Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(damute31 @ 2007 05 05, 14:58)
tik ka gryzau is kiemo, kibira pieniu priskyniau  doh.gif pirmas derlius  lotuliukas.gif jau kaip mane jos nervina  blink.gif

virk sriubą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Reklamiste, idek biski mazesnes nuotraukas, labai sunku ziureti blink.gif mirksiukas.gif

Niu ka grizau karsta.gif Vienu zodziu, operacija Y , per silpnai skamba lotuliukas.gif
Jau galit isivaziduoti mane einancia per Mega su permatomu maiseliu, kuriame 10 indeliu siusiukam blush2.gif Nes vakar nepaemiau is unes fool.gif teko sian vaziuot i vaistine doh.gif Prie pat parduotuves, aikstelej ir pradejom su vyru ispilstymo operacija. Isivaizduokit ka galejo pagalvoti pravaziuojancios masinos, matydamos stovincius ant zemes ,slapimui skirtus indelius, su geltonu skysciu blink.gif fool.gif Man indeliai pasirode nelabai sandarus, tai teko dar pasikuisti bagazineje ir rasti ko nors limpancio. Tai pakavau kaip galejau blush2.gif Dar teko kelis kart apsukti jau issiuntimo vietoj doh.gif
Kai gausit, bukit geros parasykit i AZ 4u.gif

Sekmes ispakuojant lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Laukiu pinigeliu blush2.gif , asmens kodo siunciant nereikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2007 05 05, 15:13)
virk sriubą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Galima dar salotas is saknu padaryti 4u.gif O as veina vasara viriau pieniu medu ax.gif Skanu...bet laaabai saldu, man nepatiko schmoll.gif Bet kas megsta saldziai visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 05, 15:25)
Niu ka grizau karsta.gif Vienu zodziu, operacija Y , per silpnai skamba  lotuliukas.gif
Jau galit isivaziduoti mane einancia per Mega su permatomu maiseliu, kuriame 10 indeliu siusiukam  blush2.gif Nes vakar nepaemiau is unes fool.gif teko sian vaziuot i vaistine  doh.gif Prie pat parduotuves, aikstelej ir pradejom su vyru ispilstymo operacija. Isivaizduokit ka galejo pagalvoti pravaziuojancios masinos, matydamos stovincius ant zemes ,slapimui skirtus indelius, su geltonu skysciu  blink.gif fool.gif Man indeliai pasirode nelabai sandarus, tai teko dar pasikuisti bagazineje ir rasti ko nors limpancio. Tai pakavau kaip galejau  blush2.gif Dar teko kelis kart apsukti jau issiuntimo vietoj  doh.gif
Kai gausit, bukit geros parasykit i AZ  4u.gif
Laukiu pinigeliu  blush2.gif , asmens kodo siunciant nereikia  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vaizdelis geras turejo buti doh.gif bet vardan tos grazios zolytes ko nepadarysi bigsmile.gif aciu labai uz varga 4u.gif reiks siuliti tave i menesio supermama bigsmile.gif o pinigelius zadejo Smiltis pervesti ir uz mane, as jau su ja paskui atsiskaitysiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 05, 15:28)
Galima dar salotas is saknu padaryti  4u.gif  O as veina vasara viriau pieniu medu  ax.gif Skanu...bet laaabai saldu, man nepatiko  schmoll.gif Bet kas megsta saldziai visai nieko  mirksiukas.gif

pieniu vyna reiks daryti bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
namie internetas lėtai veikia, bandysiu vėliau arba darbe sudėti nuotraukas kitaip
Atsakyti
Klausimas Knifofijai ax.gif
Pardaveja pasake kiek jo reiketu dozuoti - 10ml...15 ml / 10 litru vandens 4u.gif Nes sake,jei maziau pilsiu - rezultato nebus schmoll.gif
Ar sutampa praktika su teorija mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 05, 16:13)
Klausimas Knifofijai    ax.gif
Pardaveja pasake kiek jo reiketu dozuoti - 10ml...15 ml / 10 litru vandens 4u.gif  Nes sake,jei maziau pilsiu  - rezultato nebus  schmoll.gif
Ar sutampa praktika su teorija mastau.gif

