Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

jėzusmarija, dar naujas bajeris, nerandu vilniuj pirkti to crinone, gal kas žinot slaptą vietą kur jį parduoda? apskambinau jau kokia 10 vaistinių verysad.gif
Atsakyti
Taigi VK. Visada ten perku. 240lt 15 "švirkštų" pakas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 23 gegužės 2007 - 10:26
rimtai? nes neįtikėtina, kad niekur nėra. siaubas kažkoks.

man tai pradėjo taip skaudėti dešinį šoną, kad jau nejauku darosi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 23 gegužės 2007 - 10:29
Rimtai. Labai jau specifinis dalykas, kitus turbūt dėl to ir nėra.
Atsakyti
...kas kart vis sunkiau ka pasakyt, sunkiau nesikartoti ir sunkiau paguost nesekmes atveju 4u.gif laikykis wub.gif kelintas tau buvo IVF?

QUOTE(PETI @ 2007 05 23, 08:43)

Ir mano "žaidimas" baigtas verysad.gif

Papildyta:
biggrin.gif pasirodei, kaip is menulio nukritus 4u.gif davai ziurek saves, crinonas and ramybe and gult 4u.gif po kiek crinono liepe detis?

QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 11:26)
rimtai? nes neįtikėtina, kad niekur nėra. siaubas kažkoks.

Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 11:24)
jėzusmarija, dar naujas bajeris, nerandu vilniuj pirkti to crinone, gal kas žinot slaptą vietą kur jį parduoda? apskambinau jau kokia 10 vaistinių  verysad.gif

tai, kad vaistinėse kiek žinau jo nebūna, tik VK
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 23, 11:29)
biggrin.gif  pasirodei, kaip is menulio nukritus  4u.gif  davai ziurek saves, crinonas and ramybe and gult  4u.gif  po kiek crinono liepe detis?

nu jo, taip ir jaučiuosi biggrin.gif
liepė po du kartus dienoj.
Atsakyti
nu ir pas Bogdanskiene dar buna biggrin.gif tongue.gif

QUOTE(paiduke @ 2007 05 23, 11:30)
tai, kad vaistinėse kiek žinau jo nebūna, tik VK

Papildyta:
zinok...is strioko as deciausi ir tris ax.gif biggrin.gif

QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 11:33)

liepė po du kartus dienoj.

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 05 23, 11:35)
zinok...is strioko as deciausi ir tris  ax.gif  biggrin.gif

o tai jeigu tik blogiau nepasidarysiu, tai ir aš gal tris kartus dėsiu. siaubas kažkoks, gęsta mano viltis po truputį.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 11:37)
o tai jeigu tik blogiau nepasidarysiu, tai ir aš gal tris kartus dėsiu. siaubas kažkoks, gęsta mano viltis po truputį.

aš kai pradėjau kraujuoti, tai padidinau crinone dozę iki dviejų, kartais ir trečią įsidėdavau ax.gif tai taip ir naudojau po 2kasdien iki 15sav. (pinigėlių oi kiek daug išėjo, kas savaitę po 240lt, bet svarbu viskas gerai)paskui mažinau po truputį, nes staigiai snutraukti negalima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 23 gegužės 2007 - 10:53

Pala, pala. HCG auga ir dar kaip gražiai. Prie 200 ir neturėtų matytis. Progesteroną pakels Crininas. Tikrai dar anksti pasiduoti. Kol kas viskas neblogai. Laikykis. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
susiimk 4u.gif tau nebuvo skirta jokio progesterono iki siandien? jeigu ne..tai mazu ir dvieju uztektu, bijau ka ir sakyt, bet kad pakenks tai manau ne smile.gif

Atsakyti