Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(išdykėlė @ 2007 05 08, 22:50)
Dobilų sėjimo norma - 1ha apsėti reikia 10-12kg dobilų. Taigi su 1kg galima apsėti 10 arų (sėkla sėjama trim pirštais, nes maža norma).
Bet aš irgi visu 100 proc už pievinę miglę - labai patvarus ir švelnus kilimas  thumbup.gif , o dobilų tikrai nespėsi šienauti. Mano draugė pasisėjusi, tai dejuoja, nors man gražu (bet juk šienauju ne aš  lotuliukas.gif )

Čia kai sėji ganyklai, vejai baltieji dobiliukai sėjami arui kilogramas.
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 09, 11:37)
va mazesne puokstyte tiesiai nuo kompo stalo

O kaip si gele lotyniskai - as kazkaip tokios nemaciau, o gal kai auganti kitaip atrodo?
Labai jau grazi
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 09, 11:37)
va mazesne puokstyte tiesiai nuo kompo stalo smile.gif ir nors atrodo, kad jau tuoj visus lapukus numes-tai net papurciau-nei vienas lapelis nenukrito  rolleyes.gif tik nuotraukoj ryskesnes spalvos-siaip jos labai tokios ramios  wub.gif

koks gražumėlis wub.gif gal ir pas mane panašiai sužydės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 09, 11:49)
koks gražumėlis wub.gif  gal ir pas mane panašiai sužydės rolleyes.gif

Čia gi tulpė, jos vardas "Anchelique" arba Andželika
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 05 09, 09:49)
cia ant paveikslelio tai laipiojanti visterija,jai reikalingos labai tvirtos atramos,nes ji laipiojantis medis-ne siaip augalelis  mirksiukas.gif mes turim paprasta medi,jie buna dazniausiai geltoni .Na gal pas mus kiek ziemos svelnesnes,bet auga jos be problemu,kazkada nesenai kalbejom-visterijos vaisiai labai nuodingi,nerekomenduojama ju sodinti prie vaiku zaidimo aiksteliu ir pan.
user posted image

kazkaip praleidau sita grozi bigsmile.gif
ne tik visterijos, bet ir pupmedzio vaisiai nuodingi wink.gif nors pupmedis man labai grazus, bet visterija del to vaiskaus melynumo man vistiek pirmoje vietoje... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 09, 12:06)
kazkaip praleidau sita grozi  bigsmile.gif 
ne tik visterijos, bet ir pupmedzio vaisiai nuodingi wink.gif nors pupmedis man labai grazus, bet visterija del to vaiskaus melynumo man vistiek pirmoje vietoje...  wub.gif

Visterija mūsų sąlygomis sėklų tikrai neužmezga, nes nėra apdulkintojo.
Atsakyti
Gak kas pirkot rožes iš maximos parduotuvių,ar apsimoka,ar auga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 09, 12:06)
bet visterija del to vaiskaus melynumo man vistiek pirmoje vietoje...  wub.gif

drinks_cheers.gif man irgi labai grazu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2007 05 09, 12:30)
Gak kas pirkot rožes iš maximos parduotuvių,ar apsimoka,ar auga bigsmile.gif

Geriau ieškok pas augintojus. Maximos rožės blogai žiemoja
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 09, 09:48)
Geriau ieškok pas augintojus. Maximos rožės blogai žiemoja

Esu tokį puslapį radusi - rožėmis prekiauja 4u.gif
http://www.rozes.lt/htm/prekyba.htm

Tiesa, Jolaxus, labai atsiprašau, kad iki šiol daigelio nepaėmiau ax.gif Šią savaitę vėl nespėsiu (vis tos šventės ir šunų parodos), bet kitą savaitę jau būtinai pasistengsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 09 gegužės 2007 - 12:02
QUOTE(kasiopeja @ 2007 05 09, 13:02)
Tiesa, Jolaxus, labai atsiprašau, kad iki šiol daigelio nepaėmiau  ax.gif  Šią savaitę vėl nespėsiu (vis tos šventės ir šunų parodos), bet kitą savaitę jau būtinai pasistengsiu  blush2.gif

jokių problemų - kontaktus turi, kai tik galėsi tai ir susisieksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 05 09, 13:42)
drinks_cheers.gif man irgi labai grazu  wub.gif
user posted image

Ach, koks grožis wub.gif Tuoj supavydėsiu visiškai ir kraustysiuos gyvent į Vokietiją lotuliukas.gif Neseniai su "Sodo spalvomis" gavau ir žurnalą apie įdomesnius žydinčius medžius. Kaip tik gražesnis medis, taip jam pas mus per šalta verysad.gif O gal vis dėlto pabandyt visteriją ant pietinės namo sienos blush2.gif
Atsakyti