Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(PETI @ 2007 05 23, 08:43)
Sveikos
Ir mano "žaidimas" baigtas verysad.gif
Jaučiuosi kaip tas pingvinas, kuris visą laiką šildė ne kiaušinį o akmenį...
Mokysiuos "vaikščioti" iš naujo verysad.gif
Tokom ....  wub.gif ...nežinau ką ir pasakyti...likimas tas pats...ar jaučiam tą patį - nežinau...laikykis  wub.gif
Kitoms dideliausios sėkmės wub.gif  Gyvenimas nestovi vietoj wub.gif

nN kas čia dabar darosi doh.gif Laikykitės mergaitės 4u.gif O kelinta, PETI, tau IVF buvo?
Atsakyti
Tokom, nezinau, kas ten ko mokosi, bet pastoti po truputi tai baigia visos tongue.gif
Blndz, bal truksta progesterono? Todel reikia crinone. Skubiai varyk ir pirk. Ir susidek (i vieta), net jeigu dabar ir dabe esi.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2007 05 23, 09:10)
Tokom, nezinau, kas ten ko mokosi, bet pastoti po truputi tai baigia visos  tongue.gif
Blndz, bal truksta progesterono? Todel reikia crinone. Skubiai varyk ir pirk. Ir susidek (i vieta), net jeigu dabar ir dabe esi.

tai ne tik progesterono trūksta, bet ir hcg kaip supratau....
reikia kaip nors išsmukt progai pasitaikius ir "susidėti" į vietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 08:06)
merginos, jūs čia daugiausia žinot apie visokių tyrimų rezultatus, gal galit padėt man susiorientuot. ovitrelį suleido 18c.d., šiandien yra 39c.d. vakar padarė tyrimus, HCG yra 214, ir dar kažkoks kitas tyrimas 22,5 (sakė ties žemiausia riba). liepė nusipirkti crynone ir situaciją nušvietė kaip ne pačią optimistiškiausią... ką manot apie tuos skaičiukus ir gal kas žinot kas tas antrasis tyrimas?  blush2.gif

Toks HCG tikrai ne nuo Ovitrelio, o 22.5 - ko gero progesteronas ir matyt jis mazokas, todel tau gal ir del to patepliojo (jei neklystu). Ir kaip Chiara sako juo greiciau tas Crynonas, tuo geriau. Laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 08:12)

Na HCG as tu normu neatsimenu... blush2.gif
Atsakyti
Peti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 08:12)

O ka hcg? Pagal lentele pati paziurek, ar normos ribose.
Ir is viso - kazkokia durna gydytja tavo. Arba sako, kur problema ir sprendzia ja, arba tegul is viso patyli. Zemiausia progesterono riba, kiek suprantu, vis viena norma. Po IVF is viso naturaliai jo neturi, nes kiausialastes su visu skysciu issiusbia. Visos mes tada papildomai progesterona turime gauti.
Nu, is tiesu, nesuprantu, kur cia tau problema. Mesk ta durna darba ir nusipirk crinone.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 23, 09:06)
merginos, jūs čia daugiausia žinot apie visokių tyrimų rezultatus, gal galit padėt man susiorientuot. ovitrelį suleido 18c.d., šiandien yra 39c.d. vakar padarė tyrimus, HCG yra 214, ir dar kažkoks kitas tyrimas 22,5 (sakė ties žemiausia riba). liepė nusipirkti crynone ir situaciją nušvietė kaip ne pačią optimistiškiausią... ką manot apie tuos skaičiukus ir gal kas žinot kas tas antrasis tyrimas?  blush2.gif

Tai o prieš 3 dienas buvo 54? g.gif
Atsakyti
verysad.gif Peti laikykis, net cray.gif nubyrejo...vakar tokom...laikykites mergytes...labai jau jautriai pradejau reaguoti i nesekmes...stiprybes wub.gif
Atsakyti
Peti verysad.gif verysad.gif verysad.gif wub.gif
Atsakyti
Peti, tokom labai liūdna verysad.gif verysad.gif laikykitės mergytės, nepasiduokit ir kovokit toliau wub.gif wub.gif

blndzkaip suprantu HCG-54 atsakymas penktadieninis, o vakarykštis 214, tai vadinasi dvigubėja maždaug kas 48val, tai tikrai normaliai, man tik pirmas tris dienas gal kas 36dvigubėjo, o paskui kas 48-50val
taigi pagal mane tavo hcg normaliausias, o progesteroną panaudok ir saugok savo žirniuką
kai buvo pas mane 1700hcg, gimdoje nieko nematė, sakė po kelių dienų jau turi matytis, taip ir buvo
laikau kumščius wub.gif
Atsakyti
Tokom, Peti console.gif console.gif laikykites mergaites
Atsakyti
PETI, žiauriai gaila, žiauriai verysad.gif
Atsakyti