Įkraunama...
Įkraunama...

Ženklų kalba girdinčiam vaikui

o tai kiek žodžių turi sakyti metukų vaikas? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš dar pademonstruosiu kaip mes ženkliukus rodom ax.gif

Čia mes taip rodom "viskas, gana", na jau atseit iki kaklo biggrin.gif

user posted image

čia - "dar"

user posted image

o čia - "mergaitė"

user posted image

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karamel @ 2010 05 07, 16:04)
Sveikos... O mes nmokėmės ženklų ir nukentėjom, jei galima taip sakyt. Nuėjom pas logopedę metukų proga, na apžiūra, o žodžių nesakom tiek kiek reikia, nes bent jau pusė - ženklai  verysad.gif  Liepė nieko neduot kol garso jokio neišleis, sakė tai nėra gerai  unsure.gif

o kiek zodziu turi sakyt metinukas? g.gif

maniskis irgi daug nesako, tik mama ir tete, o daugiau ciauska savo kalba, bet man jau atrodo kad ir taip kalbininkas, tiek daug sneka wub.gif

tiesa, pradejom rodyti zenkla 'batai', atnesa batukus ir rodo, o kiek vaikui laimes kai suprantu kad turi galvoj batukus ir pasakau cia tavo batai thumbup.gif ir man tada laime spilnos kelnes, kad vaikui gera.

nors ta mokymasi zenklu paskutiniu metu apleidom. kazkaip atrodo tiek daug supranta ir e zenklu, buna pamirstu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2010 06 02, 08:55)
Sveikos,

Esu apžavėta, sužavėta. Šaunuolė Kirameki thumbup.gif Ta proga, net konkursėlį Kūdikio kalbos facebook'e suorganizavau ir primygtinai kviečiu jus sudalyvauti jame. bigsmile.gif Visas kitas norinčias, taip pat kviečiu fotografuoti ir rodyti ką vaikučiai moka smile.gif
Atsakyti
Metu vaikas pagal aukstus reikalavimus turetu sakyti iki 20 zodziu, siaip turetu buti daug skiemenavimu ir kai kurie ju su reiksme ale mama, tete, baba, auau, ate ir pan. Tokio amziaus vaikas repetuoja sakinio intonacija, kalba pats savo kalba vingiuodamas ir kartodama (repetuodamas) garsu junginius
Atsakyti
Aš apturėjau širdies džiaugsmą clap_1.gif clap_1.gif - Neila pradėjo rodyti pirmą ženklą "pienukas" - be galo gera wub.gif wub.gif Tris mėn. "dirbau", o atrodo ji visai nekreipė dėmesio į mane, kai rodydavau ženklus rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Kirameki @ 2010 06 02, 07:55)
Sveikos,

Čia mes taip rodom "viskas, gana", na jau atseit iki kaklo biggrin.gif

user posted image

Nu kaip miela žiūrėti tongue.gif

O iš kur "viskas, gana" ženklą sugalvojote ar toks ir yra, nes aš kitokį žinau, bet šis aiškesnis lengvesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(DoNeila @ 2010 06 13, 22:25)
Aš apturėjau širdies džiaugsmą clap_1.gif  clap_1.gif  - Neila pradėjo rodyti pirmą ženklą "pienukas" - be galo gera    wub.gif  wub.gif Tris mėn. "dirbau", o atrodo ji visai nekreipė dėmesio į mane, kai rodydavau ženklus  rolleyes.gif

Papildyta:
Nu kaip miela žiūrėti tongue.gif

O iš kur "viskas, gana" ženklą sugalvojote ar toks ir yra, nes aš kitokį žinau, bet šis aiškesnis lengvesnis g.gif

Sveikinimai su pirmuoju ženkliuku 4u.gif

Ne, ne toks, bet šitas ir man pasirodė paprastesnis. Na, nežinau, dabar gal jau "nebemadinga" tai rodyti, bet šiaip tai pati iš savo vaikystės tikrai prisimenu, kad taip rodydavom, kai jau būdavo gana/pakankamai ko nors. "Man jau iki čia" kas nors - ir perbrauki ranka per kaklą. Ar jūs nepamenat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2010 06 13, 22:34)
Sveikinimai su pirmuoju ženkliuku 4u.gif

Ne, ne toks, bet šitas ir man pasirodė paprastesnis. Na, nežinau, dabar gal jau "nebemadinga" tai rodyti, bet šiaip tai pati iš savo vaikystės tikrai prisimenu, kad taip rodydavom, kai jau būdavo gana/pakankamai ko nors.  "Man jau iki čia" kas nors - ir perbrauki ranka per kaklą. Ar jūs nepamenat?

Na manau naudodavome tokį ženklą g.gif
Atsakyti
Sveiki mažulėliai, dar negalintys kalbėti 4u.gif ,

kviečiu jus ir jūsų mamytes prisijungti prie kūdikių gestų kalbos bičiulių būrio.

Vasarai pasibaigus, prasidės pamokėlės, kurios nustebins kiekvieną smile.gif

Daugiau informacijos:

http://kalbarankele....biciuliams.html

Iš arčiau susipažinti su pamokėlių mokytoja ir savomis akytėmis pamatyti, kas yra ta kūdikių gestų kalba, galite čia:

www.eguru.lt

Iki susitikimų.

Kūdikių gestų kalba - tai ne tik smagu, bet ir naudinga.

Ramunė Želionienė
Atsakyti
Nepaprastai likau suzaveta Kirameki bigsmile.gif Kokia grazi jusu mergyte 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kūdikių gestų kalbos bičiuliai.

Labai laukiu susitikimo Kaune, rugsėjo 23 d.

http://kalbarankele....alba-kaune.html

Taip pat ir Šiauliuose, spalio 7 dieną.

Sekite informaciją tinklaraštyje:

http://kalbarankele.blogspot.com

Ramunė
Atsakyti
QUOTE(superlaiminga @ 2010 09 04, 21:28)
Taip pat ir Šiauliuose, spalio 7 dieną.

Sekite informaciją tinklaraštyje:

http://kalbarankele.blogspot.com
Ramunė

clap.gif clap.gif clap.gif Šiauliuose thumbup.gif

Puslapyje rašo spalio 4 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoNeila: 05 rugsėjo 2010 - 08:12