Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Labai nemėgstu visokių "Bebenčiukų" - molinių nykštukų, šuniukų, dažytų akmenėlių ir t.t. Nu bet šitos bačkutės - fantastika. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
oi kaip graziai merginos tvarkotes wub.gif saunuoles thumbup.gif
man pas Wolke labai istrigo ramuneliu vazonas wub.gif ir tas baltas rododendras wub.gif

o pas Reklamiste-tie sakeliu vazonai bigsmile.gif wub.gif nerealus thumbup.gif

siaip bendras vaizdas pas abi wub.gif , bet va sitie dalykai-akyse tiesiog stovi rolleyes.gif

o as mamai siais metais vietoj puokstes rododendra toki buinu su daugybe pumpuru padovanojau-pamatytumet kokia laiminga buvo-apsidziauge labai labai. ji pas mane labai didele grozio myletoja, tokia pakvaisus del visokiu retesniu augaliuku ir t.t. bet pernai visas jos grozis sudege verysad.gif tai dabar tokiais mazais zingsneliais vel bando ta grozi kurti...
issipleciau blink.gif sorry ax.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 07, 11:49)
oi kaip graziai merginos tvarkotes  wub.gif saunuoles  thumbup.gif
man pas Wolke labai istrigo ramuneliu vazonas  wub.gif  ir tas baltas rododendras  wub.gif 

o pas Reklamiste-tie sakeliu vazonai  bigsmile.gif  wub.gif  nerealus  thumbup.gif 

siaip bendras vaizdas pas abi  wub.gif , bet va sitie dalykai-akyse tiesiog stovi  rolleyes.gif

o as mamai siais metais vietoj puokstes rododendra toki buinu su daugybe pumpuru padovanojau-pamatytumet kokia laiminga buvo-apsidziauge labai labai. ji pas mane labai didele grozio myletoja, tokia pakvaisus del visokiu retesniu augaliuku ir t.t. bet pernai visas jos grozis sudege  verysad.gif tai dabar tokiais mazais zingsneliais vel bando ta grozi kurti...
issipleciau  blink.gif  sorry  ax.gif

Labai puiki dovana - kiekvienais metais didėja. Aš taip pat mėgstu dovanoti augalus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2007 05 07, 08:21)
Sveikos,
del to Lontrelo. Ar butu dar norinciu ji pirkt? Nes as labai jo norejau, bet nespejau su anuo uzsakymu verysad.gif Tai dabar galvoju, gal dar liko tokiu nuskriaustu kaip ir as g.gif Tada per kelias dienas susikoperuotume ir as nupirkciau. Dar bandyciau su keliais draugais pasneket, gal ir jiems reiktu.. Tada daugiau nesipleciant, kam reikia rasykit cia arba i AZ. Prie kompo dabar prieisiu tik vakare ax.gif

Jei tik yra organizuojančių, aš jungiuosi 4u.gif
Atsakyti
Bandysiu ir aš keletą nuotraukų įdėti:

nežinau, kaip ši eglutė vadinasi -skiepyta, kad šakutės svirtų ant vieno šono. Žodžiu, nuotrauka daryta pernai, kai pradėjo auginti kankorežius. Jie buvo tolie mažučiai, gražučiai, raudoni ir kažkodėl užsirietę į viršų g.gif Dabar jie dideli ir rudi, bet vis dar laikosi -nenukrenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 07 gegužės 2007 - 12:07
Žemaūgės tulpės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 07 gegužės 2007 - 12:53
Vienas iš rododendrų (pernai):
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audry: 07 gegužės 2007 - 13:00
QUOTE(merepopins @ 2007 05 06, 16:01)
Aš pati, kol tikros tvoros dar neturim, kanais bandysiu atsitverti nuo vienų smalsių kaimynų. Gal kas žinot, kuo juos palepinti, kad gražūs ir dideli augtų?

Mano kanos irgi gyvatvores funkcijas atlieka. Sodinu vienoj eilej ir raudonas, ir geltonas thumbup.gif . Tresiu zydincioms gelems skirtomis trasomis, kanos myli siluma, dregme ir trasas, rudeni MB kirviu ir lauztuvu darbuojas, kol israuna karsta.gif ir vis klausia, ar kitais metais vel sodinsi biggrin.gif ?
Atsakyti
Sveikutes,man labai grazu rododendrai wub.gif Ziuriu pas jus jie jau zydi bigsmile.gif O mano krumelis antri metai nenori zydeti verysad.gif Kame reikalas?Pasodinau i rugscia durpe,specialiai pirkau ir trasom patresiu.Gal kuriai buvo taip?
Atsakyti
Mano tai lapus metanti azalija kazkokia leisgyve verysad.gif

O ta suns buda tai thumbup.gif tik idomu kaip ciucikas jauciasi, kai tuos gelynus palaisto lotuliukas.gif
Papildyta:
Vaje, o gal ten jis negyvena doh.gif

Del LONTRELIO - as imciau 50, o ne 100.
Atsakyti
[quote=Tina*,2007 05 07, 17:37]
Mano tai lapus metanti azalija kazkokia leisgyve verysad.gif

O ta suns buda tai thumbup.gif tik idomu kaip ciucikas jauciasi, kai tuos gelynus palaisto lotuliukas.gif
Papildyta:
Vaje, o gal ten jis negyvena doh.gif

Ciucikas tai berods molinis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va, kad tik paskui uzsiziurejau, kad zolyte neistrypta ir ciucios paminklas stovi lotuliukas.gif
Atsakyti