Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Mirėja @ 2007 05 01, 20:25)
Kas čia per skaičius?  blink.gif Čavojto man, kaip ir Vilmai su matematika blogai. Nesuprantu.  unsure.gif

drinks_cheers.gif

Merginos sutariam- jei neišmanom, nežinom, nesuprantam- neklaidinam kitų...

Philipuks, gal U. tutėjo omeny 1 embrioniuką 8 ląstelių....
QUOTE(aussteja @ 2007 05 01, 20:25)
merginos kam pavyko tapti  nestuke.gif jei yra uzauge mazai folikulu as taip galvoju ar bus ka apvaisinti meldziu kad visi nebutu blogi pradedu jau bijoti is vakaro tikriausiai nemiegosiu

aussteja, manau be reikalo nerimauji...
Mano asmenis pvz. su folikulais:
1 IVF - 9 folikulai, 7 kiaušialąstės, 3 embrioniukai
2 IVF - 8/6/3
3 IVF - 8/8/8

Taip, kad folikulų skaičius tikrai dar nereiškia nepavykusio IVF mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 01 gegužės 2007 - 19:34
QUOTE(Vilma J. @ 2007 05 01, 19:31)
drinks_cheers.gif

Merginos sutariam- jei neišmanom, nežinom, nesuprantam- neklaidinam kitų...

Philipuks, gal U. tutėjo omeny 1 embrioniuką 8 ląstelių....

aussteja, manau be reikalo nerimauji...
Mano asmenis pvz. su folikulais:
1 IVF - 9 folikulai, 7 kiaušialąstės, 3 embrioniukai
2 IVF - 8/6/3
3 IVF - 8/8/8

Taip, kad folikulų skaičius tikrai dar nereiškia nepavykusio IVF mirksiukas.gif

Tai, kad visi embrionukai pas mane surasyti skaiciukais su kableliu, visi 9 g.gif
Atsakyti
Philipuk,o tau ta pilva kasdien paskaudendavo?jis mane varo is proto,ypac vakarauis kad uzeina skaudent,tai net vaistu jau norisi.
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2007 05 01, 20:39)
Tai, kad visi embrionukai pas mane surasyti skaiciukais su kableliu, visi 9  g.gif

Ir pas visus po kablelio vienetas?

QUOTE(GONZA @ 2007 05 01, 20:46)
Philipuk,o tau ta pilva kasdien paskaudendavo?jis mane varo is proto,ypac vakarauis kad uzeina skaudent,tai net vaistu jau norisi.

Gonza, man irgi pastoviai maudė. Pradėjo kažkur nuo 7 dienos ir maudė iki 12 savaičių mirksiukas.gif O apie 5 ar 6 dieną- tai net naktį nemiegojau kaip skaudėjo verysad.gif Bet aš tai priėmiau kaip gerą ženklą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 01, 19:46)

Man pilva skaudejo gal du menesius be proto, taip pat kaip pries mm, kasdien tas skausmas tarsi pranasaudavo ateinancias mm. O dabar kartais po truputi pamaudena smile.gif
Atsakyti
tai gal tas 1 dar kažką reiškia, nes man prieš sodinant embriologė pasakė, kad vienas idealus, kiti du kuriuos sodinsim su kažkuo (bet tikrai nefragmentuoti), o pasakė kažkokį kitą žodį, bet U pasakė-paklausė, kad man turbūt tas žodelis neaiškus ir nieko nesako, tai pasakiau, kad nelabai, o ką pasakė tai ir neprisimenu, kažkokį sudėtingą žodį, tai gal kai 8.1, tai jau super reiškia, be jokių ten "žodelių"
čia mano pasvarstymai apie philipuks ląsteles g.gif
Atsakyti
na,mergaites,einu pirkt always,nes visa nakti praskaudejo pilva su spazmais ir nuo vakar nebejautri krutine verysad.gif .sakes man verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 02, 06:55)
na,mergaites,einu pirkt always,nes visa nakti praskaudejo pilva su spazmais ir nuo vakar nebejautri krutine verysad.gif .sakes man verysad.gif .

Eik nusipirk, galesi kokius metelius stalciuj palaikyti biggrin.gif
Atsakyti
man neramu del krutines,ji nuo vakar visiskai nebejautri.ar cia reiskia pabaiga? verysad.gif ?pasakykit is patirties,prasau.
Atsakyti
Gonza, iš patirties sakau, nurimk- negalima taip stresuoti doh.gif Apie kokią sėkmę galim kalbėti- kai aplink matom tik neigiamus požymius...
Mažute wub.gif , susiimk, įkalk valerijono, melisos ar mėtų arbatos ir ramiai lauk HCG tyrimo dienos mirksiukas.gif Žinau, kaip sunku....bet mes su tavimi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka apie Crinone smile.gif

Kiek pamenu vienos krapste ji, kitoms gydytoja krapste.. kitoms pats iskrito... (idomu kada?)

As vakar sumasciau pakrapstyti ax.gif Kiek ten brudo........ papilkaves jis toks..
Kazkaip nehigieniskai man susirode tas jo tunojimas tokioje delikacioje vietoje tokiais gumulais... ir jau dvidesimt kelias dienas... blush2.gif

Galvoju kazi kaip cia su juo yra...a...? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 02, 07:58)
man neramu del krutines,ji nuo vakar visiskai nebejautri.ar cia reiskia pabaiga? verysad.gif ?pasakykit is patirties,prasau.

Gonza, žinok, eik priduok kraują. Negalima taip sau nervus gadintis. Jau geriau gausi kol kas žemą HCG negu taip kankinsi save ir vaikiukus. Jei Pregnilio nesileidi (o rašai kad nesileidi) jau kraujas parodys. Man tokią dieną buvo 9,68 o tai skaitosi labai žemas rezultatas, kitom merginom tą pačią dieną parodytų daug daugiau. Beja, 9 dienos po įsodinimo norma nuo 17 iki 119.

Papildyta:
Babulka, man merginos sakė nekrapštyt ir nieko su juo nedaryt. Gydytoja irgi nekrapštė, pats nekrenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 02 gegužės 2007 - 07:55