Ačiū ačiū, bet dar kartą sakau - nuotraukos iš tėviškės, o ne iš mano kiemo, taigi visi komplimentai turėtų būti skirti mano mamai
Šilinge, labai gražu, tik aš nedažlibinu, koks augalas antrame plane
Aš bijūną pasodinau pavasarį, jis nežydėjo gal porą metų, o po to kažkokiam žurnale perskaičiau, kad juos iškasti galima tik rugpjūčio mėn., o jei kitaip - gali net 5 metus nebežydėt
Aš bijūną pasodinau pavasarį, jis nežydėjo gal porą metų, o po to kažkokiam žurnale perskaičiau, kad juos iškasti galima tik rugpjūčio mėn., o jei kitaip - gali net 5 metus nebežydėt
QUOTE(jurginėlis @ 2007 04 30, 19:08)
Šilinge, labai gražu, tik aš nedažlibinu, koks augalas antrame plane
Jei tas gelsvas burbuluotas - pakarpyta vakarinė tuja 'Ellwangeriana Aurea'
QUOTE(jurginėlis @ 2007 04 30, 19:08)
...kad juos iškasti galima tik rugpjūčio mėn., o jei kitaip - gali net 5 metus nebežydėt
sakes Nu bet idomiai gaunasi, kiti tai zydi O persodinejau visus kartu.
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 04 30, 20:14)
sakes Nu bet idomiai gaunasi, kiti tai zydi O persodinejau visus kartu.
Gal jis pasodintas per giliai, bijunai nemegsta buti giliai pasodinti, bandyk nuimti truputi zemes ir pabarstyti medzio pelenais ir palieti silpnu kalio permanganato skiediniu (gali buti isimetusi grybine liga)
QUOTE(Knifofija @ 2007 04 30, 20:53)
Gal jis pasodintas per giliai, bijunai nemegsta buti giliai pasodinti, bandyk nuimti truputi zemes ir pabarstyti medzio pelenais ir palieti silpnu kalio permanganato skiediniu (gali buti isimetusi grybine liga)
Na jau ryt taip ir padarysiu
Greiciausiai tai ir bus liga, nes dabar kaip galvoju, lygtais tas bijunas dar kai jo nelieciau, nezydejo
QUOTE(Smiltis @ 2007 04 30, 16:18)
Wolke o kur čia toks gėlynas yra
Vokietijoj gal reikia tikslesnio adresiuko
Šilinge, nepaprastai gražu Reiškia tau tas grožis kaip ir įgimtas. Gali mus visas mokyti Po kelis kartus peržiūrėjau visas nuotraukas - labai patiko
Malonu, kad patinka Kol aš tokį grožį sau susikursiu, daug dar metų praeis... Užkrausiu daugiau nuotraukyčių - įkelsiu, bet naminis kompas ko tai nepasiduoda
QUOTE(Vilioja @ 2007 04 30, 19:46)
Gražu O kaip sekasi veją pjauti aplink akmenis?
Labas rytas,yra speciali žoliapjovė pjauti pakraščiams,aplink akmenis,medelius
Sveikos, na ir orelis, reikėjo su šepečiu sniegą nuo mašinos ir augalų valyti Bijau, kad mano augaliukai būtų nenušale, ypač rododendro būtų gaila, kaip manot?
Tiesa, jeigu nesunku, būkit malonios atsakykit į mano anketėlę http://www.apklausa.....php?form=11450
Tiesa, jeigu nesunku, būkit malonios atsakykit į mano anketėlę http://www.apklausa.....php?form=11450