pfu, biski ne i ta tema pataikiau su atsakymu
o kad butu i tema, tai -Ju-Ju as irgi jungciausi prie uzsakymo. dar neturiu vejos, bet vasara turetu buti-o jei cia toks geris-tai jos tikrai reikia
QUOTE(une @ 2007 05 04, 10:12)
o kad butu i tema, tai -Ju-Ju as irgi jungciausi prie uzsakymo. dar neturiu vejos, bet vasara turetu buti-o jei cia toks geris-tai jos tikrai reikia
Dabar biski, gal kvaila klausima uzduosiu Na ispurksiu as zole siuo stebuklu bet daleiskim pienes visvien reikes ishtraukti poto, ar kaip? Ar nuvys ir nusisienaus, nes vietomis ju labai tankiai priaugo
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 08:54)
Grudint tai grudinu, ryte i balkona, vakare atgal Nusibodo jau Norisi jau nakciai palikti nors balkone
As savasias siandien jau visam sodinsiu i dirva, jei kada kokia salnele uzeitu, uzmausiu agropleveles maiseli nakciai , prisipirkau tokiu gatavai pasiutu, nu labai man ta maiseliu ideja patiko . Siemet kanas labai primityviai daiginau - sudejau gumbus i konteineriukus viena salia kito ir uzberiau zememis siek tiek, super, o daigu prizele gal 50, o didumo jau iki keliu, ryskus perteklius. Ankstesniais metais taip prisitasydavau su didziausiais vazonikais, kai sodindavau kiekviena atskirai .
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 10:23)
Dabar biski, gal kvaila klausima uzduosiu Na ispurksiu as zole siuo stebuklu bet daleiskim pienes visvien reikes ishtraukti poto, ar kaip? Ar nuvys ir nusisienaus, nes vietomis ju labai tankiai priaugo
Zoles nuvys, jos paskui nusipjauna, smulkios sunyksta, o jei pienes labai dideles tai tiesiog paimi ir jos lengvai nusiima. Tik jokiu budu negalima virsyti koncentracijos, nes galit pakenkti vejai. 1,5mililitro 10litru vandens. Kaip jau sakiau matuoju su svirkstu
Tikrai uzteks 3-5 metams.
QUOTE(zmonele @ 2007 05 04, 10:43)
Dar norejau paklaust kokaim laikui uzteks tu 100gr, jei pas mane 5 arai? Taip pat mazdaug 2-3 metams?
Pas mus 6 a. Tai patikek, purskiau su Banvelu, skiedziau irgi i 10 litru Tai dar kaimynei liko O jei i 10 litru - 1,5 ml. Tai 100 ml Lontreliui reikes....
Aš jungiuosi prie to chemikalo pirkimo 100 gramų
Mes galėtume pasiimti ir Kaune
Sakykit kam , kiek ir kada pervesti
QUOTE(ADA @ 2007 05 04, 10:49)
Aš jungiuosi prie to chemikalo pirkimo 100 gramų
Na as pasitikiu sios temeles dalyvemis, ir manyciau kaunietem nereikia pervesti is anksto pinigeliu Susitiksim ir atsiskaitysim
Bet kad nebutu jokiu persigalvojau
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 09:52)
Na as pasitikiu sios temeles dalyvemis, ir manyciau kaunietem nereikia pervesti is anksto pinigeliu Susitiksim ir atsiskaitysim