Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 09, 18:42)
Tiesa, musu jauno vyruko vieno pakako ir musu ir kaimynu senutei aktinidijai  hihihi.gif Tiesa , jei pirksit pora - pasizymekit, nes jei kuri nors atiduos galus, nezinosit kokios reikes dasipirkti  mirksiukas.gif

O kaip jas atskirti, pagal ziedus, ar kaip ten blush2.gif ? Pas mano mama yra dvi, tai vat dabar ir nebezinau g.gif , ar skirtingos, ar vienodos?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 05 09, 23:07)
...O cia zadetos maksiminiu roziu foto: PIERROT, YELLOW KING ir MARGARET.

gražu wub.gif
bet aš kažkodėl neturiu nė vienos rožės ax.gif ir kol kas neplanuoju joms vietos ieškoti ax.gif matyt yra tiesos tame, kad kiekvienam sava gėlė - nelimpa man jos - žiūrėti gražu, o štai auginti pati nežinau kodėl netraukia.... mastau.gif

QUOTE(Kaliteja @ 2007 05 09, 23:48)
Jolaxus na Jūsų aplinka,tulpės ir ciuckis,nepriekaištingi....

ačiū ačiū ax.gif dirbam gi ta linkme diena dienon cool.gif ir vakar vyras dar vienam takeliui posūkį "pjovė" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 10, 08:18)
bet aš kažkodėl neturiu nė vienos rožės ax.gif ir kol kas neplanuoju joms vietos ieškoti ax.gif matyt yra tiesos tame, kad kiekvienam sava gėlė - nelimpa man jos - žiūrėti gražu, o štai auginti pati nežinau kodėl netraukia.... mastau.gif

Situacija visai kaip mano mirksiukas.gif Žiūrėt gražu, bet visai nenoriu turėti. Yra ir kitų gražių gėlių blush2.gif
Atsakyti
na labai jau gražios ir tos tulpytės mažytės ir tos rožės turiu ir aš maximoj pirktų rožių lyg ir gerai peržiemojo 2 žiemas tik šiemet gavau į kitą vietą sodinti tai žiūrėsime kaip jos astlaikys bet lyg ir viskas gerai lapelius leidžia.
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 05 10, 00:33)
pietine namo siena jai kaip tik,bet kur  beskaiciau visur ispeja,kad gali pazeisti fasada...labai neblogas puslapis apie visterija (bet gaila - vokiskai  blush2.gif na jei nesuprasit, tai nors paveiksliukus paziuresit  mirksiukas.gif lotuliukas.gif  )

Labai ačiū už nuorodą. Na, dabar pažiūrėsiu, ar duoda naudos vokiečių kalbos kursai lotuliukas.gif Bet kokių galingų lynų joms reikia lipimui...
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 05 09, 23:48)
Ju- Ju dėkui už siuntinuką,tik šnd pasiėmiau,tai už perlaikymą dar teko susimokėti hihihi.gif

Niu va unsure.gif
mirksiukas.gif

Kaip jus manot bus dar naktimis salnu mastau.gif Tragiskai reikia jau petunijas persodint i lovelius, nes jau mazai vieteles doh.gif Bet kai pagalvoju kad su loviais reikes tasytis pirmyn - atgal, tai verysad.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif ,
gal kas auginat lelijas g.gif Kaži kada jas geriau sodinti unsure.gif

Atsakyti
Ju-Ju, o kaip ten gyvena tavo kobėjos blush2.gif Gal turi kokią atliekamą mirksiukas.gif Nupirkčiau
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2007 05 10, 09:30)
Ju-Ju, o kaip ten gyvena tavo kobėjos  blush2.gif  Gal turi kokią atliekamą  mirksiukas.gif Nupirkčiau

