Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Audry, wub.gif wub.gif ir geles ir vazonai? turbut kur nors gaminai, ane? nemaciau tokiu prekyboj g.gif

Kasiopeja, dar neisstudijavau tavo projekto, bet matosi, kad pasidarbuota sauniai bigsmile.gif kaip issamiai... einu paskaitinet wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 10 gegužės 2007 - 22:16
Sveikutės 4u.gif Vos akys neišvarvėjo,kol perskaičiau viską ką prirašėt doh.gif lotuliukas.gif Kaip gaila,kad pavėlavau prisijungt perkant "vaišes" pienėms verysad.gif Vis tas nelemtas mano kompas,teks matyt perinstaliuot mad.gif
Nu bet grožybių kiek prisižiūrėjau wub.gif bigsmile.gif Šaunuolės 4u.gif Tikiuos ateis laikas,kai ir aš galėsiu kažką parodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 10, 20:09)
Kasiopeja, dar neisstudijavau tavo projekto, bet matosi, kad pasidarbuota sauniai  bigsmile.gif  kaip issamiai... einu paskaitinet wink.gif

Aš irgi labai džiaugiuosi projektą dariusiomis gėlininkėmis notworthy.gif Esu mačiusi ir daugiau jų projektų, galiu drąsiai rekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 10, 22:07)
Nebūnu Šiauliuose, bet aš gi šalia jūsų Kuršėnuose, prašom į svečius.  4u.gif

Gal galima gauti kontaktus 4u.gif būčiau dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
O kiek už projektus mokat ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 05 10, 22:24)
Aš irgi labai džiaugiuosi projektą dariusiomis gėlininkėmis notworthy.gif Esu mačiusi ir daugiau jų projektų, galiu drąsiai rekomenduoti  4u.gif

Va cia, tai darbas bigsmile.gif 4u.gif . Kokio dydzio sklypas pas tave, toks nemazas atrodo?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 05 10, 21:23)
Va cia, tai darbas  bigsmile.gif  4u.gif . Kokio dydzio sklypas pas tave, toks nemazas atrodo?

tik taip atrodo... biggrin.gif 10 arų...
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 10, 23:09)
Audry,  wub.gif  wub.gif  ir geles ir vazonai? turbut kur nors gaminai, ane? nemaciau tokiu prekyboj  g.gif

Bijau ka nors leptelt blush2.gif , bet pirkau (gal tokius pat, o gal tik labai panasius) senukuose. Paemiau kaip pigiausius, nes dekoruosiu. Bet dabar pasiziurejau i audry nuotrauka ir susimasciau mastau.gif Ir taip jie graziai atrodo thumbup.gif Raudona ir juoda labai graziai derinasi (bent jau man) ax.gif
Beto man irgi uzkliuvo ir vaizdelis antram plane rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Knifofija @ 2007 05 10, 20:11)
Turėsiu visokių daugiametčių gėlių ir prekiausiu iš balto passato. Tik kai prieisi prisistatyk, nes Smiltis Klaipėdoje nedryso  lotuliukas.gif  Gal baisi pasirodžiau  lotuliukas.gif

Nu kad nea lotuliukas.gif Jei baisiai atrodytum iš viso nebūč priėjus hihihi.gif

Audry labai gražu wub.gif Įdėk daugiau nuotraukų savo aplinkos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2007 05 10, 17:44)
Aš tai pabūsiu pagyrų puodu ir įdėsiu savo gėlyčių foto. Pasodinau prieš keletą dienų ir negaliu atsidžiaugti  blush2.gif Tpu tpu tpu, kad tik neprisikalbėčiau...

labai elegantiškai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2007 05 10, 19:28)
Einu per visas panašias temas ir ieškau,kas galėtų man atsakyti-pasėjau žolytę ant suvoluotos žemės,sugrėbliavau, ir pradėjo lyti.Palijo taip smagiai,bet ne liūtis.Ar vistiek reiks voluoti žemę,o gal jau nebereikia? (Šiuo metu jūsų čia daugiausiai prisijungusių  smile.gif ).

tai kaip matau niekas ir nesuskato kažką pasakyti unsure.gif gal ir nebeaktulau, bet tarsiu žodelį, kad ignoriojama nesijaustum - yra ir mums taip nutikę sėjant savo plantacijas smile.gif Palijo baigiant sėt, tai prie volo žemė pradėjo lipti tai ir palikom visai nevolavę - sudygo kuo puikiausiai thumbup.gif nebent kai pradės dygti pastebėsi, kad kažkur nuplovė sėklas, tai ten galėsi su grėbliuku šiek tiek padraskyti ir papilti sėklų papildomai.

QUOTE(Audry @ 2007 05 10, 20:44)
Aš tai pabūsiu pagyrų puodu ir įdėsiu savo gėlyčių foto. Pasodinau prieš keletą dienų ir negaliu atsidžiaugti  blush2.gif Tpu tpu tpu, kad tik neprisikalbėčiau...

Labai labai gražu, Santūru, paprasta ir labai skoninga thumbup.gif O tu jas jau dabar palieki nakčiai lauke ar dar nešioji į vidų?
Ir kaip daugelis jau pastebėjo - tolumoje taip pat matosi puikiai sutvarkyti kampučiai smile.gif

Beje, kasiopėja, nelabai turiu laiko gilintis į tavo projekto detales, tačiau peržvelgus trumpai tai matosi rimtai prie jo padirbėta. Iš tiesų sklypo plotas vidutinis, o atrodo kad ohoho kai taip viskas išdėliota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 11 gegužės 2007 - 07:51
Kasiopėja, o neturi foto, ką jau esi padariusi?
Atsakyti