne bulvikės, o toks bumbulai būna ant to ūso iš kurių paskui auga naujas augalas
jei kartais kažkas panašaus, tai apie kovą su šia bjaurastim diskusijos kažkada virė čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 03 gegužės 2007 - 12:15
aciuks.gif
Ta pati, mano priešas nr.1. sužydėt neleidžiu nes išraunu. Truputį lapelius per daug paveiksliuke iškarpiau. Ką man su ja daryt, kaip nugalabyt?
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2007 05 03, 13:19)
aciuks.gif
Ta pati, mano priešas nr.1. sužydėt neleidžiu nes išraunu. Truputį lapelius per daug paveiksliuke iškarpiau.  Ką man su ja daryt, kaip nugalabyt?

nu va ir skaityk ten kur kita nuoroda veda mirksiukas.gif bet šiaip tai užuojauta - sunkiai suvaldomas augalas verysad.gif nebent bandyti lokalizuoti įkasant kokio šiferio ar pan iki tokio gylio kaip ūgliai eina ir tada bandyt kovoti tik tame plotelyje, bent jau tolyn nesidrieks g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 05 03, 12:38)
Knifofija, tu kai sodini augalus, renkiesi taisyklingos formos, ar labiau ieskai kokio pakrypusio? Kai pasiziuriu pas kitus, tai man labai grazu tokie netaisyklingi, bet kai pati perku, visada ieskau pacio tobuliausio doh.gif  , pati galvoju, kad durnai darau, bet cia jau turbut mano charakteris kaltas  blush2.gif, nes as ziauriai linkusi prie taisyklingu, konkreciu, tiksliu formu.

Ziuriu, kad augalas patiktu, jei alpinariumui ieskau "kreizi" pakrypusio, jei gelynui ar klombai taisyklingo.
Nuo garsvos vienintelis vaistas, duoti jai suzelti ir purksti LONTRELU arba RUNDAPU. Israveti nera sansu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 03 gegužės 2007 - 12:51
QUOTE(Kaktusine @ 2007 05 03, 13:19)
aciuks.gif
Ta pati, mano priešas nr.1. sužydėt neleidžiu nes išraunu. Truputį lapelius per daug paveiksliuke iškarpiau.  Ką man su ja daryt, kaip nugalabyt?

ir as sio turtelio turiu doh.gif Neseniai nupurskiau Banvelu, lygtais nuvyto lapeliai g.gif Bet abejoju kad neislis kitur, nes dauginasi pozeminiais usiukais. Nedaug turiu ju, bet visvien nemalonu, kai jau visai neturiu ka veikt (o tai buna retai), pradedu raveti, bet kad paliksi koki usa, ir vel ziurek atauga blink.gif
o kad zydetu, niekad nemaciau g.gif Ir pienes nupurskiau Banvelu, nuvyto lapeliai , maniau jau susidorojau, ....bet blink.gif zydi visvien fool.gif

Knifofija, o kur yra pirkt Lontrelo ?
Ispurksciau pieva ir juo ax.gif Banvelas nelabai susitvarke unsure.gif
Ir dar.... sprendziant is Jusu zolytes, jis jai nekenkia ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 03 gegužės 2007 - 12:55
QUOTE(yuki @ 2007 05 03, 12:16)
o tiktų ką nors sodint, kad nereiktų durpės? blush2.gif
per kiek laiko sukūrei tokį grožį? bigsmile.gif ir takelių niekur nedarėt vaikščiojimui, nereikia? g.gif

Jei zeme šarminė viržiai žus, jiems būtina rūgšti terpė. O vaikštom mes per žolę, jokių takelių, tiesa kieme yra pamėtyta truputis akmenų žolyne (tipo takelis) bet vistiek per juos niekas nevaikšto.
Papildyta:
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 03, 13:52)
ir as sio turtelio turiu  doh.gif Neseniai nupurskiau Banvelu, lygtais nuvyto lapeliai  g.gif Bet abejoju kad neislis kitur, nes dauginasi pozeminiais usiukais. Nedaug turiu ju, bet visvien nemalonu, kai jau visai neturiu ka veikt (o tai buna retai), pradedu raveti, bet kad paliksi koki usa, ir vel ziurek atauga  blink.gif
o kad zydetu, niekad nemaciau  g.gif Ir pienes nupurskiau Banvelu, nuvyto lapeliai , maniau jau susidorojau, ....bet  blink.gif zydi visvien fool.gif

Knifofija, o kur yra pirkt Lontrelo ?
Ispurksciau pieva ir juo  ax.gif Banvelas nelabai susitvarke  unsure.gif

Mano uošviai ūkininkauja tai aš iš jų gaunu, BONVELAS nepadeda, o lontrelas 100 procentų visus dviskilčius augalus naikina. Bandykit ieškot kokių ūkininkų, gal pagelbės jums. Šiaip jis brangus 100gramų kainuoja 30 litų, bet skiedžiamas 3kubikai (švirkštu matuoju) 20 litrų vandens.
Papildyta:
QUOTE(holiday @ 2007 05 03, 11:53)
aha, aš ir patikėčiau savo aplinką Knifofijai  drinks_cheers.gif
Knifofija, o ar tu darai aplinkos planleį? galima tavo rekomendacijų konkrečiam sklypui?  4u.gif ir kiek kainuoja paslaugos  4u.gif galima ir į až..

Planų nedarau, nes vistiek dirbant viskas keičiasi. Galėčiau padėti, tik kad jūs visos labai toli.
Atsakyti
Oi ir sis LONTRELAS zolytei nekenkia?
Atsakyti