Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Musmiryte @ 2007 05 21, 08:58)
O aš jau šiandien startuoju (2 c.d.). Pradedu psichuot, sapnuot tongue.gif  Bet esu laiminga, kad galiu pabandyt tokį šansą. Sėkmės jums  4u.gif

Sekmės ir tau 4u.gif , gera pradžia, pusė darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif jau galvojau jeigu nerasiu po savaitgalio prisipazinimo..skanduosiu cia apie tavo pergale wub.gif nebesikartosiu, kad sveikinu, pasikartosiu kad dziaugiuosi del Jusu wub.gif biggrin.gif

QUOTE(Sicily @ 2007 05 19, 13:32)

Siek tiek slepiausi, bet dabar islysiu is krumu  blush2.gif ...

Atsakyti
Merginos, gal kuri noretu ir galetu perimti is manes parasiuko pildyma? ax.gif

tiesiog nebespeju sekt ivykiu, darbe darbai uzgriuvo ... verysad.gif

manau, kad parasiukas labai reikalingas. Matant kiek merginu jau pasiseke, tai optimistiskiau nuteikia visas kitas wub.gif ...

Is anksto labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 21 gegužės 2007 - 11:20
Sicily 4u.gif Matau kad laukiates smile.gif thumbup.gif kazkaip matyt praleidau blush2.gif
Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Oj, tai cia neseniai tik visos suzinojo smile.gif o as perskaiciau paskutine zinute galvojau kad veiksmas jau anksciau ivyko, tai tuomet dar spejau paciu laiku smile.gif

Lengvo ir sekmingo nesiojimo linkiu is visos sirdies wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sim-a: 21 gegužės 2007 - 11:42
[quote=Sicily,2007 05 20, 23:53]
Gera intuicija turi bigsmile.gif Kazkaip ta tyla man padejo, ramiau buvo viska darytis. Turejau tik viena super slapta "palaikytoja", kuri man labai padejo thumbup.gif, na ir MB zinoma , o daugiau niekas nieko nezinojo hihihi.gif
Uz tat siandien pravirkdziau keleta draugiu wub.gif Kam bepasakau, visi apsiverkia cray.gif ...is dziaugsmo.
Ne, as ne pas Usoniene dariausi, net ne Lietuvoje 4u.gif
Aciu uz siltus sveikinimus mergaites, man taip gera, kai pamatau kaip jus dziaugiates del manes wub.gif
[/quo

Sicily 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu va, pagaliau uzaugo folikuliukai tiek kiek reikia. Biski ilgiau uztruko nei tikejausi. Tai siandien vakare Ovitrelle ir treciadieni is ryto punkcija. Isodinimas sake sekmadieni arba pirmadieni, o tada prasides sunkaiusia dalis - laukimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 05 21, 12:06)
Nu va, pagaliau uzaugo folikuliukai tiek kiek reikia. Biski ilgiau uztruko nei tikejausi. Tai siandien vakare Ovitrelle ir treciadieni is ryto punkcija. Isodinimas sake sekmadieni arba pirmadieni, o tada prasides sunkaiusia dalis - laukimas  blink.gif

na geros naujienos, sekmes Stefi treciadieni mirksiukas.gif palaikymo komanda turi group.gif
ir kitoms mergytems dideliausios sekmes wub.gif reiks Darvienos parasiuka paskaityti kurios mergaites darosi, jau susimaisiau blush2.gif visoms, visoms sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2007 05 21, 13:06)
Nu va, pagaliau uzaugo folikuliukai tiek kiek reikia. Biski ilgiau uztruko nei tikejausi. Tai siandien vakare Ovitrelle ir treciadieni is ryto punkcija. Isodinimas sake sekmadieni arba pirmadieni, o tada prasides sunkaiusia dalis - laukimas  blink.gif

Sėkmės ir kantrybės 4u.gif

Kaip Peti, Tokom laikotės? wub.gif Kažkaip Saulės zuikio negirdėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2007 05 21, 14:40)
Sėkmės ir kantrybės 4u.gif

Kaip Peti, Tokom laikotės? wub.gif  Kažkaip Saulės zuikio negirdėt? 4u.gif

Saulės zuikis dar lūkuriuoja, o Peti startavo anksčiau, tai gal kas nors girdėt? Aūūūū Petiiiii.... bigsmile.gif
Atsakyti
Stefi, sėkmės 4u.gif

Peti, kaip tu laikaisi? g.gif

Medeina, o kokiame etape tu esi? g.gif

Atsakyti
Darlut g.gif Kokios naujienos g.gif
Vilmut, kaip tu?????
Papildyta:
Darlut, dvynukai??? clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Rimtai, dvynukai bigsmile.gif
Atsakyti