Neklausk irnesakyk.gif Kazkas pajuokavo kad i lauka jas nesti 2 metru tai cia mano atvejis doh.gif Palikau sau 4 nes daugiau nereikia (ir vietos neturiu schmoll.gif ), likusias ishdalinau ax.gif Neisivzd kaip jas reikes persodint i lauka g.gif Jauciu iskrat visa tvora apsivinios blink.gif Beje jei kas augina, tai kobejos megsta perpuvusi karviu mesla ax.gif
Beto as gi is kauno raj. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 05 10, 00:33)
O kaip jas atskirti, pagal ziedus, ar kaip ten  blush2.gif ? Pas mano mama yra dvi, tai vat dabar ir nebezinau g.gif , ar skirtingos, ar vienodos?

jei klystu Knifofija pataisys, bet lygtais pagal ziedus. Na jei veda, tai nesukit sau galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ju-Ju,2007 05 10, 09:41]
Neklausk irnesakyk.gif Kazkas pajuokavo kad i lauka jas nesti 2 metru tai cia mano atvejis doh.gif Palikau sau 4 nes daugiau nereikia (ir vietos neturiu schmoll.gif ), likusias ishdalinau ax.gif Neisivzd kaip jas reikes persodint i lauka g.gif Jauciu iskrat visa tvora apsivinios blink.gif Beje jei kas augina, tai kobejos megsta perpuvusi karviu mesla ax.gif
Beto as gi is kauno raj. cool.gif
Papildyta:

jei klystu Knifofija pataisys, bet lygtais pagal ziedus. Na jei veda, tai nesukit sau galvos mirksiukas.gif
[/quote
drinks_cheers.gif aktinidijas reikia skirti pagal žiedus. Moteriški žiedeliai žalsvi smulkūs kekėmis, o vyriški pavieniai ir daugiau primena žiedo užuomazgą (bumbuliukas mažas)
Papildyta:
QUOTE(Smiltis @ 2007 05 10, 09:29)
labukas  4u.gif ,
gal kas auginat lelijas  g.gif Kaži kada jas geriau sodinti  unsure.gif

Lelijas geriau sodinti rudenį rugsėjo mėn, nes dabar jos visos iškastos rudenį (kurias parduoda prekybcentriai) ir laikytos šaldytuvuose, daugelis jų pažeistos puvinio ir visokių bakterinių ligų prisirinkusios. Perkant reikia žiūrėti, kad svogūnas būtų standus, jau turi matytis pumpuras ir jokio pelėsio !

Dar apie rožes maximose. Teko būti Olandijoje ir matyt, kokios tai rožės. Atkreipkit dėmesį, kad šios rožės, jau turi tvirtus stiebus ir dideles šaknis. Jos yra augintos šiltnamyje ir skirtos žiedams, Po trijų metų tokio intensyvaus žydinimo jos pradeda formuoti silpnesnius žiedus (tampa nerentabilios) todėl jas rauna pakuoja ir pigiai parduoda. Todėl visoms rekomenduočiau pirkti rožes pas augintojus nusipirksit jauną krūmelį, jis lengviau adaptuosis (vaikams visada lengviau adaptuotis) lauko sąlygomis.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 10, 10:06)
dabar jos visos iškastos rudenį (kurias parduoda prekybcentriai) ir laikytos šaldytuvuose, daugelis jų pažeistos puvinio ir visokių bakterinių ligų prisirinkusios.

doh.gif doh.gif
O tu gal turi lelijų, kurias planuoji rudenį parduoti? g.gif

Ir šiaip man reikia dar gėlių cray.gif taip tuščia atrodo visur unsure.gif labai reikia ką nors gėlyno pakraščiui vietoj žolės g.gif Problema ta dar kad ten nedaug saulytės gauna. Ką būtų galima tokio nelepaus pasodinti g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 10 gegužės 2007 - 09:16
Merginos, o gal žinotwe kokį medelyną link Plungės, Klaipėdos, Mažeikių? Nu taip reik "krentančio" medelio, o kainos Rietavo turguje tai doh.gif pvz. svyrantis berželis ankstyvą pavasarį Skuode kainavo 35 Lt., bet tada dar sodo neturėjau, o Rietave - 95 Lt.. skirtumas toks sakyčiau kad ojojoj.... sakau gal geriau po medelyną kur pavaikščiot reiktų, ale nė vieno nežinau arčiau manęs schmoll.gif
Atsakyti