Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 08:59)
drinks_cheers.gif As pagalvojau, o kodel tik kaunietes, juk jei ka, galim atsiusti  biggrin.gif
Tai jei kiekveina paims po 100 ml (30Lt) tai reikia 10 norinciu  g.gif Netiek jau ir daug. O 30 litu uz 100 ml, ir jei uztenka keliem metam, tikrai nedaug  tongue.gif

drinks_cheers.gif
jei tik atsiųsit tai noriu, jungiuos, jamu biggrin.gif sumokėčiau pavedimu mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
O tas chemikalas naudojamas tik vejai purksti? Jei as noriu tik siais metais (iki birzelio men) isirengti nauja veja, tai tikriausiai man reiktu kazkokio kito chemikalo, kad isnaikintu visas zoles?
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2007 05 04, 09:13)
O tas chemikalas naudojamas tik vejai purksti? Jei as noriu tik siais metais (iki birzelio men) isirengti nauja veja, tai tikriausiai man reiktu kazkokio kito chemikalo, kad isnaikintu visas zoles?

jei nori išnaikinti viską viską prieš vejos sėjimą, nusipirk tokio herbicido Roundup
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2007 05 04, 09:13)

Manyciau tau reiketu rondapo mirksiukas.gif Bet kai jau zolyte suzaliuos prireiks ir lontrelio hihihi.gif
Jolaxus drinks_cheers.gif Tik galvoju i ka supilstyti, jei susiorganizuosim mastau.gif
Ir kas nores, bukit gerutes, parasykit is kur esat, kad butu aisku, kam siust reikes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 04 gegužės 2007 - 08:19
Tai dar norejau paklaust kiek man to herbicido Roundup reiktu mazdaug 5 arams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2007 05 04, 09:26)
Tai dar norejau paklaust kiek man to herbicido Roundup reiktu mazdaug 5 arams? g.gif

To buteliuko kur yra senukuose pirkt tikrai uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmonele: 04 gegužės 2007 - 08:30
Keliuosi jau kelinta diena apie 9 blush2.gif Nematau jau sala naktim ar ne g.gif Labai jau noriu savo kanu dziungles i lauka pernesti ax.gif Gal visdelto ankstoka?
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 09:45)
Keliuosi jau kelinta diena apie 9  blush2.gif Nematau jau sala naktim ar ne  g.gif Labai jau noriu savo kanu dziungles i lauka pernesti  ax.gif Gal visdelto ankstoka?

Dar ankstoka, bet grudinti tai pradek (zinoma jei dar nepradejai) as kanu neauginu, tingiu tampytis. is vis neturiu dengiamu augalu.
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 09:45)
Keliuosi jau kelinta diena apie 9  blush2.gif Nematau jau sala naktim ar ne  g.gif Labai jau noriu savo kanu dziungles i lauka pernesti  ax.gif Gal visdelto ankstoka?

Dar ankstoka, sakyčiau, šįryt dar buvo pašerkšnojus žolytė, nors saulytė greit pratirpdė ax.gif
Atsakyti
aciu knifofija 4u.gif šilingė 4u.gif
Grudint tai grudinu, ryte i balkona, vakare atgal doh.gif Nusibodo jau karsta.gif Norisi jau nakciai palikti nors balkone dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 04, 09:54)
aciu knifofija  4u.gif šilingė 4u.gif
Grudint tai grudinu, ryte i balkona, vakare atgal  doh.gif Nusibodo jau karsta.gif Norisi jau nakciai palikti nors balkone dry.gif

dabar salnu nepranesa zinoma palik nakciai, o orus gali pasiziureti cia http://www.rp5.ru/town.php?id=9850
Atsakyti