Darla didžiausios tai sėkmės
Gonza, dar anksti nusivilti, turi tikėti sėkme kad tapsi . O jei jau ateis tos nelemtosios mm tai Crinonas joms ne kliūtis.
QUOTE(GONZA @ 2007 04 30, 20:17)
nebeturiu jokiu vilciu,galiu net HCG nedaryti .Tikrai skauda pilva,bet turbut nesusirgsiu,kol tuos vaistus naudosiu,a ne?neturiu jokiu vilciu,labai skaudu .
GONZA. Nu kas cia dabar? Taigi maudimas yra visai nebloga zinia, nes man po IUI TAIP MAUDE, kad galvojau, menesines bus iskart.
Anaiptol, jos neprasidejo iki dabar.
Baik trizniojus, nusikratyk tos nevilties, susikaupk, netgi iki Ausros vartu gali nueiti ir paprasyti to vaikelio - laiko dar turi.
Ir ramybes!
Mes visos laikome kumstukus.
QUOTE(vilmunce @ 2007 04 30, 11:41)
darlute, būk gera, tik nedėkok yra toks prietaras, kad negalima dėkot, jei kažkas tau palinki sėkmės.
tik nesijuokit
tikrai tikiu ir linkiu, kad tau pavyks, turi pavykti
tik nesijuokit
tikrai tikiu ir linkiu, kad tau pavyks, turi pavykti
Atsiimu visus savo dėkojimus
GONZA, dar per anksti kalbėti apie mm Dar palauk
jus tikros saunuoles,kad sugebat taip itikinti nusiramint.tiesiog labai trokstu vaikelio(kaip ir visos cia besilankancios)ir bet koks spazmas,skausmas ismusa is veziu.Aciu uz supratima,jus super palaikymo komanda .
Sveikutės,
norėčiau pasidalinti savo nerimu po IVF procedūros, gal kuri buvote atsidūrusi panašioje situacijoje?
Prieš IVF visada jausdavau antros ciklo dalies požymius: padidėjusi, skausminga krūtinė, apetitas, išpūstas pilvas, pakilusi BT. Po nesėkmingos IVF procedūros nejaučiu nieko, BT šokinėja arba nera iš viso jokio pakilimo. Gyd sako, kad reikėtų pasidaryti hormonų tyrimus. Esu pasimetusi. Prieš IVF 3 mėn geriau KT, gal ir jie turėjo įtakos? Ar esate kas susidūrę su panašia situacija? Po IVf praėjo jau 3 mėn. Kada atsistato organizmas?
norėčiau pasidalinti savo nerimu po IVF procedūros, gal kuri buvote atsidūrusi panašioje situacijoje?
Prieš IVF visada jausdavau antros ciklo dalies požymius: padidėjusi, skausminga krūtinė, apetitas, išpūstas pilvas, pakilusi BT. Po nesėkmingos IVF procedūros nejaučiu nieko, BT šokinėja arba nera iš viso jokio pakilimo. Gyd sako, kad reikėtų pasidaryti hormonų tyrimus. Esu pasimetusi. Prieš IVF 3 mėn geriau KT, gal ir jie turėjo įtakos? Ar esate kas susidūrę su panašia situacija? Po IVf praėjo jau 3 mėn. Kada atsistato organizmas?
merginos ar ir MB vaziuojant ivf butina ta diena nevalgyti ir negerti man gydytoja sake kad abiem bet nesuprantu kodel jam negalima pasidalinkit informacija kaip jusu MB ar irgi alkani buvo mano MB juokauja kad cia ne alkanu darbas
QUOTE(aussteja @ 2007 05 01, 13:48)
merginos ar ir MB vaziuojant ivf butina ta diena nevalgyti ir negerti man gydytoja sake kad abiem bet nesuprantu kodel jam negalima pasidalinkit informacija kaip jusu MB ar irgi alkani buvo mano MB juokauja kad cia ne alkanu darbas
na mano MB tai jau tikrai nebuvo alkanas kiek pamenu
neabejoju kad butu ta pati pasakes
QUOTE(aussteja @ 2007 05 01, 12:48)
Nu net juokinga Gi jam narkozės tai neduos, manau tikrai gali pasistiprint. Sekmės
Na vyrui tai tikrai nereikia alkanam buti .Man pvz,sake but nevalgius negerus punkcijos diena,bet per isodinima tai nemanau,kad turetu reiksmes valgei ar ne,o tuo labiau vyrui.
Papildyta:
Biski nesuprantu,kaip tas dienas po isodinimo skaiciuot.ar ta diena,kai isodina skaitosi pirmoji,ar tik nuo rytojaus skaiciuot? .
Papildyta:
Biski nesuprantu,kaip tas dienas po isodinimo skaiciuot.ar ta diena,kai isodina skaitosi pirmoji,ar tik nuo rytojaus skaiciuot? .
QUOTE(GONZA @ 2007 05 01, 14:26)
Kadangi dienos yra PO įsodinimo, tai ir skaičiuoji PO įsodinimo, ta prasme, įsodinimo diena yra nulinė.