Nu per daug tikrai, geriau nupurkšti pakartotinai, negu nudeginti veja. Pas mane nėra senų, didelių pienių, o jaunas nuima šita koncentracija. Bet jei dideli pienių krūmai, tada galima didinti iki 10 mililitrų, bet jokiu būdu nedidinti, koncentracijos. 10 mililitrų maximumas.
Atsakyti
Reiskias patikimiau silpniau, bet dazniau 4u.gif
Na dabar mes shustros - turim Lontreli cool.gif
Gal tada pakalbam apie purkstuvus mastau.gif Nuo ju irgi daug kas priklauso rolleyes.gif Kas koki turi ir kiek kainuoja g.gif Nes patys turim nei bloga, nei gera...puse velnio toki dry.gif
Sakau, gal Lontreliukui ka nors geresnio vertetu nupirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 05 gegužės 2007 - 19:40
skaičiau skaičiau ir nesusilaikiau, ju-ju, tu šaunuolė, tokia operacija y thumbup.gif , gerai, kai yra tokių žmonių wub.gif

reklamiste, našlaičių puodas liuks bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu patarimo apie dekoratyvinį mulčią, aš pernai išsibarsčiau, buvo gražu...o šiemet beveik visas sulindo į žemę...gal per mažai bėriau jo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 05 05, 21:31)
Noriu patarimo apie dekoratyvinį mulčią, aš pernai išsibarsčiau, buvo gražu...o šiemet beveik visas sulindo į žemę...gal per mažai bėriau jo? g.gif

Kas met reikia atnaujinti 4u.gif Dapilti mirksiukas.gif Nieko amzino nera unsure.gif
O koki sluoksni pylet g.gif Reikia mazdaug kokius 3 - 5 cm storio pilti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(yuki @ 2007 05 05, 21:10)
skaičiau skaičiau ir nesusilaikiau, ju-ju, tu šaunuolė, tokia operacija y thumbup.gif , gerai, kai yra tokių žmonių wub.gif

Na baikit irnesakyk.gif Jokio stebuklo nera mirksiukas.gif Bet siaip tai, jo biggrin.gif greit as cia apsisukau thumbup.gif Tik vakar ryte sugalvojom, o siandien jau yra kuo purksti ax.gif Noriu irgi padekoti visom kas dalyvavo operacijoj Y hihihi.gif Irgi veiket greitai ir tiksliai cool.gif Pagalvojau, kad kaunietes tik as ir smth1, o visos kitos po visa Lietuvele issibarsciusios doh.gif Ir jokiu kliuciu nepajutau drinks_cheers.gif
Siulot mane i menesio supermama blush2.gif Na jei organizuociau visa menesi gal ir biggrin.gif Bet manau labiau tikciau i kokia "para su Lontreliu" nominacija ax.gif
Sekanti operacija vyks po 2-3 metu 4u.gif

Nenudeginkite zoles cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 05 gegužės 2007 - 20:36
SUper cia viskas su tuo Lontreliu ivyko:) Man atrodo, kad cia tik moteriskes taip gali:) nes joms reik cia ir dabar;)) Nes kaip mano mama sako jei imsi galvot ar tikrai cia reik taip daryt, tai nieko ir nepadarysi:))

O laistymas su tuo 'lietukiniu' antgaliu (ant laistytuvo kur dedasi, kad begtu ne ciurksle, o lietutis) netinka vietoj purskimo?
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 05 05, 21:50)
O laistymas su tuo 'lietukiniu' antgaliu (ant laistytuvo kur dedasi, kad begtu ne ciurksle, o lietutis) netinka vietoj purskimo?

schmoll.gif cia bus laistymas, o reikia purskimo mirksiukas.gif
Jei taip negailestingai laistysi, tai tau vienai litro reikes hihihi.gif
Bet jei rimtai, reikia butent - purksti 4u.gif
Atsakyti