Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Knifofija @ 2007 05 03, 10:41)
  Su zolem kovoju, nes aplinkui apsileide kaimynai, tai kasmet purskimams isleidziu apie 100 litu. Purskiu su LONTRELU, jis naikina visas dviskiltes zoles, ne tik pienes.

Gal ir kvailokas klausimas,o kam dar gali kenkti šitas chemikalas?Nes pavargau kovoti su kliaulpėnėmis.Sodyba stovi viduryje laukų,o aplinkui laukai,tai kai pradeda žydėti pienės,užsisėja viskas aplinkui. doh.gif blink.gif O jei tarp gėlių papurkščiau?Nes jei tik nenuvažiuoju savaitę ar dvi-vėl visur pilna kiaulpienių. doh.gif
Atsakyti
O su kuo purškiat veją g.gif Ar perkat kokį spec purškiklį, ar su paprastu unsure.gif

doh.gif doh.gif Nu jooo, parašiau. Turiu omeny ne chemikalą, o talpą ar indą su kuo purškiate blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 04 gegužės 2007 - 14:00
QUOTE(IngridaB @ 2007 05 04, 14:58)
Gal ir kvailokas klausimas,o kam dar gali kenkti šitas chemikalas?Nes pavargau kovoti su kliaulpėnėmis.Sodyba stovi viduryje laukų,o aplinkui laukai,tai kai pradeda žydėti pienės,užsisėja viskas aplinkui. doh.gif  blink.gif O jei tarp gėlių papurkščiau?Nes jei tik nenuvažiuoju savaitę ar dvi-vėl visur pilna kiaulpienių. doh.gif

gėlyne nepavyks - gėlėms pakenks. Gali tada tirpale sudrėkinti guminėm pirštinėm apmautas rankas ir nuglostyti blogus augalus, ale tada jau koks kirtumsa - ar glostyti su chemija ar tuo pačiu jau ir rauti, visvien gi linkčioji prie jų g.gif

QUOTE(Smiltis @ 2007 05 04, 14:59)
O su kuo purškiat veją  g.gif Ar perkat kokį spec purškiklį, ar su paprastu  unsure.gif

aš turiu tokį 5 L talpos specialų bakelį kur skirtas purkšti panašiams dalykams, galima sodą purkšti kitokia chemija ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 04, 13:48)
nu jeigu judvi šitaip, tai ir aš prie jūsų klijuosiuos, negi čia dabar dėl manęs vienos vilniun atskirą siuntą pakuos g.gif
ADA, jei tau pažadės kuri paimti, tai priimk į kompaniją ir man, juk vienintelė likčiau iš vno blush2.gif
a-ūūūūūūūūūūūūū, ar atsiras norinti įsipareigoti kaunietė ir prikabinti 3x100 g, kuriuos ADA atsiimtų ryt pavakare?

Kaunietės, nu prigriebkit mūsų 3 buteliukus - jei ką - galiu pavedimu padaryti, arba kaip jau sakiau - grynais 4u.gif 4u.gif Šokoladą dar pažadu blush2.gif

Papildyta:
Nu merginos, apsiimkit kuri nors šią grandiozinę misiją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 05 04, 16:07)
Kaunietės, nu prigriebkit mūsų 3 buteliukus - jei ką - galiu pavedimu padaryti, arba kaip jau sakiau - grynais  4u.gif  4u.gif  Šokoladą dar pažadu  blush2.gif

Papildyta:
Nu merginos, apsiimkit kuri nors šią grandiozinę misiją  blush2.gif

Ir aš prie šio prašymo prisidedu... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
psio, mergikės, aš jau susiderinau, man Ju-Ju siunčia per autobusų siuntas šiandien cool.gif
Atsakyti
Na ka...as apie 16 val isvaziuoju. Taip gaunasi kad ishiusiu Jolaxus i Vilniu ir i Klaipeda. Nei vienos kaunietes kol kas nera. Nera kam sio turto palikti schmoll.gif Ir telefono net nera kam duot. Cia nerasysiu, nes galiu gaut velniu uz reklama ar dar koki velnia blink.gif Gal kas cia bus pastoviai sian ???, galeciau i AZ palikt savo mob., jei atsiras norinti sian atsiimti kauniete - perduotumete jai telefoniuka.
Jei ne, tada jau bandysim kita diena derinti... cool.gif
Atsakyti
Jezuz Marija nespeju skaityt;)) Vien zo jei ka Ju-Ju duok zinot. Paliksiu tau savo telefona AZ. As galiu surinkt tuos pinigelius is nekaunieciu. Gal man paskelbt viesai savo A/S ?
Atsakyti
as kauniete, bet irgi nebusiu visa savaitgali doh.gif ryt ryte isvaziuoju ir grisiu pirmadieni greiciausiai g.gif mielai padeciau, bet matyt neiseis...

Ju-Ju gali man i az parasyt savo nr. as prisitaikysiu ir paimsiu is taves siandien ta geri wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 05 04, 14:39)
O kur tu gyveni jei ne paslaptis? Gal kuri kauniečių paimtų mūsų dviejų tuos chemikaliukus biggrin.gif Aš atsiskaityčiau grynais jei ką 4u.gif Man iš tos stoties pasiimti  bigsmile.gif ne Vilniuje dirbu...
Kuri iš kauniečių galėtų paimti mano ir Lululu buteliukus? Aš rytoj galėčiau į pavakarę užsukti ir paimti bei atiduoti pinigėlius 4u.gif  blush2.gif

As galiu. Gyvenu centre
Atsakyti
smth1, une...gal kuri norit kartu vaziuot blush2.gif
Atsakyti
o mano brolis ūkininkas laukus purškia su MUSTANGU sako irgi naikina visas žoles išskyrus varputį idomu o pievutei ar tiktu ir tas garšvas ar panaikintų
Atsakyti