Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 15:26)
smth1, une...gal kuri norit kartu vaziuot  blush2.gif

As siandien su mama vaziuoju 16h i medelyna Raudondvaryje. Nezinau kiek ten mes uztruktume- gal 1 gal 2h. Paskiau galeciau prisijungti. Iki keliu tas Kesko-Agro dirba?
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 05 04, 14:26)
As galiu. Gyvenu centre

Paimk tada mūsų - kas yra vilniečių, ir parašyk į AŽ savo telefoniuką, nes aš jau atsijungiu, pasijungsiu vakarop.
Ar tiks jei atiduosiu pinigėlius grynais?

Atsakyti
O jezau, man net delnai suprakaitavo, besekant ta jusu OPERACIJA Y lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tarsi pati dalyvauciau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 05 04, 15:49)
O jezau, man net delnai suprakaitavo, besekant ta jusu OPERACIJA Y  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,  tarsi pati dalyvauciau  4u.gif .

hihihi.gif laikas akmenis sėti, laikas juos rinkti
užtat paskui kai sudėsim savo apdorotų dirvonų fotkes, tai apsals žvilgsnis nuo žalumos ir švarumo hihihi.gif
Atsakyti
Žiūriu kad aš čia jums užviriau košę su tuo LONTRELU, bet tikrai nesigailėsit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 04, 15:55)
Žiūriu kad aš čia jums užviriau košę su tuo LONTRELU, bet tikrai nesigailėsit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vyras juokiasi lotuliukas.gif Ot lusiu, jei jum nuo to Lontrelio reikes pernauja zolyte seti hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 04, 15:55)
Žiūriu kad aš čia jums užviriau košę su tuo LONTRELU, bet tikrai nesigailėsit  4u.gif  4u.gif  4u.gif

matai ką reiškia kai patarimą gauni iš praktikuojančio žmogaus - iš karto pasitikėjimas aukščiausio lygio biggrin.gif
man pernai parduotuvės konsultantai įsiūlė kąažkokio MCPA, tačiau jokio ten stebuklo iš jo nebuvo, efektas tas pats kaip ir BANVEL, kodėl gi nepabandžius dar kažko cool.gif
Atsakyti
Tai kaip supratau, antram litrui kompanija nesusirinko ? oi skamba neblogai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2007 05 04, 16:57)
Tai kaip supratau, antram litrui kompanija nesusirinko ? oi skamba neblogai  doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif nu mes ir po pirmo litro sočios user posted image
Atsakyti
Ar dar galėčiau pririjungti prie to stebuklo pirkimo? LABAI REIKIA. 4u.gif Jungiuosi jei ką.
Atsakyti
Tai gal kuri dabar dar kartą, ramiai biggrin.gif paaiškins kaip ten su juo elgtis, kada kaip purkšti bigsmile.gif
Knifonija - gal tu nepatingėsi, mums, kaip pradedančioms savo namų aplinkos puoselėtojoms, ir paaiškinsi? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu ir pavaret cia kalbu doh.gif Kiek tie 100 ml kainuoja? 30 Lt? O gal kas noretu dar pusiau?
Atsakyti