Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(ADA @ 2007 05 04, 10:49)
Aš jungiuosi prie to chemikalo pirkimo  4u.gif 100 gramų   blush2.gif
Mes galėtume pasiimti ir Kaune  4u.gif  4u.gif
Sakykit kam , kiek ir kada pervesti  ax.gif

o tu vilnietė, į Vilnių parvežti siūlaisi? ax.gif tada man prašyčiau. ax.gif manau paimsiu tiek, kiek gausis pasidalijus ax.gif Ju-Ju kiek ten dūšelių gaunasi dalyboms, skaičiavai?
doh.gif nu blyn dašilo, tik dabar supratau, kad ADA ne parvežti siūlosi, o apie pinigų pervedimą kalbą lotuliukas.gif sorry, tada kažkaip siuntinuko man reikės, o gal dar kažką kaune suorganizuosiu, filialas ten mūsų yra, mažu kolegę kokią reikės įtraukti į tą reikalą g.gif nu žodžius kai bus laikas tada sumastysiu galutinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 04 gegužės 2007 - 09:58
QUOTE(INGRID24A @ 2007 05 04, 10:49)
Ju-Ju , kaip supratau tu augini kanus....

Ju-Ju augina kanas hihihi.gif, bet kas pavasari perka naujus gumbus doh.gif Nes niekaip nesigauna ju islaikyti per ziema unsure.gif Issala...Siemet pabandysiu laikyti ne rusy bet paliepei, ten biski silciau buna dry.gif
Tai deja su kanom pagelbet negaliu ax.gif Pati kas met , kaip naujoke blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 04, 10:54)
Ju-Ju kiek ten dūšelių gaunasi dalyboms, skaičiavai?

smth1
une
zmonele
jolaxus
ada
Ju.Ju 4u.gif

6 gaunasi jau - normaliai. Dar pravedu agetacija tarp draugiu hihihi.gif Ir jei neuzteks zmogiuku, eisiu su grazia kalba per kaimynus aciuks.gif
Atsakyti
Kanas rudeni kai israunat nenupurtykit zemiu, o suvisu kelmu dekit i koki "bliuda" ir laikykit sausai, jei dregna ir vesu jos nesusala, o supuna. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O del LONTRELO tokiais tempais dalinsites tai rytoj jau 3 litru reikes. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 04, 11:02)
Kanas rudeni kai israunat nenupurtykit zemiu, o suvisu kelmu dekit i koki "bliuda" ir laikykit sausai, jei dregna ir vesu jos nesusala, o supuna. 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O del LONTRELO tokiais tempais dalinsites tai rytoj jau 3 litru reikes.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nenupurtyti blink.gif o man kaip tik sake, kad reikia nupurtyti, nes nenupurtau unsure.gif Ir butent del to, kaip sakai, supuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 11:06)
nenupurtyti  blink.gif o man kaip tik sake, kad reikia nupurtyti, nes nenupurtau  unsure.gif Ir butent del to, kaip sakai, supuna  g.gif

Tada joms per dregna, nes jei minuso nera ir sausa tai jos niekaip negali susalti. Mano anyta laiko verandoja, ten buna tik +5 ir isgyvena puikiausiai. Bet jei žemė būtų drėgna pastoviai, tada joms "šakės"
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 09:58)
Ju-Ju augina kanas hihihi.gif, bet kas pavasari perka naujus gumbus  doh.gif Nes niekaip nesigauna ju islaikyti per ziema  unsure.gif Issala...Siemet pabandysiu laikyti ne rusy bet paliepei, ten biski silciau buna dry.gif
Tai deja su kanom pagelbet negaliu  ax.gif Pati kas met , kaip naujoke  blush2.gif

Kanom uztenka +5 minimum, jei bus per dregna, supus, jei per sausa - isdzius, bet nera taip baisiai, kaip as cia rasau, pas mane per daugeli metu dar taip nebuvo, kad neperziemotu. Nemanau, kad tavo rusys toks saltas, o jei dregnas, tai gal supuna g.gif .
Atsakyti
Laba diena.

Gal galite ka parekomenduoti kas galetu Kaune padeti uzseti zolyte ir irengti alpinariuma.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 05 04, 10:11)
Kanom uztenka +5 minimum, jei bus per dregna, supus, jei per sausa - isdzius, bet nera taip baisiai, kaip as cia rasau, pas mane per daugeli metu dar taip nebuvo, kad neperziemotu. Nemanau, kad tavo rusys toks saltas, o jei dregnas, tai gal supuna  g.gif .

Nu va, Knifofija jau viska isaiskino. As irgi beveik visas zemes nupurtau, nes nebetureciau tu kelmu kur sudeti doh.gif , kiek prikasu.
Papildyta:
QUOTE(INGRID24A @ 2007 05 04, 09:49)
tu augini kanus, gal galiu klausimėlį.?kodėl jie man nedigsta, gal per šalta, nes laikau šiltnamyje susodinus į vazonus, o gal laikant rūsy jie žiemą peršalo....? taip norėjau jų prisiaudinti pati... schmoll.gif

Na, as vietoj Lu-lu pasireiksiu blush2.gif . Kanas reikia daiginti siltai. Tu isimk koki viena gumba is vazono, perlauzk ir paziurek, ar jis viduj baltas ir gyvas, ar jau rudas ir supuves. Jei geri, kisk atgal, bet geriau nesk i siltesne vieta daiginti, tada bent ziedu laiku sulauksi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 05 04, 11:11)
Kanom uztenka +5 minimum, jei bus per dregna, supus, jei per sausa - isdzius, bet nera taip baisiai, kaip as cia rasau, pas mane per daugeli metu dar taip nebuvo, kad neperziemotu. Nemanau, kad tavo rusys toks saltas, o jei dregnas, tai gal supuna  g.gif .

Normalus tas rusys rolleyes.gif Vanduo neuzsala niekad schmoll.gif Skalbimo masina stovi ten ax.gif bet neislaikau per ziema verysad.gif Gal siemet pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 10:36)
Normalus tas rusys  rolleyes.gif Vanduo neuzsala niekad  schmoll.gif Skalbimo masina stovi ten  ax.gif bet neislaikau per ziema  verysad.gif Gal siemet pavyks  g.gif

Tada pabandyk nupurtyt zemes ir truputi durpem apiberk. Pamatysi, kaip paprasta ir prisiauginsi kruvas.
As labai myliu kanas wub.gif .
Atsakyti
Labukas ,
aš irgi jungčiau prie Lontrelo pirkimo, bet aš dar toliau -Klaipėdoj unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės, na jūsų ir rašymo tempai greiti. biggrin.gif Aš irgi jungiuosi prie to chemikalo pirkimo. Ir tikrai jokio persigalvojau schmoll.gif , nebus rolleyes.gif
Nėr laiko man dabar savo darželį apeiti, pažiūriu tik per langą ir tiek, nes paskutinės dienelės liko iki diplominio pridavimo, tai visos mintys tik apie jį, o taip nagai niežti žemę pakrapštyti, norisi salotų, ridikėlių dar pasisėti.
Gal žinot, ar jau galiu rožę į lauką sodinti, nors tiek per šias dienas padaryčiau...
Atsakyti