Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Smiltis @ 2007 05 04, 11:49)
Labukas ,
aš irgi jungčiau prie Lontrelo pirkimo, bet aš dar toliau -Klaipėdoj  unsure.gif

o kazin Klp nera Lontrelo pirkti g.gif sudarytumem komanda pajuryje, nes ir man jo reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 05 04, 11:49)
Labukas ,
aš irgi jungčiau prie Lontrelo pirkimo, bet aš dar toliau -Klaipėdoj  unsure.gif

Jei leidzia skyscius pashtu siustis, atsiusim mirksiukas.gif Siuntimo islaidos jusu blush2.gif arba su autobusu galima perduoti, bet man butu problematishkiau, bet jei ka , viskas yra imanoma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lululu @ 2007 05 04, 12:04)
  Aš irgi jungiuosi prie to chemikalo pirkimo. Ir tikrai jokio persigalvojau schmoll.gif , nebus  rolleyes.gif

is kuriuo krasto busi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 04, 09:54)
o tu vilnietė, į Vilnių parvežti siūlaisi? ax.gif tada man prašyčiau. ax.gif  manau paimsiu tiek, kiek gausis pasidalijus ax.gif Ju-Ju kiek ten dūšelių gaunasi dalyboms, skaičiavai?
doh.gif nu blyn dašilo, tik dabar supratau, kad ADA ne parvežti siūlosi, o apie pinigų pervedimą kalbą lotuliukas.gif sorry, tada kažkaip siuntinuko man reikės, o gal dar kažką kaune suorganizuosiu, filialas ten mūsų yra, mažu kolegę kokią reikės įtraukti į tą reikalą g.gif nu žodžius kai bus laikas tada sumastysiu galutinai smile.gif

Aš šiaip prie Vilniaus, bet savaitgaliais, nors ir ne kiekvieną - bet būnam Kaune, tai galėčiau paimti bigsmile.gif Iki Lentvario būtų arčiau nei iki Kauno mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 13:09)
Jei leidzia skyscius pashtu siustis, atsiusim  mirksiukas.gif Siuntimo islaidos jusu  blush2.gif arba su autobusu galima perduoti, bet man butu problematishkiau, bet jei ka , viskas yra imanoma  4u.gif
Papildyta:

is kuriuo krasto busi?  biggrin.gif

Vilnius ax.gif

Papildyta:
QUOTE(ADA @ 2007 05 04, 13:12)
Aš šiaip prie Vilniaus, bet savaitgaliais, nors ir ne kiekvieną - bet būnam Kaune, tai galėčiau paimti  bigsmile.gif Iki Lentvario būtų arčiau nei iki Kauno  mirksiukas.gif

Na būtų tiesiog puiku. thumbup.gif
Atsakyti
Nu ziuriu visai neblogai cia kooperuotis gaunasi:) As tai manyciau siulyciau jei Ju-ju 4u.gif sutiktu visa ta organizacini darba atlikt, nieko labai nelaukiant ir vykdyt visa si sumanyma. As galeciau ta herbicida nupirkt, tada reiktu ji ispilstyt i kazkokia tara siuntimui ir issiuntinet visoms. Pinigelius priimciau pavedimu:) Bet va cia jei Ju-ju sutiks visa ta ispilstyma ir issiuntinejima padaryt:) Beje, reiktu turbut sudaryt saraseli kiek jau cia norinciu.

Beje, klausimas Knifofijai- ar dar nebus per velu zole purkst? juk pienes jau zydi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 04 gegužės 2007 - 11:24
nepalikit ir manes!! blush2.gif as irgi labai noriu tos chemijos,as Kaune,itraukite mane prasau i sarasa mirksiukas.gif as zinau kaip nuvaziuoti i ta parduotuve,ot! as kelia parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madre @ 2007 05 04, 12:24)
nepalikit ir manes!! blush2.gif as irgi labai noriu tos chemijos,as Kaune,itraukite mane prasau i sarasa mirksiukas.gif as zinau kaip nuvaziuoti i ta parduotuve,ot! as kelia parodysiu biggrin.gif

Tikrai ne per velu, bet sukites greiciau, jei ka sestadienis darbo diena, visi turetu dirbti. Ogi ne tik nuo pieniu purskiam dar visokie gyslociai veronikos ir kitas brudas i veja isimeta.
Atsakyti
che che tongue.gif Nupirkt ir as galiu. Negi sunku irnesakyk.gif ir visa organizacini darba atlikt (pavalgyt neduok - duok ka nors suarganizuoti blush2.gif )

Sarsiukas toks:1.smth1
2.jolaxus (vilnius)
3.une
4.zmonele
5.ADA(kaunas-vilnius biggrin.gif )
6.Smiltis (klaipeda)
7.Lululu (vilnius)
8.damute31 (klaipeda)
9.madre
10. Ju.Ju

Stai pirmas litras jau ispylstytas lotuliukas.gif
Gal surinksim zmogeliu antram g.gif hihihi.gif
Tai va, siulyciau taip...as galiu kokia diena nulekt nupirkt ir ispilstyti (kazkaip shove i galva indeliai i kuriuos slapima priduodam poliklinikoj. Jie yra uzsukami, nebrangiai klainuoja blush2.gif Galit siulyti savo varianta mirksiukas.gif Tai va, jei ADA sutiks i Vilniu pargabentim tai vilnietem nereikes siusti pastu, o jei klaipedietes neras pas save, nusiusim jom 4u.gif
Dabar kaip su paemimu tarp kaunieciu g.gif
Galim susitikti kur nors ta pacia diena atokioj vietelej, kai pirksiu ir pasidalinti mirksiukas.gif
Ar tinka? Vakare gal tiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 04 gegužės 2007 - 11:46
Ir man ir man lotuliukas.gif doh.gif Gal dar surinksim antrą dešimtuką ? Kada planuojate pirkti ? Aš iš Vilniaus, bet kai kuriom dienom būsiu ir Kaune ...
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 04, 11:02)
O del LONTRELO tokiais tempais dalinsites tai rytoj jau 3 litru reikes.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

panašu, kad veiksmas įsisiūbavo drinks_cheers.gif

QUOTE(ADA @ 2007 05 04, 12:12)
Aš šiaip prie Vilniaus, bet savaitgaliais, nors ir ne kiekvieną - bet būnam Kaune, tai galėčiau paimti  bigsmile.gif Iki Lentvario būtų arčiau nei iki Kauno  mirksiukas.gif

nu labai liux, pritariu

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 12:44)
...Stai pirmas litras jau ispylstytas  lotuliukas.gif
Gal surinksim zmogeliu antram  g.gif hihihi.gif...

ar matei jau ir antram litrui pageidaujančių atsirado mirksiukas.gif
tai jau pradedu laukti savo indelio, žinių kur pinigučius pervesti ir tada jau su ADA kurpsim atsiėmimo planą. rolleyes.gif
nepamirškit, kad aš per išeigines būnu offline, tai nestresuokit, jei kartaiis susisuktumėt artimiausiom dienom o iš manę nebūtų signalo.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 11:44)

Dabar kaip su paemimu tarp kaunieciu  g.gif
Galim susitikti kur nors ta pacia diena atokioj vietelej, kai pirksiu ir pasidalinti  mirksiukas.gif
Ar tinka? Vakare gal tiktu?

tinka tinka thumbup.gif aciu 4u.gif bet vaizdelis tai geras turetu buti bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 04, 13:04)
tinka tinka  thumbup.gif  aciu  4u.gif  bet vaizdelis tai geras turetu buti  bigsmile.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif susirenka moteraičių kompanija ir po 100 gramų user posted image
Atsakyti