jėzusmarija, dar naujas bajeris, nerandu vilniuj pirkti to crinone, gal kas žinot slaptą vietą kur jį parduoda? apskambinau jau kokia 10 vaistinių
rimtai? nes neįtikėtina, kad niekur nėra. siaubas kažkoks.
man tai pradėjo taip skaudėti dešinį šoną, kad jau nejauku darosi
man tai pradėjo taip skaudėti dešinį šoną, kad jau nejauku darosi
...kas kart vis sunkiau ka pasakyt, sunkiau nesikartoti ir sunkiau paguost nesekmes atveju laikykis kelintas tau buvo IVF?
Papildyta:
pasirodei, kaip is menulio nukritus davai ziurek saves, crinonas and ramybe and gult po kiek crinono liepe detis?
QUOTE(PETI @ 2007 05 23, 08:43)
Papildyta:
pasirodei, kaip is menulio nukritus davai ziurek saves, crinonas and ramybe and gult po kiek crinono liepe detis?
QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 11:26)
rimtai? nes neįtikėtina, kad niekur nėra. siaubas kažkoks.
QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 11:24)
jėzusmarija, dar naujas bajeris, nerandu vilniuj pirkti to crinone, gal kas žinot slaptą vietą kur jį parduoda? apskambinau jau kokia 10 vaistinių
tai, kad vaistinėse kiek žinau jo nebūna, tik VK
QUOTE(euromergele @ 2007 05 23, 11:29)
nu jo, taip ir jaučiuosi
liepė po du kartus dienoj.
nu ir pas Bogdanskiene dar buna
Papildyta:
zinok...is strioko as deciausi ir tris
QUOTE(paiduke @ 2007 05 23, 11:30)
tai, kad vaistinėse kiek žinau jo nebūna, tik VK
Papildyta:
QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 11:33)
QUOTE(euromergele @ 2007 05 23, 11:35)
o tai jeigu tik blogiau nepasidarysiu, tai ir aš gal tris kartus dėsiu. siaubas kažkoks, gęsta mano viltis po truputį.
QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 11:37)
o tai jeigu tik blogiau nepasidarysiu, tai ir aš gal tris kartus dėsiu. siaubas kažkoks, gęsta mano viltis po truputį.
aš kai pradėjau kraujuoti, tai padidinau crinone dozę iki dviejų, kartais ir trečią įsidėdavau tai taip ir naudojau po 2kasdien iki 15sav. (pinigėlių oi kiek daug išėjo, kas savaitę po 240lt, bet svarbu viskas gerai)paskui mažinau po truputį, nes staigiai snutraukti negalima
Pala, pala. HCG auga ir dar kaip gražiai. Prie 200 ir neturėtų matytis. Progesteroną pakels Crininas. Tikrai dar anksti pasiduoti. Kol kas viskas neblogai. Laikykis.
susiimk tau nebuvo skirta jokio progesterono iki siandien? jeigu ne..tai mazu ir dvieju uztektu, bijau ka ir sakyt, bet kad pakenks tai manau ne