Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Ačiū ačiū, bet dar kartą sakau - nuotraukos iš tėviškės, o ne iš mano kiemo, taigi visi komplimentai turėtų būti skirti mano mamai tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šilinge, labai gražu, tik aš nedažlibinu, koks augalas antrame plane ax.gif
Aš bijūną pasodinau pavasarį, jis nežydėjo gal porą metų, o po to kažkokiam žurnale perskaičiau, kad juos iškasti galima tik rugpjūčio mėn., o jei kitaip - gali net 5 metus nebežydėt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 04 30, 19:08)
Šilinge, labai gražu, tik aš nedažlibinu, koks augalas antrame plane ax.gif

Jei tas gelsvas burbuluotas - pakarpyta vakarinė tuja 'Ellwangeriana Aurea' ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma27 @ 2007 04 28, 19:45)
na rašau į naują temą. Čia žadėtos nuotraukytės iš mano akmenyno  ax.gif  blush2.gif  bigsmile.gif
[

Gražu thumbup.gif O kaip sekasi veją pjauti aplink akmenis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 04 30, 19:08)
...kad juos iškasti galima tik rugpjūčio mėn., o jei kitaip -  gali net 5 metus nebežydėt verysad.gif

blink.gif sakes doh.gif Nu bet idomiai gaunasi, kiti tai zydi g.gif O persodinejau visus kartu.
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 30, 20:14)
blink.gif sakes  doh.gif Nu bet idomiai gaunasi, kiti tai zydi  g.gif O persodinejau visus kartu.

Gal jis pasodintas per giliai, bijunai nemegsta buti giliai pasodinti, bandyk nuimti truputi zemes ir pabarstyti medzio pelenais ir palieti silpnu kalio permanganato skiediniu (gali buti isimetusi grybine liga)
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 04 30, 20:53)
Gal jis pasodintas per giliai, bijunai nemegsta buti giliai pasodinti, bandyk nuimti truputi zemes ir pabarstyti medzio pelenais ir palieti silpnu kalio permanganato skiediniu (gali buti isimetusi grybine liga)

Na jau ryt taip ir padarysiu aciuks.gif
Greiciausiai tai ir bus liga, nes dabar kaip galvoju, lygtais tas bijunas dar kai jo nelieciau, nezydejo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 30 balandžio 2007 - 20:58
QUOTE(Smiltis @ 2007 04 30, 16:18)
Wolke o kur čia toks gėlynas yra  g.gif

Vokietijoj 4u.gif gal reikia tikslesnio adresiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šilinge, nepaprastai gražu wub.gif Reiškia tau tas grožis kaip ir įgimtas. Gali mus visas mokyti mirksiukas.gif Po kelis kartus peržiūrėjau visas nuotraukas - labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išdykėlė: 30 balandžio 2007 - 22:21
Malonu, kad patinka 4u.gif Kol aš tokį grožį sau susikursiu, daug dar metų praeis... Užkrausiu daugiau nuotraukyčių - įkelsiu, bet naminis kompas ko tai nepasiduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 04 30, 19:46)
Gražu thumbup.gif  O kaip sekasi veją pjauti aplink akmenis? g.gif

Labas rytas,yra speciali žoliapjovė pjauti pakraščiams,aplink akmenis,medelius bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir orelis, reikėjo su šepečiu sniegą nuo mašinos ir augalų valyti doh.gif Bijau, kad mano augaliukai būtų nenušale, ypač rododendro būtų gaila, kaip manot?
Tiesa, jeigu nesunku, būkit malonios atsakykit į mano anketėlę http://www.apklausa.....php?form=11450
Atsakyti