QUOTE(Goniuke @ 2007 05 08, 14:12)
o jei tas kalnas jau stovi kokius 5 metus, tik vis dar papildomas kiekvienais metais ant virsaus ar jau galima ji naudot. nes baisiai negraziai atrodo jis man
beje jei sakot ta zole po keliu metu panaudot galima tai gal man kitoj - nuosalesnej vietoj ja kaupt
ir dar toks labai "zalias" klausimas - as zadu tik atsikrauscius [birzeli] sioki toki darziuka pasisodint - svoguniuku, morkyciu... tai ar is to "kalno" galiu imt zeme ir deti ant darzo ir tada sodinti , o gelytems ar tokia trasa tinkama
beje jei sakot ta zole po keliu metu panaudot galima tai gal man kitoj - nuosalesnej vietoj ja kaupt
ir dar toks labai "zalias" klausimas - as zadu tik atsikrauscius [birzeli] sioki toki darziuka pasisodint - svoguniuku, morkyciu... tai ar is to "kalno" galiu imt zeme ir deti ant darzo ir tada sodinti , o gelytems ar tokia trasa tinkama
kur nors atokesniame kampe būtų pravartu turėti komposto duobę ar dėžę. būna netgi pirkti specialios kompostavimui skirtos dėžės. o ten dar įleisti raudonųjų kalofornijos sliekų tai jie liux trąšą padarytų visvien gi prie namų atsiranda tai praravėjus gėlynus ar daržiuką atliekų, tai žolė nupjauta ir pan. o kas keli metai ten perpuvusį kompostą - vėl į gėlynus ar daržą ir viskas auga ir žydi
mes šiandien su Knifofija kaip unisonu vis paantrinam viena kitai apie tuos pačius dalykus kalbėdamos