Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Apšalo mano petruškos, kurias vakar palikau vazonėlyje lauke...tikiuosi, kad dar spės atsigauti, vyras sako, kad buvo -4 laipsniai šalčio. Va tau ir gegužė. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lululu: 01 gegužės 2007 - 15:06
SVEIKUTES VISOS!!! PRASAU PATARIMO KATIK NSIPIRKAU HORTENZIJA MELYNA, PARASYTA ADRIA MELYNA. AISKU JI BUVO NUKAINUOTA(PIRKAU UZ1.99) IR LABAI SUVARGUS BET DAR GYVA. NUKARPIAU NUVYTUSIAS VIRSUNES IKI LAPELIO. APACIOJE LAPU TAIP PAT NERA.GAUSIAI PALIEJAU O KA TOLIAU DARYTI? NORECIAU AUGINTI SODYBOJE KAIP JI ZIEMOJE? TRUPUTY PASKAICIAU ROJAUS SODUOSE BET GAL JUS KAS AUGINATE? DABAR PASTACIAU STIKLINTAME BALKONE.IR DAR PASILAUZIAU KAZKOKIU SPYGLIUOCIU NET NEZINAU PAVADINIMO MAN ATRODO KAD EGLE IR PUSKIPARISAS SAKELIU. TUREJAU MILTELIU ,, AUGINKIME SAKNIS,, KAIP MANOTE AR TURES MOTININES SAVYBES JEI PRIGIS AUGINIAI? IRGI PALIKAU BALKONE NUOLAT PURSKIU.
DEKOJU IS ANKSTO UZ ATSAKYMUS.
Atsakyti
QUOTE(jolita123 @ 2007 05 01, 18:44)
SVEIKUTES VISOS!!! PRASAU PATARIMO KATIK NSIPIRKAU HORTENZIJA MELYNA, PARASYTA ADRIA MELYNA.

Esu girdejusi, kad ja sodinant po saknimis reikia pakasti kokiu nors geleziniu daiktu. As taip ir padariau po Florexlito atsiusta melyna. Prazydo ruzavai ruzavai lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Bet ziedai buvo nerealaus dydzio. Ziemai butina pridengti. Bijo pavasariniu salnu, tai nudengti neskubu, pries pranasaujamas salnas, uzmetu koki skudura. Auga gal ketvirti - penkti metai, viskas OK. O del spalvos - tai arba mane apgavo, arba issigime (esu kazkur skaiciusi, kad taip buna)
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 05 01, 20:07)
Esu girdejusi, kad ja sodinant po saknimis reikia pakasti kokiu nors geleziniu daiktu. As taip ir padariau po Florexlito atsiusta melyna. Prazydo ruzavai ruzavai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Bet ziedai buvo nerealaus dydzio.  Ziemai butina pridengti. Bijo pavasariniu salnu, tai nudengti neskubu, pries pranasaujamas salnas, uzmetu koki skudura. Auga gal ketvirti - penkti metai, viskas OK. O del spalvos - tai arba mane apgavo, arba issigime (esu kazkur skaiciusi, kad taip buna)

Nieks tave neapgavo,vienos rusies yra ruzava.Kad butu melynos yra specialios trasos.Zydi srirtingai nuo baltos ant antrameciu ugliu,delto reikia saugoti nuo salnu kad nenusaltu.Megsta rugcia dirva,durpes.
Atsakyti
Tai tada kaip suprantu galiu tresti rododendrams skirtomis trasomis? Kada galeciau pasodinti lauke? Pavesyje ar sauleje? na parasykite placiau ax.gif
Atsakyti
Nors ir dabar,tiek reikia ant nakties pridengti kad ugliai nenu saltu.As taip pat naudoju rododendrams skirtos trasas.Pas mane tai ant saules,pas kaimyne ir lengvam paveseje gerai auga.Ant saules truputi ziedai nublunka.Dar laistau surudijusiu/vanduo kelias dienas pabuna metaliniam inde/vandeniu,laistant tokiu budu ziedai buna tamsesni,net avetines spalvos.
Atsakyti
Stai radau staripsni rojaus soduose apie hortenzijas.
As irgi noriu sio krumelio, rasiu jam vietele ir iskart isigysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 05 01, 20:07)
Esu girdejusi, kad ja sodinant po saknimis reikia pakasti kokiu nors geleziniu daiktu. As taip ir padariau po Florexlito atsiusta melyna. Prazydo ruzavai ruzavai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Bet ziedai buvo nerealaus dydzio.  Ziemai butina pridengti. Bijo pavasariniu salnu, tai nudengti neskubu, pries pranasaujamas salnas, uzmetu koki skudura. Auga gal ketvirti - penkti metai, viskas OK. O del spalvos - tai arba mane apgavo, arba issigime (esu kazkur skaiciusi, kad taip buna)

Reikia lieti su alunu tada ziedai bus melyni
Atsakyti
http://www.supermama...showtopic=32668
http://www.rojaussod...snis.php?id=613 apie rododendrus.
bet kokie faini augalai, pirmą kat matau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uolma: 01 gegužės 2007 - 21:20
as kiekvienais metais taip laukiu pavasario kad sakes.o tada uzsikuiciu savo gelynuose 4u.gif

Laime nera pats geriausias draugas - ji ateina kai tau gerai ir iseina kai tau blogai.
Atsakyti
Tik prisiregistuoju, o ryt paskaitinesiu kas gero pas jus per savaitgali ivyko smile.gif
Atsakyti
Turiu prisipirkusi nemažai svogūninių gėlių (lelijų, kardelių, ežiuolę, ir t.t.), pasakykite ar laikas jau jas sodinti, ir ar nesušals?? g.gif
Atsakyti