Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(GONZA @ 2007 04 30, 19:17)
nebeturiu jokiu vilciu,galiu net HCG nedaryti verysad.gif .Tikrai skauda pilva,bet turbut nesusirgsiu,kol tuos vaistus naudosiu,a ne?neturiu jokiu vilciu,labai skaudu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif .

Gonza nenusimink be laiko ir reikalo smile.gif Man irgi maude pilveli, grynai kaip pries mm, cia visas merginas erzinau su savo nuogastavimais. Kiekvienai isskyrai iskritus lekdavau tikrintis ar ne mm, nes buvau tikra, kad jos tuoj tuoj prasides. O rezultatas pilvelio maudimo mano angelelis nestuke.gif .Laikykis, nors zinau pati, kaip nervuoja tas laukimas ir maudimas kartu paemus schmoll.gif Tad ir tau linkiu tokios pat sekmes, kokia man dievulis dave 4u.gif
Atsakyti
Stebėdama kitas mergaites ir save tame tarpe, keliu hipotezę, kad 7-8 dieną po įsodinimo ypatinagai paūmėja tryzniojimas, nepriklausomai ar ką nors skauda ar kaip tik nėra jokių pojūčių lotuliukas.gif

Aussteja aš taip pat pagalvojau, kad nebent nevalgyti, jei galvojama apie TESA 4u.gif
Atsakyti
ne mums tesa tikriausiai nebus reikalinga tai tikriausiai gali jis uzvalgyti nes tyrimai MB buvo geri aciu uz informacija bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 05 01, 17:54)
ne mums tesa tikriausiai nebus reikalinga tai tikriausiai gali jis uzvalgyti nes tyrimai MB buvo geri aciu uz informacija  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Sekmes rytoj 4u.gif
Atsakyti
aciu babulka ir visoms palaikancioms 4u.gif 4u.gif dar norejau paklausti pas U ar bus galima atsiskaityti kortele ar tik grynaisiais ir kiek trunka procedura laiko
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 05 01, 17:00)
aciu babulka ir visoms palaikancioms  4u.gif  4u.gif dar norejau paklausti pas U ar bus galima atsiskaityti kortele ar tik grynaisiais ir kiek trunka procedura laiko

Tik vaistukus perkant reikia grynuju, o siaip pilnai galima atsiskaityti kortele. O procedura neilgai trunka, mes jau po valandos namo vaziavome. Punkcija buvo 11:00, o 12:00 jau namo lekem su dideliausios viltim. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu philipuks uz padrasinima ir nuraminima.tikrai triznioju,nes tas uzeinantis skausmas toks sukeliantis nusivylima,kad net negaliu tuo patiket,kad cia geras zenklas.siandien man 8 diena,uz triju dienu darysiu HCG.va tada ir bus arba dziaugsmas arba ziaurus skausmas(jei anksciau neateis,nes lakstau kas 10min i wc pasitikrint).Dieve,neatimk mano zirniuku verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 01, 17:32)
Aciu philipuks uz padrasinima ir nuraminima.tikrai triznioju,nes tas uzeinantis skausmas toks sukeliantis nusivylima,kad net negaliu tuo patiket,kad cia geras zenklas.siandien man 8 diena,uz triju dienu darysiu HCG.va tada ir bus arba dziaugsmas arba ziaurus skausmas(jei anksciau neateis,nes lakstau kas 10min i wc pasitikrint).Dieve,neatimk mano zirniuku verysad.gif .

Zinau, nes ir as be proto tryzniojau, patyliukais jau nuo 9 d. testus dariausi nuo 5 ryto atsikelusi blush2.gif Kai leliukas sitaip laukiamas, dar ir dabar manau, kad tai normali moters busena ax.gif Niekada nepamirsiu kaip verkiau pasidariusi 11diena testa ir radusi I juostele, o grizus is darbo issitraukiau is siuksliu dezes ir pamaciau II. Tai buvo laimingiausia mano diena, tad ir tau tokios pat linkiu. smile.gif
Atsakyti
aussteja, sėkmės rytoj 4u.gif
Atsakyti
Philipuk,o kelinta diena dareisi HCG ir koks jis buvo?
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 01, 18:55)
Philipuk,o kelinta diena dareisi HCG ir koks jis buvo?

Nusiramink ir dar truputį palauk. wub.gif Kievienai juk skirtingai 4u.gif
Atsakyti
Darlut kaip tau viskas praėjo, kiek žirniuku turi pilvelį, kelių ląstelių embrioniukai? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti