QUOTE(Reklamiste @ 2007 05 06, 12:44)
Pardon, kad prieš tai užkroviau didelėm fotkėm
Dabar pabandžiau sudėti į albumą, gal bus geriau?
Prašom drąsiai kritikuoti - esu sodininkė mėgėja ir neturiu didelio sklypo fantazijoms plėtoti. Bet savo žiedeliais su jumis pasidalinsiu
foto
Reklamiste, labai gražūs albumėlio vaizdeliai
Paprastai iš mažo sklypo sunkiau padaryti kažką tokio, bet tau puikiai sekasi
QUOTE(smth1 @ 2007 05 06, 22:07)
Dabar kvailas klausimas- tai lontrela pursti tik ant tu baidykliu ( piktzoliu), nera galimybes kad ten, kur ju dabar nera, atsiras ( prisises)?
ten kur jų nėra, tikrai prižels ir prisisė, norint palaikyti gražią veją, reikia bent 2-3 kartus per sezoną nupurkšti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 06, 23:52)
Sitie tokie juokingi man
Papildyta:
nu tikrai tokios linksmos statinaitės, kaip minėjau darže laistymui vanddnes pripilu į statinę, gal tikrai reikės bandyti padekoruoti kaip nors
ačiū už idėją
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 07, 21:09)
praktiniai patarimai patys vertingiausi
QUOTE(Smiltis @ 2007 05 08, 08:08)
Dabar dar norėčiau patyrusių patarimo: kadangi pranešė lietų, kas šiandien ir yra , tai jau vakar nepurškėm
Veja dabar yra nupjauta ir patręšta. Tai kai jau praneš kad lietus baigsis, planuojam iš karto purkšti. Dar reikia kai kur atsodinti žolę, tai tą planuojam daryti po purškimo. Tik kažin po kiek laiko nupurškus galima jau atsėti žolę
pas mane irgi žolė nupjauta ir patręšta, tai planuoju bent pora savaičių palaukti, kol piktžolės sudygs, antraip tas per ankstyvas purškimas bus šuniui ant uodegos
savaime suprantama ir oro sąlygų reikia tinkamų palaukti, turi nelyti bent apie parą po purškimo, kad spėtų įsigerti nuodai.