QUOTE(Knifofija @ 2007 05 02, 21:54)
Visi svoguniniai augalai sodinami tris svoguno dydzius. Jei svoguno dydis 2 cm, tai sodinti i 6 cm gylio duobe ir t.t. O vasara ja tresti mikroelementais, visiskai nepakencia azotiniu trasu (meslas, salietra irt.t.)
Ačiū už komentarus, ir man pravers žinios, nes pirmą kartą sodinau galtonijas, neturėjau info apie jų pomėgius
QUOTE(Tina* @ 2007 05 02, 23:18)
Na tai rodaus, nors cia dar tik uzuominos i kazka. Tad perdaug manes nesugedinkit
Ivaziavimo i garaza cementines sienos virsu planuojam apmurint akmenimis. O siaip tai cia po apacia tiesta agroplevele, kad zoles neaugtu. Mulcui kolkas pinigeliu pagailejom. Siaip tai man paciai kazkaip perdaug sterilu cia. Nors sie augalai suaugs, o ir kaulenis raudonom uogom pasidabins kazkada
Tarp zuikiakrumiu dygsta kiskiakopusciai. Be dar kazko truksta
Kai man tokiai nemeniskai sielai labai jau sunku
Tad jusu teismui
http://public.fotki....Tinute/aplinka/
nu tai "jamam" tave
kaip smagu kai žiūrėkit jau ne pirmi metai mes čia bendraujam ir pamažu jau visos turim ką parodyt
Tina, pradžia padaryta visai nebloga, tik gal akmenys per daug taisyklingai išdėlioti ir visai neįkasti į žemę, pabandyk šiek tiek juos įkasti, kaip anksčiau kažkur minėjau, kad atrodytų lyg iš žemės augantys ir pastumdyti, nes žiūrint pirmąją nuotrauką tai trys akmenys yra vienoje linijoje, o gamtoje tai nėra natūralus reginys
sako norint sukurti naturalesnį chaosą iš svogūninių augalų reikia paimti saują svogūnėlių ir mesti, kur nukris ten ir sodinti, tas pats gal ir su akmenimis tiktų - paimi kelis smulkesnius daiktelius kokius ir meti į tą gėlyną - kur nukris ten "sodini" akmenis
o tai, ko trūksta, išspręsi vienmetėmis žydinčiomis gėlėmis, tik čia jau skonio reikalas - nueisi į mugę kokią, akys apraibs ir nusipirksi kas labiausiai užklius
beje, tako pakraščiu matosi išlindusi plėvelė ar ten ta banguota plastmasinė juosta? ji šiek tiek per daug išlindusi, gadina šiek tiek vaizdelį
labai geras dalykas sutvirtinti pakraščiui - perkūnropės - ilgainiui taip suauga, kad stačiausias šlaitas tampa tvirtas ir nei žemė po lietaus plaunasi, nei byra ar pan. Galima net kokį margą raštuotą pakraštėlį iš perkūnropių nuvingiuoti, juk jų daugybė įvairiaspalvių rūšių yra