Labutis
Šilinge,tikrai nuostabi sodyba Tik gaila,kad nuotraukytės tokios mažos
Mergytės,noriu paklaust kokio maždaug aukščio tas šiferis turėtų būti,jeigu noriu atskirt avietes Aš irgi vargstu prie nebe naujo namo,tai ne tik galo,bet ir pradžios dar nesimato
QUOTE(Lululu @ 2007 05 01, 10:23)
Sveikos, na ir orelis, reikėjo su šepečiu sniegą nuo mašinos ir augalų valyti ypač rododendro būtų gaila, kaip manot?
o rododendrai siaip atsparus minusinei temperaturai,salcius iki -15 laisvai pernesa...tik va jei jau su ziedukais,tai nekas
QUOTE(nengamo @ 2007 05 01, 11:26)
Labutis
Mergytės,noriu paklaust kokio maždaug aukščio tas šiferis turėtų būti,jeigu noriu atskirt avietes Aš irgi vargstu prie nebe naujo namo,tai ne tik galo,bet ir pradžios dar nesimato
Uztenka 50 cm. giliau jos saknu nenuleidzia. Kur buvai dingusi mes jau pasigedom ?
QUOTE(une @ 2007 05 01, 11:30)
nengamo, paspausk ant nuotraukos-ji padides
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 01, 11:30)
Uztenka 50 cm. giliau jos saknu nenuleidzia. Kur buvai dingusi mes jau pasigedom ?
Ačiuks Prapuolus darbuose Kadangi mes dar nepersikėlėm gyventi į namą,tai lakstymas baisingas gaunasi,gerai kad netoli,vos už poros gatvelių Šeimyna darbuojas viduje,o aš aplink kuisiuos. O ir kompas kažko pagedęs buvo,tai labai man jūsų trūko. Vakar prisėdau,skaičiau viską ką prirašėt per tas dienas
QUOTE(Wolke @ 2007 04 30, 21:24)
Vokietijoj
Wolke, kas naujo tavo sklypelyje, ar labai jau isgrazinot, ar dar vis su senu palikimu vargstat? Pafotkink, labai idomu, kaip pas jus veiksmas vyksta .
Papildyta:
QUOTE(Šilingė @ 2007 05 01, 11:29)
Labai miela . Kiek jau metu tavo mamyte si grozi kuria? Pagarba jai .
Prieš 30 metų tai buvo sena sodyba, apaugusi apyniais, avietėm ir dilgėlėm Tiek kartų viskas tvarkyta ir pertvarkyta, kad sunku pasakyti ką konkrečiai, nes kiekvienais metais atsiranda kas naujo, perdaroma kitaip. Augalai keliauja iš vietos į vietą, nes turi keistą savybę augti Tas šlaitelis su akmenimis (šiaip tai čia bulvių rūsys ) šitaip atrodo gal nuo 2004-2005 O va tokie laipteliai veda ant rūsio-kalnelio viršaus
Takelis palei kalnelį durų link
Takelis palei kalnelį durų link
Aš irgi šiemet jau tempiu akmenis iš visų pakampių ir galbūt pavyks sukurt ką nors gražaus,o taip man patinka tos visokios akmenynės,net seilė tįsta bežiūrint,tad jungiuos į gražios aplinkos kūrėjų gretas
Pasiziuri i toki grozi ir kazkaip namuose prie kompo nesisedi Sazine varo i lauka tvarkytis
Ir man tas pats Tik gaila,kad siandien salta
Silinge,taip darbelio tai daug ideta.Ir is kur tavo mama ideju semesi?