Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 05 04, 16:01)
thumbup.gif nu mes ir po pirmo litro sočios user posted image

Ant antro litro gal ir as suspeciau atlekti karsta.gif ?

Jei rimtai, tai siemet mokysiuos tik teoriskai, kaip veja priziuret tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 04 gegužės 2007 - 17:33
QUOTE(Tina* @ 2007 05 04, 18:00)
Nu ir pavaret cia kalbu  doh.gif Kiek tie 100 ml kainuoja? 30 Lt? O gal kas noretu dar pusiau?

Aš norėčiau. Ir dar porciją už 30 t, paimčiau jei yra galimybė. Parašykite į a.ž. kur pervesti pinigus. Dėl atsiėmimo susiderinsime. Manau, kad iž Kauno gals draugė paimti. AČIŪ!
Atsakyti
Tai va ...Pasakoju aciuks.gif
Nuvaziavau i ta keskoargo,ten jo pasirodo nera dabar. Skambinau tai vadybininkei , kuri sake diena, kad yra. Pasirodo, ji neteisingai mane suprato, ir nesitikejo, kad as atvaziuosiu, nes ji reikia uzsakyti. Paklausiau , o kur kitur Kaune butu galima jo isigyti, pareiske "niekur - tik pas juos" dry.gif
Kol galvojau "ka daryt" mastau.gif prie manes priejo kazkoks vyrukas, matyt keistai atrode blondine tarp tokiu prekiu hihihi.gif Pasiguodziai,kad jie neturi ko man reikia unsure.gif O kai ishgirdo ko man reikia, ishvis blink.gif Jis iskart pasake, kad nuvaziuociau i Giraite, ten yra Ligatros parduotuvyte, ten turetu buti. Nuvaziavau. Yra 4u.gif Kol laukiau unes pardaveja labai graziai man papaskojo ir isaiskino kas, kur, kame...
Labai nustebo,kad zolytei perku Lontrelio blink.gif Brangus malonumas. Cia, kaip minejo Knifofija tik ukininkam, o mum paprastiem zmogeliukam yra kitu chemikalu ax.gif Tik reikia moketi jais naudotis mirksiukas.gif

Tas pats Banvelas puikiausiai susitvarko su pienem, tik reikia skesti jo 30ml iki 50 ml -10 l vandens. 1 l kainuoja 98 lt. Yra ir maziuku buteliuku.

MCPA Super 5litrai kainuoja 99 lt. 1litras kainuoja 25 lt. 50 ml - 10 litru vandens.

Starane 100 ml - 22 litai (mazdaug 4a vienam purskimui tik) ir yra 3 litrai uz 234 litus. Kito isfasavimo nera. 50 ml - 10 litru vandens.

tai va...visi jie susitvarko su pienem ir trauklapiais, garsvos nei su vienu neisnaikinsi per viena karta, maziausiai reikia 3-4 purskimu. Nupurski palauki kol vel ishlis ir vel purski doh.gif Dabar kas liecia purskima. Orai dabar nelabai palankus. Reikia sulaukti kol nusistoves temperatura vid. +10 laipsniu ir tada purksti, kad nebutu jokiu salnu ir lietucio kelias dienas po purskimo, nes tai irgi itakoja rezultata. Matyt del to ir nepadejo man banvelas verysad.gif Ir aplamai, tas kas uzrasyta ant buteliuku yra nelabai teisingos normos, jos pritaikytos laukam, o mum reikia kitu. Tai va, paprasiau kad uzrasytu. Jas jau minejau. Na kas dar g.gif Na po purskimo nepjauti zoles maziausiai 10-14 dienu .Ir aisku purksti kelis kart per sezona mirksiukas.gif Tik pamatot, kad vel lenda, palaukit kol paaugs ir tada naujai purkskit.
Atvaziavus unei, ji vel ta pati pakartojo aciuks.gif Une - liudininke ax.gif Jei ka turesi pridurti, pirmyn biggrin.gif
Tai va ...spresti Jums mastau.gif Kazkaip nepasitarus nepirkau Lontrelio...jei norit vis dar, tai galiu suarganizuot, man nesunku.Bet kas liecia mane pabadysiu ka nors is tu dvieju ka ji man pasiule ax.gif
Kaunietem siulyciau uzsukti i ta parduotuve, nes sake kad pas juos pigiau, nei senukuose, nes senukai is ju perka 4u.gif
Atsakyti
Banvelas sutvarko tik pienes ir tai po kokiu 3 purskimu kas tris dienas. MPCA isbandziau tas visai nepatiko, nes pienes tik apvyto, o po to vel graziai suzaliavo. Jis skirtas vienmetėms skiltinėms žolėms iš pasėlių naikinti (svėrėms, balandoms)daugiamečių žolių praktiškai neveikia. Lontrela naudoju jau kokie trys metai, nusivilt neteko, nes jis uzmusa visus skiltinius augalus , pienes iš karto, kitoms užtenka poros purškimų (garšvai). Aš čia iš praktikos sakau, o jūs jau spreskit ką darysit.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 04, 17:58)
Aš čia iš praktikos sakau, o jūs jau spreskit ką darysit.

