Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(meskule @ 2007 05 08, 09:01)
sveikos,vis paskaitinėdavau,ieškodvau idėjų savo aplinkia,bet matau,kad be jūsų pagalbos neišsiversiu.pas mane netoli tvoros yra įkasta bačka,nu žinot,senais laikais kurą laikydavo,ji gan nemaža.tai va,sugalvojau aš ją apsodinti.........pridsirinkau visokių augalėlių,jau irm pasodinau nemažai.....tačiau mano močiutė vis sako,kad čia kapas......nu forma tikrai panaši.....niekaip nesugalvoju,kaip tą gėlynėlį pratęsti ir kad nebebūtų asociacijų su kapu.....gal kas esat matę panašų varianta?ar geriau raut tą bačką su visom gėlytėm lauk ir nieko nedaryt?gal kas galėtumėt patart......

Daryk alpinariumą, davešk žemės, padaryk netaisyklingą formą, kad nesimatytų bačkos forma, pridėliok akmenų ir pirmyn.
Atsakyti
o ta netaysyklinga forma tai kaip?nelabai įsivaizduoju...gal turit kokį panašų variantą?ta prasme ant žolytės pratęst gėles ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 08, 08:59)
Dėl mulčo : teko matyti vienoje sodyboje mulčą padarytą iš pušies konkorežių. Jie išdžiovinti ir sutraiškyti (ta prasme lukšteliai nuimti) nu patiko nerealiai. Taip įspūdingai atrodė, tik visa bėda pas mus pušų beveik nėra, vieni eglynai aplinkui. Pas ką pušynai netoli pabandykit, nerealiai gražu.  4u.gif

aha tai reikia vaikus į pušyną su krepšais siūsti lai prirenka bandysime tokį.
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2007 05 08, 09:13)
o ta netaysyklinga forma tai kaip?nelabai įsivaizduoju...gal turit kokį panašų variantą?ta prasme ant žolytės pratęst gėles ar kaip?

netaisyklinga forma tai ir yra tokia, kurios neapibrėši geometrinės figūros pavadinimu - tai nei apskritimas, nei kvadratas, nei dar kokia vadovėliuose aprašoma forma smile.gif tiesiog kažkokia forma priderinta prie tavo aplinkos - į vieną pusę nutįsusi, kitoj išplatėjanti ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 08 gegužės 2007 - 08:21
nu aišku,kad niekas neaišku:)bet vistiek ačiukas.pabandysiu nufotkint gal tada kokia idėja pamesit....
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2007 05 08, 09:24)
nu aišku,kad niekas neaišku:)bet vistiek ačiukas.pabandysiu nufotkint gal tada kokia idėja pamesit....

įjunki fantaziją mirksiukas.gif juk tu geriau už kitus žinai kurioj pusėj vaikštinėjat, kur galėtų tikti aukštesni augalai, kur žemesni ir pratęsk tą savo bačkos apželdinimą. Jei ji iškulusi virš žemės, tai jos aukštumą kažkiek atsvertų greta augantys didesni augalai - tujos ar kitokie medeliai, bet čia vienareikšmio patarimo būti negli - viskas savam kieme yra skonio reikalas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(damute31 @ 2007 05 07, 18:00)
pasirodysiu savo darbo vaisius  ax.gif

damute31, matyt irgi akmenuotą žemę turi - akmenukų prisirinkus padoriai biggrin.gif kai viskas sužaliuos ir sužydės bus gražu bigsmile.gif
Atsakyti
jolaxus....už bačkos auga tujos...šalia eglės.....tujos šalia tvoros,tada ta bačka,arčiau kiemo,o ji iškilus.ir iškilus beveik visa....tai kaip suprantu ant pačios bačkos reik sodint žemus augalus,o šalia aukstesnės gėlytes galiu?tam sakykim pratęsime irgi -žemas sodinti ar galiu aukštesnes?
Atsakyti
jolaxus , ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2007 05 08, 09:44)
jolaxus....už bačkos auga tujos...šalia eglės.....tujos šalia tvoros,tada ta bačka,arčiau kiemo,o ji iškilus.ir iškilus beveik visa....tai kaip suprantu ant pačios bačkos reik sodint žemus augalus,o šalia aukstesnės gėlytes galiu?tam sakykim pratęsime irgi -žemas sodinti ar galiu aukštesnes?

šovė man kitas sprendimas - mes tokią bačką kaime pirkom ir užkasėm savo sklype kanalizacijai - gal tu irgi jei jos nenaudoji pagal paskirtį o tenka sukti galvą kaip su ja tvarkytis, pasiūlyk, gal kas visai mielai įsigytų mirksiukas.gif man atrodo ir SM statybų temose tokių interesantų atsirastų smile.gif
o bačką visą galima gebene apleisti - gal ir nieko žalias kalniukas būtų rolleyes.gif bet norint ją kuo stipriau užmaskuoti tai žemės davežti visvien reikėtų ko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 07, 00:52)
Uztat va ka radau - gal kam patiks  mirksiukas.gif
user posted image
Tarpkitko Norvegijoj (gal ir ne tik, ant namu stogu seja zolyte  rolleyes.gif )

Mano svajonė wub.gif Labai norėčiau garažo stogą taip apželdinti. Turiu prisirinkusi krūvą žurnalų kaip jį įrengti. Deja, vis nėra laiko ax.gif
Atsakyti
nu nelabai aš ją noriu išraut....noriu,kad gražu būtų:)bandau sodinėt,tačiau man tas užbaigimas,apačia šalia jos nelabai aiški........
Atsakyti
QUOTE(ilonadz @ 2007 05 08, 08:33)
ten tas kanalizacijos šulinio dangtis tai ispūdingai atrodo bet tikriausiai jis nėra judinamas nes labai būtų nepraktiška viską nukeldinėti ir vėl sudėlioti tai aš mastau apie vieną tokį vazoną didesnį su kelių gėlių kompozicija.

tikrai palikta galimybe judinti- per sezona bent pora kartu tenka nukelti ten tuos akmenukus ir vazonus. Zinoma jei tenka nuolat- tada kitas reikalas
Atsakyti