Šilinge, labai šauni sodyba pas tavo mamą Ir vieta ko gero labai graži, upelis kažkos šalia visai parteka, labai gražiai visoso sukurtos grožybės su natūralia aplinka susilieja
QUOTE(Lululu @ 2007 05 01, 16:03)
Apšalo mano petruškos, kurias vakar palikau vazonėlyje lauke...tikiuosi, kad dar spės atsigauti, vyras sako, kad buvo -4 laipsniai šalčio. Va tau ir gegužė.
nu nieko sau pas mane pernykštės petruškos darže žaliuoja.... bet gal tavo šiemet pasėtos tai iš jaunystės neužsigrūdinę, o manosios jau giliai šaknis suleidę, tai nebijo trumpalaikių atšalimų ir tą trumpą šiemetinės žiemos šaltuką nei dengtos nei kitaip popintos ištvėrė - buvau nusiteikusi tegul sau sušala, o jos iš po sniego visos žalios kaip kvietkos išlindo
QUOTE(širma @ 2007 05 02, 07:23)
Turiu prisipirkusi nemažai svogūninių gėlių (lelijų, kardelių, ežiuolę, ir t.t.), pasakykite ar laikas jau jas sodinti, ir ar nesušals??
na jau šaltukas traukiasi, tai kol sudygs ir pilnai atšils, jau galima rizikuoti. Galų gale jei prognozuos vėlyvų šalnų bus galima lengvai pridengti Aš vakar pas draugę nužiūrėjau jos močiutės sumanymą - kardelių svogūnėliai sudėti plokščiam inde ir papilta ant dugno truputis vandens, tai kardeliai jau daigelius išleidę aš buvau galvojus sodinti į lauką, bet nusižiūrėjau ir namo grįžus savuosius svogūnėlius padėjau daiginti. Po savaitėlės kišiu į žemę, bus gyvesni iš karto O vakar jau galtonijų svogūnėlius susodinau lauke, sakau kol jie įsišaknys tai ir atšils normaliai