tai ta moteris nesake, kad jis nelabai geras ar ka, tiesiog sako tokiem kaip mums reikia ploteliams yra pigesniu variantu smile.gif o kad pasakei-tai labai aciu, nes bent jau as tai labai susizavejau ta vadybininke ir jos geranoriskumu-tikrai sugrisiu ten dar karta smile.gif
Atsakyti
Oi oi, kaip sudėtinga su veja....
O tai kuo purkšti prieš sėjant žolę?
Aš visiškai pasimečiau doh.gif
Gal nepatingėsit man kuri papasakoti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai va... jei vis dar domina Lontrelis, galiu suorganizuoti. Tiesa, galima ir po 50 ml, jei kas ras sau pora mirksiukas.gif
Pamastykit, pagalvokit...jei iki vakaro susirinks nors 8 po 100 ml vis dar norintys Lontrelio tada ryt iki piet nuperku ir ishsiunciu. Gal kad neterst eterio - rasykit i az kas tikrai nepersigalvojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 05 04, 18:17)
Oi oi, kaip sudėtinga su veja....
O tai kuo purkšti prieš sėjant žolę?
Aš visiškai pasimečiau doh.gif
Gal nepatingėsit man kuri papasakoti  4u.gif  4u.gif

as dabar panasioj stadijoj drinks_cheers.gif ta moteris sake, tik neskubeti tos vejos seti-ne viena eile reikia pries tai randapu perpurksti ... reikia kad gerai issinaikintu visokios zoles.... tada paskui maziau bus problemu...
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 04, 15:55)
Žiūriu kad aš čia jums užviriau košę su tuo LONTRELU, bet tikrai nesigailėsit  

Gal aš ir naglai,bet kiek pamenu mes netoli gyvename,tai gal Jūs galėtumėte man jo nupirkti,ar tai neįmanoma blush2.gif Nors tikriausiai jei turite,tai dabar ir neperkate 4u.gif

Tuomet manau jungiuosi prie naujo užsakymo.Jei jis negenda tai imsiu 100g.
Vyras važiuos Kaunan tai paimtų gal užvažiavęs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 04 gegužės 2007 - 20:38
QUOTE(une @ 2007 05 04, 21:14)
as dabar panasioj stadijoj  drinks_cheers.gif ta moteris sake, tik neskubeti tos vejos seti-ne viena eile reikia pries tai randapu perpurksti ... reikia kad gerai issinaikintu visokios zoles.... tada paskui maziau bus problemu...

Prieš sėjant veją aš du metus lyginau, purškiau ir akmenis rinkau.
Pažiūrėkit kaip mano eglutė pražydo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
nu koks grozis bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif kokie "mesingi" spygliai wub.gif kokia cia eglute? ax.gif
Atsakyti
Aurėja, jos ūgliukai vėliau bus geltoni.
Atsakyti