Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Susidomejau ir aš jūsų aptariamomis problemomis.Atėjus pavasariui tos piktžolės trumpina gyvenimą.Ne vien garšvos, bet dar yra ir smulkiais lapeliais mėlynai, kaip varpeliai, žydinčios (mes jas naktinukem vadinam nežinau kaip teisingai vadinasi).Tai didžiausia problema, kai jų prisimeta į bijūnų, vilkdalgių krūmelius.Chemijos čia nepanaudosi, o išravet irgi neišeina.Bandžiau persodint, atrodo visas šakneles išrankiojau, bet nepadėjo.Mažiau žolių, bet liko.Kaip jūs darot g.gif Na aš nesilyginu su jumis, pas mane tokių grožybių nėr, bet ir bulvės po langais neauga wub.gif O garšvų irgi nesinori augint schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juros banga @ 2007 05 04, 21:55)
Susidomejau ir aš jūsų aptariamomis problemomis.Atėjus pavasariui tos piktžolės trumpina gyvenimą.Ne vien garšvos, bet dar yra ir smulkiais lapeliais  mėlynai, kaip varpeliai, žydinčios (mes jas naktinukem vadinam nežinau kaip teisingai vadinasi)....

O man jos labai patinka, is kaimynes gavau sio dziaugsmo ax.gif Net gaila zolytes pjauti, nes ir jos kartu nusisienauja unsure.gif Bet gal patinka, kad nedaug jos, gal ji irgi greitai pleciasi blink.gif

O dabar del lontrelio blush2.gif
Rrina - Vilnius
Kaliteja - Siauliai
Jolaxus ir Lululu siunciu vienoj siuntoj Jolaxus - Vilnius
Smiltis ir damute31 siunciu vienoj siuntoj Smiltis - Klaipeda
smth1 ir as kaunietes 4u.gif
AisteS ??? - Utena
9 jau yra. Lieka 100 gr hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 04 gegužės 2007 - 21:43
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 22:06)
O man jos labai patinka, is kaimynes gavau sio dziaugsmo  ax.gif Net gaila zolytes pjauti, nes ir jos kartu nusisienauja  unsure.gif Bet gal patinka, kad nedaug jos, gal ji irgi greitai pleciasi  blink.gif

O dabar del lontrelio  blush2.gif
Rrina - Vilnius
Kaliteja - Siauliai
smth1 ir as kaunietes  4u.gif
8 jau yra. Lieka 200 gr hihihi.gif

Man reikia. Prašiau Jums į až. drinks_cheers.gif Ačiū.
Beje, ar kas nors bandėte pienių šaknų ravėtuvą fiskars firmos. Ar verta už jį 109 Lt. mokėt?
Gal galite patarti kokį medį sodinti 15 arų sklype. Labai patinka kaštonas. Bet ar ne per didelis jis tokiam sklypui.Šermukšnį svyruoklinį jau auginu. Daugiau sklype apart vaismedžių jokių medelių. Ačiū už ats.
Atsakyti
QUOTE(Aistė S @ 2007 05 04, 22:22)
Man reikia. Prašiau Jums į až.  drinks_cheers.gif Ačiū.
Beje, ar kas nors bandėte pienių šaknų ravėtuvą fiskars firmos. Ar verta už jį 109 Lt. mokėt?

Neseniai tik apie tokį sužinojau,bet jei visad purkšti žadu,tai kažin ar tokio daigto reiktų g.gif o šiaip tai įdomu ar tikrai geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2007 05 04, 23:18)
Neseniai tik apie tokį sužinojau,bet jei visad purkšti žadu,tai kažin ar tokio daigto reiktų  g.gif  o šiaip tai įdomu ar tikrai geras  ax.gif

As tai dar praktikuoju pienes rauti su sakem karsta.gif bet irgi efektyvu 4u.gif
Tai ju saknis tooooooookia ilga blink.gif tai kazkaip nepasitikiu as jokiais uz 109 lt irankiais blink.gif As uzkabinu sakem, ir tada traukiu su rankom blush2.gif Kartais nutruksta, tai vel uzauga toj vietoj naujai doh.gif
Atsakyti

Rrina - Vilnius
Kaliteja - Siauliai
smth1 ir as kaunietes 4u.gif

AisteS negavau adresiuko, tai lieka laisvi 200 gr hihihi.gif
As jau dabar prisijungsiu tik ryt po piet.Jai kuri kauniete nores isigyti kreipkites i smth1 as jai paliksiu, jei ji sutinka. O jei nores nekauniete, tada ishsiusiu pati bet jau kita kokia dienele ax.gif
jauciu sapnuosiu ta lontreli blink.gif
Atsakyti
Noriu paklausti apie žydinčią pievutę, matėm senukuose tokią pirkti,galvojam užsėti plikas vejos vietas, kurios liko po kurmių antpolio. Gal kas bandėte idomu ar ji lepi.

Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 04, 21:41)
... Pažiūrėkit kaip mano eglutė pražydo  4u.gif  4u.gif  4u.gif ...

vaje kaip gražuuuuu wub.gif įdomi eglutė labai, primena kėnį, sukau sparną aplink kėnius, ale kad jų brangybė, net mažučiukas netoli šimto traukia doh.gif

QUOTE(Aistė S @ 2007 05 04, 22:22)
...Gal galite patarti kokį medį sodinti 15 arų sklype. Labai patinka kaštonas. Bet ar ne per didelis jis tokiam sklypui.Šermukšnį svyruoklinį jau auginu. Daugiau sklype apart vaismedžių jokių medelių. Ačiū už ats.

nu 15 arų jau ne tiek ir mažai, jei tikrai labai patinka kaštonas, tai kodėl jam nesuradus tinkamo kampo rolleyes.gif
o dar iš medžių liepos gražu ir naudos gali papešti, prisirinkdama liepžiedžių, jei gyveni ne prie kokios itin judrios gatvės smile.gif

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 23:48)
...jauciu sapnuosiu ta lontreli blink.gif

o mes tau suteiksim organizatorės statusą first.gif mirksiukas.gif gerai, kai yra, kas imasi tokio organizacinio darbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 04, 20:14)
as dabar panasioj stadijoj  drinks_cheers.gif ta moteris sake, tik neskubeti tos vejos seti-ne viena eile reikia pries tai randapu perpurksti ... reikia kad gerai issinaikintu visokios zoles.... tada paskui maziau bus problemu...

une, tai reikia rondapo, ne lontrelio? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 23:48)
Rrina - Vilnius
Kaliteja - Siauliai
smth1 ir as kaunietes  4u.gif

AisteS negavau adresiuko, tai lieka laisvi 200 gr hihihi.gif
As jau dabar prisijungsiu tik ryt po piet.Jai kuri kauniete nores isigyti kreipkites i smth1 as jai paliksiu, jei ji sutinka. O jei nores nekauniete, tada ishsiusiu pati bet jau kita kokia dienele  ax.gif
jauciu sapnuosiu ta lontreli blink.gif

Man irgi reiketu as is Siauliu ir kaip jus ten tvarkotes ar pinigelius i saskaita pervesti ar kaip ir kaip jums adresa perduoti
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 04, 21:41)

GROZIS NEREALUS wub.gif wub.gif
Atsakyti
pries isvaziuodama ikisau nosi i SM blush2.gif
lontrelis iskeliaus dar pas
Aiste S ir makausike 4u.gif
Smth1 tu viena is kaunieciu. Lauksiu is taves skambucio kada ir kaip paimsi ji sian is manes g.gif
Atsakyti