Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Smiltis @ 2007 05 10, 13:03)
Lelijos yra gėris  wub.gif  wub.gif , kaip ir daug kitų augalų  mirksiukas.gif

As irgi auginau daug leliju unsure.gif Iskasiau pavasari, nes reikejo i nauja vieta persodint, ir uzmirsau rudeni tai padaryti doh.gif Buvau sudejus i atskiras dezutes, tai tvarkydamas rusi, vyras ishmete kelias, neilindes i vidu...nezinojo kad ten mano lelijos doh.gif Vos smugio negavau fool.gif
Dabar reikes is naujo rinkti svoguniukus. Butu gerai isigyti ne PC, kad tiksliai zinot kuri spalvyte bus ir t.t unsure.gif
Atsakyti
Mūsų teismui - ADOS projektukas
Mano asmeninė nuomonė - nugi gražu. Ypač gerai tokį projektuką turėti todėl, kad jis "pririštas" prie realios situacijos, tvarkantis kiemą be projekto panašūs vaizdiniai tik mintyse gula, o jau gaunasi kaip gaunasi smile.gif
Ar tu žadi ir projekto įvykdymą užsakinėti? ar patys pirksit augalus ir želdinsit prisilaikydami to projekto?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Idomiai kaip bigsmile.gif Sauniai padirbeta thumbup.gif O gyvai jauciu isvis liuks atrodys wub.gif
O ar bus kokiu gelynu g.gif ax.gif
Atsakyti
Bandysim patys, nors jau vaismedziu susodinom ne pagal projektą doh.gif
Nesamdysim, jau pasidarėm projektą sumokėjom pinigus... Nors dar kai jį analizuoju - kažkas man be ryšio, ypač namo priekis (ten kur matosi laiptai betonuoti ) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 05 10, 13:30)
Bandysim patys, nors jau vaismedziu susodinom ne pagal projektą doh.gif
Nesamdysim, jau pasidarėm projektą sumokėjom pinigus... Nors dar kai jį analizuoju - kažkas man be ryšio, ypač namo priekis (ten kur matosi laiptai betonuoti ) doh.gif

gal išreiškėt projektuotojams pageidavimus, kad būtų "tinginio" želdynai, tai jums ir "susodino" vien daugiamečius augalus, kurių popinti nereikia. jei ten kur sakai įėjimas, tai aš gal bandyčiau vienmečiais žiedais kažkiek daugiau puošti, šiek tiek sumažinti tų medelių ar krūmelių, kad prie pat įėjimo nebūtų "miško" rolleyes.gif
o tavo Karalaičiui žaidimų vieta numatyta? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 10 gegužės 2007 - 12:39
Ada kaip fainai kad jau turit tvorą thumbup.gif Ech... unsure.gif

O kas čia tau darė projektą g.gif Man ko tai ne itin atrodo unsure.gif - išmėtyti augalai ir tiek, kažkaip nematau nieko ypatingo ten už ką būtų reikėję pinigus mokėt g.gif

Aš čia taip rašau, nes mes irgi darėmės projektą (vis galvoju reikėtų susirasti ir pažiūrėt kokie augalai buvo siūlyti doh.gif ), tai man bent jau idėjas kaip įėjimą susitvarkyt padarė labai neblogai thumbup.gif , o čia kažkaip unsure.gif
O takeliai čia tik projekte ar yra ir natūroj g.gif

Tik neįsižeisk unsure.gif , nu tiesiog man taip pasirodė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 10 gegužės 2007 - 12:38
QUOTE(Wolke @ 2007 05 09, 23:33)
Tinos rozes  thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(Kaliteja @ 2007 05 09, 23:48)
Tina rožės  wub.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 05 10, 08:18)
gražu wub.gif bet aš kažkodėl neturiu nė vienos rožės ax.gif

Dėkui 4u.gif Jolaxus, tu is dalies teisi, nes rozes ziema labai jau nedekoratyvios, kai uzdengi. Net masciau gal kaip nors graziai apdengt butu galima g.gif Paskui pavasari kol atsprogsta ir ziedu tenka palaukt. Va del to tai tikrai verta pagalvot, ar jas auginti.

