Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Darla didžiausios tai sėkmės wub.gif wub.gif wub.gif

Gonza, dar anksti nusivilti, turi tikėti sėkme kad tapsi nestuke.gif . O jei jau ateis tos nelemtosios mm tai Crinonas joms ne kliūtis.
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 04 30, 20:17)
nebeturiu jokiu vilciu,galiu net HCG nedaryti verysad.gif .Tikrai skauda pilva,bet turbut nesusirgsiu,kol tuos vaistus naudosiu,a ne?neturiu jokiu vilciu,labai skaudu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif .

GONZA. Nu kas cia dabar? Taigi maudimas yra visai nebloga zinia, nes man po IUI TAIP MAUDE, kad galvojau, menesines bus iskart.
Anaiptol, jos neprasidejo iki dabar.
Baik trizniojus, nusikratyk tos nevilties, susikaupk, netgi iki Ausros vartu gali nueiti ir paprasyti to vaikelio - laiko dar turi.
Ir ramybes! 4u.gif

Mes visos laikome kumstukus. nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 04 30, 11:41)
darlute, būk gera, tik nedėkok  4u.gif  ax.gif yra  toks prietaras, kad negalima dėkot, jei kažkas tau palinki sėkmės.

tik nesijuokit  ph34r.gif

tikrai tikiu ir linkiu, kad tau pavyks, turi pavykti  4u.gif  wub.gif

Atsiimu visus savo dėkojimus biggrin.gif

GONZA, dar per anksti kalbėti apie mm wub.gif Dar palauk 4u.gif
Atsakyti
jus tikros saunuoles,kad sugebat taip itikinti nusiramint.tiesiog labai trokstu vaikelio(kaip ir visos cia besilankancios)ir bet koks spazmas,skausmas ismusa is veziu.Aciu uz supratima,jus super palaikymo komanda mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutės,
norėčiau pasidalinti savo nerimu po IVF procedūros, gal kuri buvote atsidūrusi panašioje situacijoje?
Prieš IVF visada jausdavau antros ciklo dalies požymius: padidėjusi, skausminga krūtinė, apetitas, išpūstas pilvas, pakilusi BT. Po nesėkmingos IVF procedūros nejaučiu nieko, BT šokinėja arba nera iš viso jokio pakilimo. Gyd sako, kad reikėtų pasidaryti hormonų tyrimus. Esu pasimetusi. Prieš IVF 3 mėn geriau KT, gal ir jie turėjo įtakos? Ar esate kas susidūrę su panašia situacija? Po IVf praėjo jau 3 mėn. Kada atsistato organizmas? unsure.gif
Atsakyti
merginos ar ir MB vaziuojant ivf butina ta diena nevalgyti ir negerti man gydytoja sake kad abiem bet nesuprantu kodel jam negalima pasidalinkit informacija kaip jusu MB ar irgi alkani buvo mano MB juokauja kad cia ne alkanu darbas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 05 01, 13:48)
merginos ar ir MB vaziuojant ivf butina ta diena nevalgyti ir negerti man gydytoja sake kad abiem bet nesuprantu kodel jam negalima pasidalinkit informacija kaip jusu MB ar irgi alkani buvo mano MB juokauja kad cia ne alkanu darbas biggrin.gif  biggrin.gif

na mano MB tai jau tikrai nebuvo alkanas kiek pamenu schmoll.gif
neabejoju kad butu ta pati pasakes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aussteja @ 2007 05 01, 12:48)
merginos ar ir MB vaziuojant ivf butina ta diena nevalgyti ir negerti man gydytoja sake kad abiem bet nesuprantu kodel jam negalima pasidalinkit informacija kaip jusu MB ar irgi alkani buvo mano MB juokauja kad cia ne alkanu darbas biggrin.gif  biggrin.gif

Nu net juokinga smile.gif Gi jam narkozės tai neduos, manau tikrai gali pasistiprint. Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Na vyrui tai tikrai nereikia alkanam buti bigsmile.gif .Man pvz,sake but nevalgius negerus punkcijos diena,bet per isodinima tai nemanau,kad turetu reiksmes valgei ar ne,o tuo labiau vyrui.
Papildyta:
Biski nesuprantu,kaip tas dienas po isodinimo skaiciuot.ar ta diena,kai isodina skaitosi pirmoji,ar tik nuo rytojaus skaiciuot? g.gif .
Atsakyti
Oi sujuokinot, tai ką vargšas vyras padarys, jei bus nevalgęs lotuliukas.gif Svarbiausia jo nestresinti lotuliukas.gif Taip dabar mąstau, kad ko gero reikia ikipunkcinę dietą vyrui įvesti iš grietinės kiaušinių ir t.tO po to jau jis tegul šokinėja lotuliukas.gif

Ralija, man ilgą laiką organizmas blūdijo blink.gif PO to atsistatė.
Atsakyti
Na nebent vyrui grėstų TESA g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2007 05 01, 14:26)
Biski nesuprantu,kaip tas dienas po isodinimo skaiciuot.ar ta diena,kai isodina skaitosi pirmoji,ar tik nuo rytojaus skaiciuot? g.gif .

Kadangi dienos yra PO įsodinimo, tai ir skaičiuoji PO įsodinimo, ta prasme, įsodinimo diena yra nulinė.

4u.gif 4u.gif
Atsakyti