Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 05 11, 10:04)
pražioplinai mirksiukas.gif jau tiek kartų vaidenausi, kad visiems jau turėjau atsibosti cool.gif
Nuoroda į mano kartais papildomą albumėlį "specially for you"  biggrin.gif:

grazu wub.gif kad net labai grazu wub.gif wub.gif ir kaip supratau si grozi patys kuret thumbup.gif vertinu tokius zmones, kurie viska patys daro 4u.gif
Atsakyti
sodininkės,, iki kada nevėlu vasimedžius sodinti? ar jau vėlu? 4u.gif
mąstau, gal dar spėčiau kokią obelytę pasodinti. o vazonuose kas nors sodinate medelius? mąstau kaip čia padaryti, kad vasarą jau turėti kokį obuoliuką, ar bent pasigrožėti savo medeliu. jei nespėsiu sutvarkyti žemės, gal į vazoną įkišti iki rudens g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 05 11, 09:11)
Radom savo svajonių namą toliau nuo miesto ax.gif

O prie svajoniu namo wub.gif jau yra sukurtas rojus, ar ir vel projektuosit?
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 11, 06:37)
Bijau ka nors leptelt  blush2.gif  , bet pirkau (gal tokius pat, o gal tik labai panasius) senukuose. Paemiau kaip pigiausius, nes dekoruosiu. Bet dabar pasiziurejau i audry nuotrauka ir susimasciau mastau.gif Ir taip jie graziai atrodo  thumbup.gif Raudona ir juoda labai graziai derinasi (bent jau man)  ax.gif
Beto man irgi uzkliuvo ir vaizdelis antram plane  rolleyes.gif  wub.gif

eik tu sau-seniuose? bigsmile.gif reikes pasiziureti-man kazkas panasaus labai tiktu rolleyes.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 05 11, 08:02)
o tu nepergyvenk - visvien visko vienu ypu nesusitvarkysit, tai pradėk nuo to galo, kur tau viskas aišku, o kai daeisi iki kito krašto pamatysi kaip susijungs viskas.
mums irgi panašiai buvo - taip pat pirmiau susitvarkėm terasos pusę, tai irgi sėdėjom ir patys sau kalbėjom, kad jau kaip ir gana būtų, betgi kita pusė - nearti dirvonai... tai paskui toj kitoj pusėj įkurdinau daržiuką, juk į jį terasoj sėdint spoksoti nereikia, jis savo darbą dirba ir nestebint jo iš poilsio vietos - nueini susodini, susėji ir auga sau. Atėjus laikui sugrįžti ten piktžolių išravėti rolleyes.gif žodžiu, atrasi ir tu savo sprendimą, o šiandien dėl to tikrai neverta jaudintis mirksiukas.gif

aciu, jolaxus ir kasiopeja wink.gif as ne tai, kad pergyvenu, bet kazkoks keistas jausmas, nejaukumas i ta puse... unsure.gif sunku paaiskinti... o piesti, tai as piesiu biggrin.gif ir rankyte ir kompu... ai aplamai zinau is kur tas liudnumas ima-as gi visur gyvenime esu maximaliste-perfekcioniste, tai ir norisi visko is kart ir dar ne betkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 05 11, 07:49)
O prie svajoniu namo wub.gif  jau yra sukurtas rojus, ar ir vel projektuosit?

Jau yra užaugę vaismedžiai (apie 10 metų amžiaus), žalia žolytė ir net stiklinis šiltnamis hihihi.gif O gėlynus reiktų perdaryti, bet tai jau malonumas, o ne darbas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 11, 09:53)
ai aplamai zinau is kur tas liudnumas ima-as gi visur gyvenime esu maximaliste-perfekcioniste, tai ir norisi visko is kart ir dar ne betkaip  doh.gif

