Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

PETI, kaip tau sekasi??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 22, 09:11)
PETI,  kaip tau sekasi???  ax.gif

o kaip tau? kada tau testuotis?
Atsakyti
QUOTE(clara @ 2007 05 22, 00:28)
su vyru gyvename kolkas uzsieny,tad i vaisingumo klinika negaliu nueit ir paklaust.

Clara, kurioje uzsienio salyje tu gyveni, jei nepaslaptis? Ir kodel sakai, kad negali nueiti i kokia nors vaisingumo klinika ir paklausti apie procedura? Juk uzsienyje ju daugiau nei Lietuvoje ir patirties daugiau sukaupe jie. Galbut ir IVF pasidaryti ten galetum. 4u.gif

Pagal mano paskaiciavimus blush2.gif, Peti testa turetu darytis rytoj, ar ne Peti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 22 gegužės 2007 - 08:46
QUOTE(clara @ 2007 05 22, 01:28)
Labukas merginos.tikiuosi rasit laiko man padet ir ayrasyt.na as esu viena is tu kuriom nepavyksta pastot.su vyru gyvename kolkas uzsieny,tad i vaisingumo klinika negaliu nueit ir paklaust.tai va noreciau suzinoti kiek mazdaug laiko uzima visa IVF procedura pradedant nuo tyrimu...kokia is viso kaina?labai aciu uz informacija 4u.gif

O tu tikra, kad jums iš karto IVF reikia? g.gif
Atsakyti
Sveikutės,

oh as dabar jau visai susimaišiau doh.gif labai blogai, o gal gerai?, kad augins iki blastocistų g.gif, nes man irgi įsodinimas bus tik po 5 dienų g.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabriukas @ 2007 05 22, 10:30)
labai blogai, o gal gerai?, kad augins iki blastocistų g.gif, nes man irgi įsodinimas bus tik po 5 dienų g.gif

jei tik yra ką auginti, gerai smile.gif
Atsakyti
blush2.gif oj, nu paklausiau ir pati radau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meril: 22 gegužės 2007 - 10:07
QUOTE(sidabriukas @ 2007 05 22, 09:30)
Sveikutės,

oh as dabar jau visai susimaišiau doh.gif labai blogai, o gal gerai?, kad augins iki blastocistų g.gif, nes man irgi įsodinimas bus tik po 5 dienų g.gif

O kokioj tu klinikoj daraisi IVF? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 05 22, 09:29)
O kokioj tu klinikoj daraisi IVF? smile.gif

aš ne Lietuvoj, belguose darysiuosi ax.gif
Atsakyti
tu mane visai nori paversti kupranugariu smile.gif ne, as negaliu visko aprepti smile.gif

QUOTE(Aga @ 2007 05 22, 08:11)
euromergele, imk parašą ax.gif

Atsakyti
Nuo vakar prasidejo skaudeti kaip pries mmm, maniau tai geras zenklas. Siandiena prasidejo tepliojimai, kad dar labiau nesikankinti nulekiau HCG pasidaryti ir deja 0.100 ..... cray.gif aj....
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 22, 15:58)
Nuo vakar prasidejo skaudeti kaip pries mmm, maniau tai geras zenklas. Siandiena prasidejo tepliojimai, kad dar labiau nesikankinti nulekiau HCG pasidaryti ir deja  0.100  ..... cray.gif aj....

O jei, labai labai liūdna, tikrai labai labai gaila, kad taip atsitiko verysad.gif
Atsakyti