PETI, kaip tau sekasi???
QUOTE(tokom @ 2007 05 22, 09:11)
PETI, kaip tau sekasi???
o kaip tau? kada tau testuotis?
QUOTE(clara @ 2007 05 22, 00:28)
su vyru gyvename kolkas uzsieny,tad i vaisingumo klinika negaliu nueit ir paklaust.
Clara, kurioje uzsienio salyje tu gyveni, jei nepaslaptis? Ir kodel sakai, kad negali nueiti i kokia nors vaisingumo klinika ir paklausti apie procedura? Juk uzsienyje ju daugiau nei Lietuvoje ir patirties daugiau sukaupe jie. Galbut ir IVF pasidaryti ten galetum.
Pagal mano paskaiciavimus , Peti testa turetu darytis rytoj, ar ne Peti?
QUOTE(clara @ 2007 05 22, 01:28)
Labukas merginos.tikiuosi rasit laiko man padet ir ayrasyt.na as esu viena is tu kuriom nepavyksta pastot.su vyru gyvename kolkas uzsieny,tad i vaisingumo klinika negaliu nueit ir paklaust.tai va noreciau suzinoti kiek mazdaug laiko uzima visa IVF procedura pradedant nuo tyrimu...kokia is viso kaina?labai aciu uz informacija
O tu tikra, kad jums iš karto IVF reikia?
Sveikutės,
oh as dabar jau visai susimaišiau labai blogai, o gal gerai?, kad augins iki blastocistų , nes man irgi įsodinimas bus tik po 5 dienų
oh as dabar jau visai susimaišiau labai blogai, o gal gerai?, kad augins iki blastocistų , nes man irgi įsodinimas bus tik po 5 dienų
QUOTE(sidabriukas @ 2007 05 22, 10:30)
labai blogai, o gal gerai?, kad augins iki blastocistų , nes man irgi įsodinimas bus tik po 5 dienų
jei tik yra ką auginti, gerai
oj, nu paklausiau ir pati radau...
QUOTE(sidabriukas @ 2007 05 22, 09:30)
Sveikutės,
O kokioj tu klinikoj daraisi IVF?
QUOTE(Orchidėja @ 2007 05 22, 09:29)
O kokioj tu klinikoj daraisi IVF?
aš ne Lietuvoj, belguose darysiuosi
tu mane visai nori paversti kupranugariu ne, as negaliu visko aprepti
QUOTE(Aga @ 2007 05 22, 08:11)
euromergele, imk parašą
Nuo vakar prasidejo skaudeti kaip pries mmm, maniau tai geras zenklas. Siandiena prasidejo tepliojimai, kad dar labiau nesikankinti nulekiau HCG pasidaryti ir deja 0.100 ..... aj....
QUOTE(tokom @ 2007 05 22, 15:58)
Nuo vakar prasidejo skaudeti kaip pries mmm, maniau tai geras zenklas. Siandiena prasidejo tepliojimai, kad dar labiau nesikankinti nulekiau HCG pasidaryti ir deja 0.100 ..... aj....
O jei, labai labai liūdna, tikrai labai labai gaila, kad taip atsitiko