drinks_cheers.gif koks pažįstamas jaumas smile.gif ir aš tokia pati, ir pati nuo to kenčiu, nevinuosi. liepą įsikraustom, o aš jau noriu tam laikui ir žolytę gražią turėti ir gėlyną, ir vaismedžių, ir savo braškyčių doh.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau dar kartą Jolaxus valdas,gražu 4u.gif 4u.gif
Pas mane seni medžiai eilėmis susodinti(jų dar nepjausim),braškės gėlyne(ne aš jas ten sodinau) ir taip toliau............ doh.gif Gerai kai galima viską nuo 0 darytis pačiam... Aš kažko jau panikuot pradėjau verysad.gif Suprantu,kad ir Maskva iškart nepasistatė,bet .. doh.gif Įmesiu paskui kelias nuotraukas,pamatysit koks pas mane "grožis" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ir dar klausimėlis, kas kiek metrų sodinti vasimedžius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 05 11, 10:45)
sodininkės,, iki kada nevėlu vasimedžius sodinti? ar jau vėlu?  4u.gif
mąstau, gal dar spėčiau kokią obelytę pasodinti. o vazonuose kas nors sodinate medelius? mąstau kaip čia padaryti, kad vasarą jau turėti kokį obuoliuką, ar bent pasigrožėti savo medeliu. jei nespėsiu sutvarkyti žemės, gal į vazoną įkišti iki rudens  g.gif

vazonuose auginamus medelius galima pesodinti bet kada per visą sezoną, nes jų šaknų sistema persodinant nepasižeidžia, tik nežinia kaip su tai vaisiais blink.gif dažnai pirmaisiais augimo metais kad vaismedis neeikvotų jėgų vaisių nokinimui o kuo geriau prigytų rekomenduoja net žiedus išskinti...
o dėl sodinimo atstumų tai pirkdama vaismedžius pasiteirauk, nes nevienodo augumo gi būna. manu kad bent 2-3 m atstumo tikrai reikia. mes pirkom ne žemaūges, bet vidutines obelaites tai kažkur kas 2,5 m susodinom ir dabar kartais pažiūriu, kad vietos buvo, gal galėjom joms ir daugiau erdvės palikti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 11 gegužės 2007 - 10:20
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 11, 10:11)
vazonuose auginamus medelius galima pesodinti bet kada per visą sezoną, nes jų šaknų sistema persodinant nepasižeidžia, tik nežinia kaip su tai vaisiais blink.gif dažnai pirmaisiais augimo metais kad vaismedis neeikvotų jėgų vaisių nokinimui o kuo geriau prigytų rekomenduoja net žiedus išskinti...

ačiūūūūū drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kur patartumėte netoli kauno arba netoli šiaulių nusipirkti vasimedžių? šiaip esu kaunietė, bet šiandien važiuoju link šiaulių, tai gal kur nors prigriebčiau gerų medukų biggrin.gif
Atsakyti
na ir prirašėte, per vieną dieną matosi kad oras ne koks lauke darbuotis. O ir grožybių visokių prikėlėte. labai stulbinančios knifofijos Lelijos dar niekada tokių nemačiau, nor labai myliu lelijas ir po truputį kaupiu visokias rūšis bet šitokios dar neturiu. Beginijos irgi nereliai atrodo ir ten tolimesnis vaizdelis nuostabus. žodžiu ka čia kalbėti slėptis po krūmais reikia ir tiek
Papildyta:
[quote=holiday,2007 05 11, 11:15]
ačiūūūūū drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kur patartumėte netoli kauno arba netoli šiaulių nusipirkti vasimedžių? šiaip esu kaunietė, bet šiandien važiuoju link šiaulių, tai gal kur nors prigriebčiau
prie šiaulių tai nežinau bet prie kauno tai yra Ringauduose tokio Amšiejau medelynas tikrai žmogus neapgaudinėja ir nebrangiai vaismedžius pardavinėja
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 05 11, 10:55)
Jau yra užaugę vaismedžiai (apie 10 metų amžiaus), žalia žolytė ir net stiklinis šiltnamis  hihihi.gif  O gėlynus reiktų perdaryti, bet tai jau malonumas, o ne darbas  wub.gif

Tu įsitikinusi? ax.gif Man tai būtų buvę lengviau viską nuo pradžių daryti iš naujo, negu dabar perdarinėti pagal savą grožio ir patogumo supratimą blink.gif Juk jau perdarinėjany irgi norisi minimaliom pastangom maksimalų rezultatą gauti blush2.gif
Atsakyti