Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(tokom @ 2007 05 22, 14:58)
Nuo vakar prasidejo skaudeti kaip pries mmm, maniau tai geras zenklas. Siandiena prasidejo tepliojimai, kad dar labiau nesikankinti nulekiau HCG pasidaryti ir deja  0.100  ..... cray.gif aj....

tokom laikykis zinau kaip sunku neseniai ta pati patyriau stiprybes wub.gif wub.gif
Atsakyti
tokom, console.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 05 21, 21:31)
Dar niekas neaišku - per mažai laiko, kad kas nors būtų aiškiai matyti. Gydytojas sakė, kad dar anksti fantazuoti  smile.gif  Liepė pasirodyti po 2 savaičių. Tada jau tikrai bus viskas aišku  wub.gif  Vėl kantriai laukiu toliau  wub.gif

Darla, bet ir kantrybė pas tave lotuliukas.gif . Buvai Kaune ir nepasidarei HCG bash.gif .
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2007 05 22, 18:06)
Darla, bet ir kantrybė pas tave  lotuliukas.gif . Buvai Kaune ir nepasidarei HCG  bash.gif .

Gydytojo žodžiai: mąstote racionaliai lotuliukas.gif Tiesiog nebūtų jokio tikslo. Reikėtų pakartoti tyrimą po keletos dienų, o aš tam neturiu galimybės verysad.gif Tai dabar lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 05 22, 18:08)
Gydytojo žodžiai: mąstote racionaliai  lotuliukas.gif  Tiesiog nebūtų jokio tikslo. Reikėtų pakartoti tyrimą po keletos dienų, o aš tam neturiu galimybės  verysad.gif Tai dabar lauksiu  smile.gif

VERTIMAS: protinga suvalkietė lotuliukas.gif . Tikslas pasiektas. Kam mesti pinigus ant tyrimų biggrin.gif . Vistiek laukiuosi nestuke.gif wub.gif .
Atsakyti
Tokom, kaip galia verysad.gif Kaip gaila, laikykis, stiprybes tau
Atsakyti
et....sirdele, tiesiog sekme is pirmo karto neatejo 4u.gif bet juk zinai, kad tai ne pabaiga, paverk, rytoj jau bus lengviau 4u.gif

QUOTE(tokom @ 2007 05 22, 15:58)
  0.100  ..... cray.gif aj....

Atsakyti
tokom laikykis console.gif , čia žodžiai nebepadės manau...stiprybės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 05 22, 17:08)
Gydytojo žodžiai: mąstote racionaliai  lotuliukas.gif  Tiesiog nebūtų jokio tikslo. Reikėtų pakartoti tyrimą po keletos dienų, o aš tam neturiu galimybės  verysad.gif Tai dabar lauksiu  smile.gif

lotuliukas.gif Oi negaliu biggrin.gif Tikrai racionalus mąstymas lotuliukas.gif

Tokom group.gif nugalėsim mes tą pabaisą nevaisingumą, pamatysi mirksiukas.gif Žinau, kad tau dabar skaudu, bet laikas eina ir po truputį viskas pasimiršta ...
Atsakyti
QUOTE(gandrė @ 2007 05 22, 18:18)
VERTIMAS: protinga suvalkietė  lotuliukas.gif . Tikslas pasiektas. Kam mesti pinigus ant tyrimų  biggrin.gif . Vistiek laukiuosi  nestuke.gif  wub.gif .

thumbup.gif lotuliukas.gif Nu čia tik racionaliai mąstanti suvalkietė galėjo padaryti vertimą iš kitos taip racionaliai mąstančios suvalkietės kalbos lotuliukas.gif

Tokom, laikykis wub.gif
Atsakyti
Tokom,Aussteja stiprybes jums.man taip patiko Ullos zodziai,kad tikrai MES IVEIKSIM TA PABAISA NEVAISINGUMA.kazkaip jau optimistiskai nusiteikiau,laukiu rudens... ax.gif .
Atsakyti
Taip noretusi siame skyrelyje, kuriame kapsi paskutine viltis rasti tik geras naujienas unsure.gif
Tokom, stiprybes console.gif
Atsakyti