Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Smiltis @ 2007 05 10, 10:15)
doh.gif  doh.gif
O tu gal turi lelijų, kurias planuoji rudenį parduoti?  g.gif

Ir šiaip man reikia dar gėlių  cray.gif taip tuščia atrodo visur  unsure.gif labai reikia ką nors gėlyno pakraščiui vietoj žolės  g.gif Problema ta dar kad ten nedaug saulytės gauna. Ką būtų galima tokio nelepaus pasodinti  g.gif

Pavėsinių gėlių turiu nemazai. (tik reiks į svečius atvažiuoti). Lelijų turiu, kai sužys įmesiu foto. dabar paerzinimui įdėsiu tuoj vieną gražuolę, ji kas met man sukrauna iki 100 žiedų.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 10, 08:41)
Na jei veda, tai nesukit sau galvos  mirksiukas.gif

Mama norejo kaimynei duot, bet jei vyriskis papuls g.gif , tai kaiminkai is tokio vyro mazai naudos bus hihihi.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 10 gegužės 2007 - 09:26
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 10, 10:23)
Lelijų turiu, kai sužys įmesiu foto. dabar paerzinimui įdėsiu tuoj vieną gražuolę, ji kas met man sukrauna iki 100 žiedų.

Tuoj numirsiu swoon.gif

MB kitą šeštadienį važiuoja į Šiaulius unsure.gif Jei būtum namuose, tai paglvočiau gal tikrai reikia atvažiuot g.gif
Atsakyti
Mano darže gyvena tokie driežiukail. fotografuota pernai rudenį. kai pašyla sulipa visi ant akmenukų pasišildyti, tokie fainuoliukai, atrodo kad bronziniai būtų.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 05 10, 10:29)
Tuoj numirsiu  swoon.gif

Ir as blink.gif doh.gif
Pirma kart matau wub.gif wub.gif wub.gif

Drieziukai ir pas mus gyvena, tokie mieli man jie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 10 gegužės 2007 - 09:36
QUOTE(Smiltis @ 2007 05 10, 10:29)
Tuoj numirsiu  swoon.gif

MB kitą šeštadienį važiuoja į Šiaulius  unsure.gif Jei būtum namuose, tai paglvočiau gal tikrai reikia atvažiuot  g.gif

Būsiu namie nuo 11.00 iki 15.00 o po to nuo 17.00 būsiu pastoviai. Bet jei ką susirašysim AŽ aš laiką galėsiu pasikoreguoti. Nes visą laiką būsiu netoli namų, jei ką reikalui esant galėsiu parlėkt.
Atsakyti
[quote=Cypas,2007 05 09, 19:18]

parodoje pirkau moterišką aktinidija ir sakė jei pas kaimynų yra vyras ir moteris ir atstumas iki 100m tai užtenka vien moteriškos, tai taip ir padariau, žiūrėsim ar bus rezultatai, nes dviem sodinti nėra vietos smile.gif

Aš pasodinau aktinidiją 10 cm nuo namo sienos, vėliau perskaičiau kad reikia sodinti toliau nuo sienos, kaip manote, ar verta man ją iškasti ir persodinti kitur g.gif nes jau ir lapukų gražių išleido g.gif
Atsakyti
Knifofija, vaizdeliai nerealūs wub.gif Lelijos šitaip "iš proto einančios" dar nesu mačiusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 10, 09:23)
Pavėsinių gėlių turiu nemazai. (tik reiks į svečius atvažiuoti). Lelijų turiu, kai sužys įmesiu foto. dabar paerzinimui įdėsiu tuoj vieną gražuolę, ji kas met man sukrauna iki 100 žiedų.

nu unreal bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o kuo ji vardu?
man tai is karto asociacija - toki stieba nuotaka tik šnau su peiliuku- ir gatava puokste lotuliukas.gif nu bet ir grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 10, 10:48)
nu unreal  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  o kuo ji vardu?
man tai is karto asociacija - toki stieba nuotaka tik šnau su peiliuku- ir gatava puokste  lotuliukas.gif  nu bet ir grozis  wub.gif

Jos vardas "Marlen"
Atsakyti
Pas mane irgi auga kelios lelijos, nu bet tokių įspūdingų dar niekur nemačiau thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Flowwer,2007 05 10, 10:44]
[quote=Cypas,2007 05 09, 19:18]

parodoje pirkau moterišką aktinidija ir sakė jei pas kaimynų yra vyras ir moteris ir atstumas iki 100m tai užtenka vien moteriškos, tai taip ir padariau, žiūrėsim ar bus rezultatai, nes dviem sodinti nėra vietos smile.gif

Aš pasodinau aktinidiją 10 cm nuo namo sienos, vėliau perskaičiau kad reikia sodinti toliau nuo sienos, kaip manote, ar verta man ją iškasti ir persodinti kitur g.gif nes jau ir lapukų gražių išleido g.gif
[/quote]
10 cm ryškiai per arti sienos, reikėtų, kad būtų koks 30 ne mažiau. Persodink kuo greičiau, dabar drėgna ir dar praneša lietaus, tai ji net nesupras, kad truputį "pasivaikščiojo". 4u.gif
Atsakyti