Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Tina* @ 2007 05 07, 17:49)
Tai va, kad tik paskui uzsiziurejau, kad zolyte neistrypta ir ciucios paminklas stovi  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man bačkutės tokios romantiškos pasirodė thumbup.gif
Atsakyti
pasirodysiu savo darbo vaisius ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo damute31: 07 gegužės 2007 - 17:07
QUOTE(damute31 @ 2007 05 07, 18:00)
pasirodysiu savo darbo vaisius  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2007 05 07, 13:59)
Vienas iš rododendrų (pernai):

Nu,jau tokie nuostabūs rododendrai.... wub.gif
Gal gali parašyti kokia čia rūšis? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Evanescene @ 2007 05 07, 18:08)
Nu,jau tokie nuostabūs rododendrai.... wub.gif
Gal gali parašyti kokia čia rūšis? thumbup.gif

Mano rododendrai auga pavėsy, tai net nežada skleistis sad.gif
Atsakyti
[quote=Ju-Ju,2007 05 06, 21:57]
Amerikoj jis kapeikas kainuoja irnesakyk.gif Net galima gauti uz dyka blink.gif
O kas liecia naturalu, gaminau pati blink.gif Na kaip gaminau, nuzievinom medi, tai ta zievele ishdziuvinom ir lauziau smulkiau ax.gif Delnai ir pirstai aciu nepasake doh.gif Naujai uzbarstytas atrode neprasciau uz pirktini thumbup.gif Bet po ziemos atrodo irgi nekaip unsure.gif Tei va...tokie reikalai su tuo mulciu...kasmet ji reikia atnaujinti - nieko nepadarysi 4u.gif

Ači0 už patarimus... aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Tikrai gal ir man reikės pasigaminti pačiai... g.gif
Atsakyti
Reikia jusu patatimo ir pagalbos!!!is rudens pasisodinom trejas tresnias, ir visos neprigij, gal yrakokie specialus joms nuansai sodinimo??? O gal jas geriau is pavasario sodinti???Lauksiu patarimu??nes labai gaila sad.gif
Atsakyti
As dar lendu su tuo lontreliu. Truksta dar 4 mamycui, kurios imtu po 100ml ir tada jau galesiu lekt nupirkt ir issiuntinet kam reikia 4u.gif

P.S. visas mamytes, kurios rase, kad noretu sio chemikalo, uzsirasiau ir tikrai nepamirsau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexi 04 @ 2007 05 07, 19:42)
Reikia jusu patatimo ir pagalbos!!!is rudens pasisodinom trejas tresnias, ir visos neprigij, gal yrakokie specialus joms nuansai sodinimo??? O gal jas geriau is pavasario sodinti???Lauksiu patarimu??nes labai gaila sad.gif

Visi kaulavaisiai paprastai sodinami pavasarį.O trešnes ganėtinai lepios.Bet,kad šiemet ir žiemos nedaug tebuvo.Matyt užteko ir tiek.Dabar trešnės žydi jau, tad jei tau nerodo gyvybes ,gal ir neprigijo g.gif .Nuostolis.Gausi sodint naujas, bet šiemet jau gali būt per vėlu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juros banga @ 2007 05 07, 21:03)
Visi kaulavaisiai paprastai sodinami pavasarį.O trešnes ganėtinai lepios.Bet,kad šiemet ir žiemos nedaug tebuvo.Matyt užteko ir tiek.Dabar trešnės žydi jau, tad jei tau nerodo gyvybes ,gal ir neprigijo g.gif .Nuostolis.Gausi sodint naujas, bet šiemet jau gali būt per vėlu.  unsure.gif

Nežinau aš visus vaismedžius sodinu rudenį ir perku tik iš pažystamų prekiautojų (kadangi beveik visus pažystu) Nes perkant pavasarį yra tikimybė nusipirkti rudenį neparduotą ir tik prikastą augalą. Beto patarčiau pirkti iš nedidelių medelynų (kur dirba šeimos nariai) nes jie suinteresuoti savo reputacija, dideliuose medelynuose dirba samdyti darbininkai ir jam vienodai rodo ar ta etiketė kabos ant vieno medžio ar ant kito. Čia jau aš iš praktikos pavariau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri atsimenate, kurioj vietoj kalbėjot apie vejos įrengimą? 4u.gif nežinau visos sekos, noriu viską gerai padaryti, kad galėčiau ir aš džiaugtis "teletabiška" žolyte thumbup.gif pirmiausia, kaip supratau, reikia nupurkšti viską rundapu, tada užvežti juodžemio, o tada? sukasti? suarti? mūsų sklypas 8 arai g.gif o paskui? trombuoti ir sėti? 4u.gif sorry, turbūt kartojuosi, bet šitoj temoj neradau apie veją blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo holiday: 07 gegužės 2007 - 20:32
Yra speciali tema vejai mirksiukas.gif Siek tiek paieskoti tik reikia smile.gif
Atsakyti