Tai va ...Pasakoju
Nuvaziavau i ta keskoargo,ten jo pasirodo nera dabar. Skambinau tai vadybininkei , kuri sake diena, kad
yra. Pasirodo, ji neteisingai mane suprato, ir nesitikejo, kad as atvaziuosiu, nes ji reikia uzsakyti. Paklausiau , o kur kitur Kaune butu galima jo isigyti, pareiske "niekur - tik pas juos"
Kol galvojau "ka daryt"
prie manes priejo kazkoks vyrukas, matyt keistai atrode blondine tarp tokiu prekiu
Pasiguodziai,kad jie neturi ko man reikia
O kai ishgirdo ko man reikia, ishvis
Jis iskart pasake, kad nuvaziuociau i Giraite, ten yra Ligatros parduotuvyte, ten turetu buti. Nuvaziavau. Yra
Kol laukiau
unes pardaveja labai graziai man papaskojo ir isaiskino kas, kur, kame...
Labai nustebo,kad zolytei perku Lontrelio
Brangus malonumas. Cia, kaip minejo Knifofija tik ukininkam, o mum paprastiem zmogeliukam yra kitu chemikalu
Tik reikia moketi jais naudotis
Tas pats
Banvelas puikiausiai susitvarko su pienem, tik reikia skesti jo 30ml iki 50 ml -10 l vandens. 1 l kainuoja 98 lt. Yra ir maziuku buteliuku.
MCPA Super 5litrai kainuoja 99 lt. 1litras kainuoja 25 lt. 50 ml - 10 litru vandens.
Starane 100 ml - 22 litai (mazdaug 4a vienam purskimui tik) ir yra 3 litrai uz 234 litus. Kito isfasavimo nera. 50 ml - 10 litru vandens.
tai va...visi jie susitvarko su pienem ir trauklapiais, garsvos nei su vienu neisnaikinsi per viena karta, maziausiai reikia 3-4 purskimu. Nupurski palauki kol vel ishlis ir vel purski
Dabar kas liecia purskima. Orai dabar nelabai palankus. Reikia sulaukti kol nusistoves temperatura vid. +10 laipsniu ir tada purksti, kad nebutu jokiu salnu ir lietucio kelias dienas po purskimo, nes tai irgi itakoja rezultata. Matyt del to ir nepadejo man banvelas
Ir aplamai, tas kas uzrasyta ant buteliuku yra nelabai teisingos normos, jos pritaikytos laukam, o mum reikia kitu. Tai va, paprasiau kad uzrasytu. Jas jau minejau. Na kas dar
Na po purskimo nepjauti zoles maziausiai 10-14 dienu .Ir aisku purksti kelis kart per sezona
Tik pamatot, kad vel lenda, palaukit kol paaugs ir tada naujai purkskit.
Atvaziavus unei, ji vel ta pati pakartojo
Une - liudininke
Jei ka turesi pridurti, pirmyn
Tai va ...spresti Jums
Kazkaip nepasitarus nepirkau Lontrelio...jei norit vis dar, tai galiu suarganizuot, man nesunku.Bet kas liecia mane pabadysiu ka nors is tu dvieju ka ji man pasiule
Kaunietem siulyciau uzsukti i ta parduotuve, nes sake kad pas juos pigiau, nei senukuose, nes senukai is ju perka