Nugi isduokit paslapti apie LONTRELIO skiedima...
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 10, 12:30)
Idomiai kaip  bigsmile.gif Sauniai padirbeta  thumbup.gif O gyvai jauciu isvis liuks atrodys  wub.gif
O ar bus kokiu gelynu  g.gif  ax.gif

Nu kad kaip ir nenumatyta doh.gif Už tai ir pasigendu tų gėlių apie kurias jūs čia kalbat, todėl ir klausiu jūsų nuomonės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 05 10, 10:36)
Ada kaip fainai kad jau turit tvorą  thumbup.gif Ech...  unsure.gif

O kas čia tau darė projektą  g.gif Man ko tai ne itin atrodo  unsure.gif - išmėtyti augalai ir tiek, kažkaip nematau nieko ypatingo ten už ką būtų reikėję pinigus mokėt  g.gif

Aš čia taip rašau, nes mes irgi darėmės projektą (vis galvoju reikėtų susirasti ir pažiūrėt kokie augalai buvo siūlyti  doh.gif ), tai man bent jau idėjas kaip įėjimą susitvarkyt padarė labai neblogai  thumbup.gif , o čia kažkaip  unsure.gif
O takeliai čia tik projekte ar yra ir natūroj  g.gif

Tik neįsižeisk  unsure.gif , nu tiesiog man taip pasirodė

Aš gal irgi pritarčiau Smiltei. Toks pirmoko lygio projektukas ax.gif
Be to, nelabai suprantu, kam darėtės projektą, jeigu vistiek jo nesilaikot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 10, 13:25)
Mūsų teismui - ADOS projektukas
Mano asmeninė nuomonė - nugi gražu. Ypač gerai tokį projektuką turėti todėl, kad jis "pririštas" prie realios situacijos, tvarkantis kiemą be projekto panašūs vaizdiniai tik mintyse gula, o jau gaunasi kaip gaunasi smile.gif
Ar tu žadi ir projekto įvykdymą užsakinėti? ar patys pirksit augalus ir želdinsit prisilaikydami to projekto?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Prie įėjimo augalų ryškiai per daug, jie gi plėsis ir po poros metų reikės mėtyt lauk. Aš taip pat patarčiau palikti plotelį vienmetėm gėlėm. Barbarisą išvis mesčiau lauk. galėtum dar įdėti są rašą kokie ten augaliukai surašyti, nes pagal nupieštą paveiksliuką sunku nuspėti. Man neaiškus koks ten medis ketvirtam paveikslėlyje ir koks ten žydintis krūmas prie jo. O dar įdomu kur rytinė pusė, o kur vakarinė ir t.t., nes nuo to irgi priklauso kokius augalus sodinam.
Atsakyti
Knifofija o tu vienmečių gėlių irgi parduodi g.gif

Ai o aplamai aš kažkaip vis tik esu linkusi prie daugiamečių, bet vienmetes dėl ko apsimoka, kad ilgai žydi unsure.gif Dėl ko dar g.gif

Tina jei teisingai pamenu lontrelis 1,5 ml 10 L vandens. Ar teisingai unsure.gif
Kažkaip jaučiu nea doh.gif Parašykit ir man dabar reikia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 10 gegužės 2007 - 12:51
QUOTE(ADA @ 2007 05 10, 13:42)
Nu kad kaip ir nenumatyta doh.gif Už tai ir pasigendu tų gėlių apie kurias jūs čia kalbat, todėl ir klausiu jūsų nuomonės 4u.gif

mastau.gif Liudna butu be gelyno. Jokiu darbeliu nebutu lauke unsure.gif , tik zole nupjaut irnesakyk.gif As tai padaryciau gelyna prie laiptu, ir prie tvoros, prie ivaziavimo ax.gif
Na patinka man geles doh.gif
O kokia pavesine bus g.gif Kazkaip ir tie krumeliai 2 foto per viduri ikisti ax.gif
O vaizdo is virsaus nera blush2.gif
Atsakyti