Dekui, mergaites, uz palaikyma, grazius zodzius... pati suprantu, kad gyvenimas vietoje nestovi... pazliumbsiu, paliudesiu ir vel i prieki!
QUOTE(tokom @ 2007 05 22, 22:27)
Dekui, mergaites, uz palaikyma, grazius zodzius... pati suprantu, kad gyvenimas vietoje nestovi... pazliumbsiu, paliudesiu ir vel i prieki!
Man labai labai gaila. šio metu žodžiai bevečiai. Turi pati tai išgyventi, nes nieks negali labiau tau padėti tik tu pati sau.
Tokom Iš nesėkmės pasiimk tik stiprybę, daugiau nieko nelaikyk savyje, nes pirmas kartas- tai ne paskutinis
QUOTE(tokom @ 2007 05 22, 15:58)
Nuo vakar prasidejo skaudeti kaip pries mmm, maniau tai geras zenklas. Siandiena prasidejo tepliojimai, kad dar labiau nesikankinti nulekiau HCG pasidaryti ir deja 0.100 ..... aj....
Tokom, labai labai gaila Laikykis, sirdele
Papildyta:
+2007 05 22, 16:06-->
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 05 22, 16:06)
Tiesiog aš, aš matyt būsiu kažką praleidus Ar tu jau persikraustai pas mus iš IUI temelės?
O IVF'o nebijok, juk tai reali galimybė pastoti ...
Papildyta:
Tiesiog aš, aš matyt būsiu kažką praleidus Ar tu jau persikraustai pas mus iš IUI temelės?
[/quote]
Labas rytas Taip darviena, aš jau čia atstriksėjau , tik dar nežinau kada tiksliai darysime IVF, bet greitai turėtų paaiškėti
[/quote]
Labas rytas Taip darviena, aš jau čia atstriksėjau , tik dar nežinau kada tiksliai darysime IVF, bet greitai turėtų paaiškėti
QUOTE(tokom @ 2007 05 22, 10:11)
PETI, kaip tau sekasi???
Sveikos
Ir mano "žaidimas" baigtas
Jaučiuosi kaip tas pingvinas, kuris visą laiką šildė ne kiaušinį o akmenį...
Mokysiuos "vaikščioti" iš naujo
Tokom .... ...nežinau ką ir pasakyti...likimas tas pats...ar jaučiam tą patį - nežinau...laikykis
Kitoms dideliausios sėkmės Gyvenimas nestovi vietoj
QUOTE(PETI @ 2007 05 23, 08:43)
Sveikos
Tokom .... ...nežinau ką ir pasakyti...likimas tas pats...ar jaučiam tą patį - nežinau...laikykis
Sh.............
PETI Stiprybes tau!!!
Siandiena nauja diena prasidejo... Pradedu mastyti ir apie naujus zingsnius
Siandiena nauja diena prasidejo... Pradedu mastyti ir apie naujus zingsnius
Tokom, reikia kazkaip tave uzburti, kad kit karta pastomum
Aga, padesi?
Aga, padesi?
merginos, jūs čia daugiausia žinot apie visokių tyrimų rezultatus, gal galit padėt man susiorientuot. ovitrelį suleido 18c.d., šiandien yra 39c.d. vakar padarė tyrimus, HCG yra 214, ir dar kažkoks kitas tyrimas 22,5 (sakė ties žemiausia riba). liepė nusipirkti crynone ir situaciją nušvietė kaip ne pačią optimistiškiausią... ką manot apie tuos skaičiukus ir gal kas žinot kas tas antrasis tyrimas?
QUOTE(PETI @ 2007 05 23, 08:43)
Sveikos
PETI
QUOTE(Chiara @ 2007 05 23, 09:01)
Jus kokius te kursus lankot kas savaite??? ten ieina ir burimo ?)